PACTKO Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ја то тако нисам схватила. Рекла је "све више жена" и "многи" мушкарци. Није рекла "сви". Bas to je i netacno... 4chsmu1 Ја мислим да јесте. Али не из разлога да су мушкарци "мамини синови", "незаинтересовани за своју породицу, околину", него их "уби" стање у држави, немогућност да, иако рмбаче и трпе све и свашта, не добијају заслужено признање, финансијско и било које друго. А поред тога и ми жене које имамо све мање и мање стрпљења. И то тако иде у круг. Зато МНОГИ падају у депресију, не знајући или не признајући да су у истој. А жене остају саме, без стрпљења, подршке... Можда многи живе као "паразити", можда и не...Али то сам већ написала, да се не понављам https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9269.msg268766.html#msg268766 Свако од нас има неко своје искуство на основу ког је формирао мишљење о овој теми. Они који су у браку имају једно, они који нису друго, они који су романтичари по природи треће, они реалисти четврто... Да не дужим. Мислим да смо сви у праву, само све зависи из ког угла посматраш! dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivanka Grump Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ja bih samo dodala da je feministkinja svaka zena koja misli da zene treba da imaju pravo glasa, pravo nasledjivanja, pravo na razvod, pravo na starateljstvo nad decom posle razvoda, pravo na obrazovanje i rad kao i jednaku platu za isti rad kao muskarci, a feminista je svaki muskarac koji se sa tim slaze dada Neka se sad jave oni koji nisu feministi/feministkinje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 da dodam i još nešto,a propo papuča.... kaže Dostojevski- svaki muškarac je dužan da bude pod papučom neke žene... ako je veliki,njega to neće uprljati... ni Cezara ni Napoleona to neće uprljati... dakle flintiću... 1 su želje,čestitke i pozdravi a 2. realnost flint je pomešao f(l)inte dada Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Што да жена не издржава мужа, јака ствар. Ја сам помало размишљао на ту тему и дошао до закључка да колико год партнери били зреле и формиране особе да ће сваки поремећај односа утицати на квалитет везе. Очигледно није у питању ни васпитање ни традиција него просто генетски уписани подаци са којима је веома тешко жонглирати (поготово када је нечији брак улог). Још нисам видио везу да мушкарац сједи кући да је потрајала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Још нисам видио везу да мушкарац сједи кући да је потрајала.Ни ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ја нисам ни имала прилике да видим, али, ако је ствар договора, што да не?! Ја не чекам да ми муж нацепа дрва, заврне шраф, заврне вентил, офарба нешто...ако то могу (физички) да урадим. Нити он чека да ја оперем суђе, раширим веш... ако сам заузета. Додуше, обоје радимо и подела послова није на мушке и женске. Али, живимо сами. Ако су, којим случајем, моја или његова мама ту, не ради се тако. Значи... Ово је Балкан, Балкан, Балкан...каман!!! dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Можда је боље да ни жена не ради, бар један месец, па да видимо шта ћемо када заиста нема новца, деца гладна и жедна. Ако тај и такав муж ни тада неће да ради,па њему треба лекарска помоћ.А све је за човека. Разлаз треба да је последњи аргумент.А свакако треба мало гледати са ким се брак склапа. Био би то много "скуп" тест, да деца гладнују и жеднују због неодговорности паразита који им је отац и који нема свести да имати дете значи и одгајити га, отхранити,обући,васпитати, а не само направити.Такви се ретко трзају на то да ли деца имају све што им треба или не. У том случају, "лакше је коњу без самара". Мој коментар је био само неко елментарно размишљање, иначе бих на ову тем имала доста да кажем, јер баш имам животног искуства. Иначе не знам још увек никога хвала Богу ко је децу морио глађу да би исправљао криве дрине. Многе би данашње супруге требале да се преиспитају пре него прстом покажу на своје мужеве, садашње или бивше. bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Можда је боље да ни жена не ради, бар један месец, па да видимо шта ћемо када заиста нема новца, деца гладна и жедна. Ако тај и такав муж ни тада неће да ради,па њему треба лекарска помоћ.А све је за човека. Разлаз треба да је последњи аргумент.А свакако треба мало гледати са ким се брак склапа. Био би то много "скуп" тест, да деца гладнују и жеднују због неодговорности паразита који им је отац и који нема свести да имати дете значи и одгајити га, отхранити,обући,васпитати, а не само направити.Такви се ретко трзају на то да ли деца имају све што им треба или не. У том случају, "лакше је коњу без самара". Мој коментар је био само неко елментарно размишљање, иначе бих на ову тем имала доста да кажем, јер баш имам животног искуства. Иначе не знам још увек никога хвала Богу ко је децу морио глађу да би исправљао криве дрине. Многе би данашње супруге требале да се преиспитају пре него прстом покажу на своје мужеве, садашње или бивше. .......ili na one čije se mišljenje razlikuje od njihovog! leteti "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 R. Lee Ermey GEICO Commercial - Therapist Sarge ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 када те жена издржава то је хлеб са десет кора... не верујем да има мушкараца који би то трпели, или су стварно луди ово ми личи на феминистички скуп уз подршку папучара 0120_angryy поштовани, нажалост, оба одговора су нетачна - бииип ! Испадате из даљег круга такмичења. Више среће следећи пут. ха ха ха , ко ти је рекао да ја хоћу да се такмичим... нисам ни схватио да је ово такмичење ти си баш феминисткиња. права. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 ха ха ха , ко ти је рекао да ја хоћу да се такмичим... нисам ни схватио да је ово такмичење ти си баш феминисткиња. права. Нико ми није рекао да хоћеш да се такмичиш, то је била шала ( потражити у Вукајлији шта је то шала).Да, ја сам права феминисткиња. Ти си баш растаман. прави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Све више жена које познајем раставља бракове, због једне веома распрострањене болести данашњих мушкараца - паразитизма. Многи мужеви не желе да раде (при том имају свакаква неоправдана "оправдања" за то),већ паразитаре и ленствују, док је жена та која ради и доноси новац којим се издржава породица. Када у таквом браку дођу и деца, ситуација постаје још гора, јер сад жена, поред мужа, издржава и децу, а пошто сад има више захтева а исто новца, долази до тога да је превелики притисак на жену, те она не може тај терет дуго да носи. Сваки покушај "буђења" или "отрежњења" таквих мужева уроди једном заменом теза, играњем улоге жртве од стране мужа, те још жена и добије комплекс кривице. Овај нови феномен никако не могу да схватим. Негативно сам фасцинирана њиме и питам се шта се то десило са мушкарцима ? У мом месту тога нема толико да би се назвало епидемија... А у мом друштву буквално нико не живи на такав начин... А и коментари су мало чудни... А сада...ја знам супротне примере...где жена потрчи да се уда за ловатора...па после сама седи кући са децом док овај "ради" са колегницима....по службеним путевима..а како сам чуо на овом форуму од духовника једног..то тако није лоше...она то није разумела...он у ствари само ради eheeeej Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Највећи број бракова растурају жене. То каже статистика. А разлози су више него бизарни. Уосталом, од Адама и Еве , жена ствара проблеме човеку, па тако је и данас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Највећи број бракова растурају жене. То каже статистика. А разлози су више него бизарни. Уосталом, од Адама и Еве , жена ствара проблеме човеку, па тако је и данас. ccccccccc ijao ,jao... prstgore "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/amin-nas.png prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука