Jump to content

Историјска личност која вас највише имресионира.

Препоручена порука

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

to je realnost , pa ma koliko je ja priznavao ili ne ! Ja znam sta meni znaci Kosovo i to niko ne moze da mi oduzme ali teritorija Kosova je trenutno nezavisna drzava i to je tako ! Zamajavanje ovog naroda Kosovom nigde ne vodi ili ce mo da ratujemo ili ce mo da priznamo i da se manemo kostunicinih gluposti o nekakvom trecem scenariju

Подели на овим сајтовима

to je realnost , pa ma koliko je ja priznavao ili ne ! Ja znam sta meni znaci Kosovo i to niko ne moze da mi oduzme ali teritorija Kosova je trenutno nezavisna drzava i to je tako ! Zamajavanje ovog naroda Kosovom nigde ne vodi ili ce mo da ratujemo ili ce mo da priznamo i da se manemo kostunicinih gluposti o nekakvom trecem scenariju

Ман се те подметачине да свако ко мисли својом главом а не како дође директива из Брисела заправо прича коштуничину причу.

о.ц. јасно ми је да си на линији жутој , ал као што рекох не брини , ниси геније...

Држава Косово није никаква реалност , као што ни НДХ није реалност, то је стање окупације, а не

држава.

А народ увек замајавају они који контролишу медије, барем је то просто, или да ти цртам.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Ман се те подметачине да свако ко мисли својом главом а не како дође директива из Брисела заправо прича коштуничину причу.

о.ц. јасно ми је да си на линији жутој , ал као што рекох не брини , ниси геније...

Држава Косово није никаква реалност , као што ни НДХ није реалност, то је стање окупације, а не

држава.

А народ увек замајавају они који контролишу медије, барем је то просто, или да ти цртам.

Hans Kristijan Andersen je jos odavno izmislio bajke pa nema potrebe da se pisu nove
Подели на овим сајтовима

Није се он састајао са њим јер га је волео. Ти види како би Србија изгледала да је договор између њих двојице пао...Дуборвник би био српски,Сарајево,Црна Гора,Македонија...

Постављена слика

сем тога што су га изгнали из Југе, због проосовинског става, у Аргентини је имао социјалне контакте са Павелићем, јер није имао више никакву политичку функцију после 1941.
Подели на овим сајтовима

држава.

Hans Kristijan Andersen je jos odavno izmislio bajke pa nema potrebe da se pisu nove

Онда их немој писати.

Подели на овим сајтовима

сем тога што су га изгнали из Југе, због проосовинског става, у Аргентини је имао социјалне контакте са Павелићем, јер није имао више никакву политичку функцију после 1941.

Није имао никакву функцију после 1939,тачније,јер га је тада кнез Павле депортовао на Маурицијус.

Не би од тога било ништа , јер усташе тадашње ( а и садашње) имају аспирације и према Банату и Београду, Косову и Црној Гори , а не камоли према целој Босни и Дубровнику .

Е,сад-кад би било шта би било...вероватно би усташе хтеле више,али Милан Стојадиновић то не би дозволио,јер је управо он био политичар који је најуспешније контролисао хрватске претензије.

Приде да не помињем колико је безуспешно покушавао да плегира политику Димитрија Љотића , али на шкљ нивоу...

Дај,боље се информиши. Мита Љотић је тај који је опструирао Стојадиновићево дипломатско померање ка Осовини. Стојадиновић је био озбиљан,високошколовани политичар који је добијао изборе,обновио земљу и био озбиљна дипломатска фигура,док је Љотић политикант који је на изборима максимално освојио 30.000 гласова (испод 2%),нити је имао икакву политичку тежину и искористио је окупацију да постане личност no2 у Недићевој Србији.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Милан Стојадиновић и Бенито Мусолини

Подели на овим сајтовима

све опакије друштво, све гори узор, нема шта.

...?

Што има овакву лисачку фацу ?

Објасни појам "лисачка"?

Постављена слика

Милан Стојадиновић и престолонаследник Петар Други

Подели на овим сајтовима

Црте његовог лица одају велико лукавство, а телесна конституција велику наклоњеност хедонизму.

joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj

algabacaju :cheesy2: dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...