Jump to content

Историјска личност која вас највише имресионира.

Препоручена порука

Па ево да се ограничим на оне који немају везе са светитељима, јер би то био подуг пост.

Никола Тесла, Иво Андрић, Достојевски, Десанка Максимовић, Матија Бећковић, Диоген, Мајка Југовића...

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Па ево да се ограничим на оне који немају везе са светитељима, јер би то био подуг пост.

Никола Тесла, Иво Андрић, Достојевски, Десанка Максимовић, Матија Бећковић, Диоген, Мајка Југовића...

Čuj Diogen.... Očarala si me, majke mi.... Hoš se udat za mene  :smiley: ....

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Милан Стојадиновић са министрима

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Милан Стојадиновић са Антом Павелићем, у Буенос Ајресу

Постављена слика

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Милан Стојадиновић са Антом Павелићем, у Буенос Ајресу

Постављена слика

Постављена слика

Сад сам прочитао,и не могу да поверујем да неко ратног профитера Аркана сматра за хероја...

Иначе,за мене личност број један и даље остаје "Вођа" - Милан Стојадиновић,један од највећих Срба.

Постављена слика

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Није се он састајао са њим јер га је волео. Ти види како би Србија изгледала да је договор између њих двојице пао...Дуборвник би био српски,Сарајево,Црна Гора,Македонија...

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Milan Stojadinovic nije imao lose ideje ali mu ovo ispijanje vina sa Antom Pavelicem ,najvecim unistiteljem srpskog roda ,ni malo ne ide u prilog ! Da se susreo sa Artukovicem lakse bi bilo jerr je Artukovic izvrsavao naredjenja gore pomenutog Pavelica !

Nije mi jasno samo kako je mogao uopste da se sastane sa njim posle Jasenovca i Jadovna !

Подели на овим сајтовима

Не би од тога било ништа , јер усташе тадашње ( а и садашње) имају аспирације и према Банату и Београду, Косову и Црној Гори , а не камоли према целој Босни и Дубровнику .

Ево данас су ти на Косову Хрватски оперативци и обавештајци потпуно регуларно у саставу кејфора.

Подели на овим сајтовима

Milan Stojadinovic nije imao lose ideje ali mu ovo ispijanje vina sa Antom Pavelicem ,najvecim unistiteljem srpskog roda ,ni malo ne ide u prilog ! Da se susreo sa Artukovicem lakse bi bilo jerr je Artukovic izvrsavao naredjenja gore pomenutog Pavelica !

Nije mi jasno samo kako je mogao uopste da se sastane sa njim posle Jasenovca i Jadovna !

Да је то сусрет пре рата , па ајде и некако , али после рата, мислим стварно бедно...

Приде да не помињем колико је безуспешно покушавао да плегира политику Димитрија Љотића , али на шкљ нивоу...

Подели на овим сајтовима

Не би од тога било ништа , јер усташе тадашње ( а и садашње) имају аспирације и према Банату и Београду, Косову и Црној Гори , а не камоли према целој Босни и Дубровнику .

Ево данас су ти на Косову Хрватски оперативци и обавештајци потпуно регуларно у саставу кејфора.

U sastavu Kfora su zato sto su usli u Nato i u njihovom su sastavu a nisu sami poslali svoje !

Наравно да нису, ал шта мислиш шта раде тамо?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...