Jump to content

Da nije stvarnost ja bi se tome smijao:Netrpeljivost prema muslimanima u Evropi

Оцени ову тему

Eniz

Препоручена порука

Ućutkavaš me, jel`? I još prijetiš bejzbol palicom?

Aјмо мало смирено! Ко ти прети, одговори му на речи! Брате ослонче, када си се већ појавио на православном форуму, поштуј његова правила и устројство! Сулудо је сматрати да један смајлић може да ишта докаже, а притом у дискурсу поред тог смајлића није било ни наговештаја претње!

И нећемо трпети шовинистичке изјаве према женама. Ово није "Ел муџахид" нити форум џамахирије...

Džabe je, ne razumijete vi bosanski.... ekstra

"Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!"

Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu!

Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi)

Подели на овим сајтовима

прво, молим мода или админе да преместе ову приватну преписку у неки примеренији подфорум.

ослонац, нисам ни од јуче а ни марсовац па да са мном играш игру виктимизације, рекох ти да се не трљаш у дијалогу са мном папиром на коме пише праведник по грудима да ти буде лакше. dada

е.  sFun_bat

Ućutkavaš me, jel`?
чекај, ти сад МЕНЕ покушаваш да оптужиш, и то без инсинуације, аргумента или било каквог доказа, за истоветно ТВОЈЕ понашање према Нини?  0442_feel 0442_feel girls036

па ти си бре феномен. joooj

I još prijetiš bejzbol palicom?

шта све твоје очи виде, те неку угроженост муслимана у европи, те неке туче, те напади, те жртве константне, те параноја :huh: јел то учи Ислам, жртвама да се правите?

не, не претим ти бејзбол палицом - то је твоја пројекција и хвала ти на њој да знам убудуће како да се поставим према теби да се не осећаш ко везан.

то је знак љутње, а не претње, јер сте претерали и није вам ни први пут ал сте пре били пристојнији па вам се игнорисало.

с друге стране, то што администрација и модерацију игноришу, не мора да значи да и други требају или морају. :bla:

Koliko je to šovinistički?

прво научи шта је шовинизам, па онда употреби ту реч правилно.

http://en.wikipedia.org/wiki/Chauvinism

Ne daj Bože takvog zakona.

о чему ти причаш? :huh:

A ko je to rekao da sam rekao da ona nema pravo pričati? Navedi citat? Moje konstatacije ne podvlači. Konstatacija i ono drugo što mi inputiraš nije jedno te isto. I smiješno mi je da mi ovdje glumiš nadobudnog policajca, jer nisi u pravu.

молим?  0102_laugh

јеси ли сигуран у то што причаш или ти се сузило расуђивање од повређене сујете и адреналина кад теби неко нешто каже? :bla:

ево твој цитат, само у мушком роду и уместо ''жене'' ставио сам ''муслимане'', па шта би ти рекао кад би ти ја ово написао?  1317_womens

Ma daj bre ne pričaj proizvoljno. Usudi se pa malo razmišljaj pozitivno prema svakom čovjeku. Uporan si i tvrdoglav u ponavljanju o nekakvim opasavanjem eksploziva i džabe ti je pričati. Politika nije za muslimane, a ja ne volim politiku.

Radujmo se životu i malim stvarima...

сад не звучи више тако пријатно, зар не?   4chsmu1

Pusti mi te dječije fore... Ubuduće sa takvim tipovima koji mi inputiraju svoje komplekse i fabrikovane teze i teorije sam na ignore.

Opet dobro...

јел сад ово онај део где требам да паднем у несвест што си ми натукао епитете да сам ''такав тип'' (шовиниста), комплексаш, фабрикант теза и теорија?  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif :( 0110_hahaha

ослонац, твоје понашање према Нини и мени само говори о твом васпитању, схватању и менталитету.  dada а пошто си овде дошао да представиш Ислам, онда бих се запитао какав утисак остављаш.

ево ти мало психологије, иначе то све групе које су силници, и покушавају тиме из мањине већином да теледиригују у савременој историји :bla:

http://en.wikipedia.org/wiki/Victimisation#Self-victimisation

један практичан пример: управо они бомбаши самоубице то на екстреман начин раде. 0442_feel

или детаљније:

http://en.wikipedia.org/wiki/Victim_playing

Подели на овим сајтовима

да теби и енизу овде одмах подвучем једну ствар због ваших шовинистичких опаски Нини:

женама је овде више него дозвољено да причају, исказују своје мишљење, све нек је и погрешно.

дакле, поштуј је као мушкарца јер су једнаке, ако не умеш као жену.

не занима ме шта вам вера прописује, на православном сте форуму где је то право жени дато по рођењу.

Хвала брате на подршци.   1317_womens

0442_feel 0442_feel
Подели на овим сајтовима

прво, молим мода или админе да преместе ову приватну преписку у неки примеренији подфорум.

ослонац, нисам ни од јуче а ни марсовац па да са мном играш игру виктимизације, рекох ти да се не трљаш у дијалогу са мном папиром на коме пише праведник по грудима да ти буде лакше. dada

е.  klapklap

Ućutkavaš me, jel`?
чекај, ти сад МЕНЕ покушаваш да оптужиш, и то без инсинуације, аргумента или било каквог доказа, за истоветно ТВОЈЕ понашање према Нини?  confused joooj :cheesy2:

па ти си бре феномен. ekstra

шта све твоје очи виде, те неку угроженост муслимана у европи, те неке туче, те напади, те жртве константне, те параноја ekstra јел то учи Ислам, жртвама да се правите?

не, не претим ти бејзбол палицом - то је твоја пројекција и хвала ти на њој да знам убудуће како да се поставим према теби да се не осећаш ко везан.

то је знак љутње, а не претње, јер сте претерали и није вам ни први пут ал сте пре били пристојнији па вам се игнорисало.

с друге стране, то што администрација и модерацију игноришу, не мора да значи да и други требају или морају. :bla:

о чему ти причаш? :)

A ko je to rekao da sam rekao da ona nema pravo pričati? Navedi citat? Moje konstatacije ne podvlači. Konstatacija i ono drugo što mi inputiraš nije jedno te isto. I smiješno mi je da mi ovdje glumiš nadobudnog policajca, jer nisi u pravu.

молим?  klapklap

јеси ли сигуран у то што причаш или ти се сузило расуђивање од повређене сујете и адреналина кад теби неко нешто каже? :bla:

ево твој цитат, само у мушком роду и уместо ''жене'' ставио сам ''муслимане'', па шта би ти рекао кад би ти ја ово написао?  0212_rolleyes

Ma daj bre ne pričaj proizvoljno. Usudi se pa malo razmišljaj pozitivno prema svakom čovjeku. Uporan si i tvrdoglav u ponavljanju o nekakvim opasavanjem eksploziva i džabe ti je pričati. Politika nije za muslimane, a ja ne volim politiku.

сад не звучи више тако пријатно, зар не?   ekstra

Pusti mi te dječije fore... Ubuduće sa takvim tipovima koji mi inputiraju svoje komplekse i fabrikovane teze i teorije sam na ignore.

Opet dobro...

јел сад ово онај део где требам да паднем у несвест што си ми натукао епитете да сам ''такав тип'' (шовиниста), комплексаш, фабрикант теза и теорија?  :cheesy2: :cheesy2: klapklap

ослонац, твоје понашање према Нини и мени само говори о твом васпитању, схватању и менталитету.  dada а пошто си овде дошао да представиш Ислам, онда бих се запитао какав утисак остављаш.

ево ти мало психологије, иначе то све групе које су силници, и покушавају тиме из мањине већином да теледиригују у савременој историји :bla:

један практичан пример: управо они бомбаши самоубице то на екстреман начин раде. confused1

или детаљније:

Prosuo si bisere, a sad mi reci: - Smetam li TI ja lično bilo šta? Jer, ovdje si atakovao na mene lično, predstavljajući se kao da me znaš i uporedivši me sa pravednikom koji to nije. Drugo, tvoj tzv. smajlić mi ništa ne znači (nisam se prepao, a te vrste se upotrebljavaju više kao da bi se ispalo duhovito u određenoj prijateljskoj komunikaciji), ali si sam pokazao da te pogodilo.

Treće, žrtvom se ne smatram nimalo, a tvoje vaspitanje nisam pominjao tako da bi bilo red da se ne dotičeš ni TI tuđeg. Četvrto, nije Bogom dano da se mora bilo ko i bilo s kim složiti, ali je dano da može. Sloboda izbora je u pitanju...

Ubuduće, molim, ako imaš nešto konstruktivno za reći i komunicirati onda to i učini. Ako ne, molim, zaobiđi me u raspravi, jer nisam vaspitavan da se svađam i kavgu da izazivam.  Hvala!

"Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!"

Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu!

Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi)

Подели на овим сајтовима

Prosuo si bisere, a sad mi reci: - Smetam li TI ja lično bilo šta? Jer, ovdje si atakovao na mene lično, predstavljajući se kao da me znaš i uporedivši me sa pravednikom koji to nije. Drugo, tvoj tzv. smajlić mi ništa ne znači (nisam se prepao, a te vrste se upotrebljavaju više kao da bi se ispalo duhovito u određenoj prijateljskoj komunikaciji), ali si sam pokazao da te pogodilo.

Treće, žrtvom se ne smatram nimalo, a tvoje vaspitanje nisam pominjao tako da bi bilo red da se ne dotičeš ni TI tuđeg. Četvrto, nije Bogom dano da se mora bilo ko i bilo s kim složiti, ali je dano da može. Sloboda izbora je u pitanju...

Ubuduće, molim, ako imaš nešto konstruktivno za reći i komunicirati onda to i učini. Ako ne, molim, zaobiđi me u raspravi, jer nisam vaspitavan da se svađam i kavgu da izazivam.  Hvala!

У међувремену си изгледа променио мишњеље о значењу смајлића. Лепо  :) .

Нико ти није ни рекао да се мораш сложити са туђим мишљењем већ да поднесеш да неко има другачије мишљење те да и жене, гле чуда, могу имати мишљење.

Што ти лепо, ако ти се не допада, не заобиђеш у будуће овај наш православни форум. Зашто се замајаваш с нама кад ти се код нас не свиђа. Занимљива је та потреба убеђивања других у своја веровања па, кад ти не поверују и не сложе се с тобом, онда се свађаш и кавгу изазиваш иако ниси тако васпитан. Немој само да неког смајлића опашеш експлозивом и разнесеш  4chsmu1 .

Нема смисла теби појашњавати зашто се људи широм света боје ислама јет ти то не желиш да схватиш.

Жив ми био брате и Бог ти дао свако добро.

Подели на овим сајтовима

niko se islama ne boji vec se cuva svako od terorista valjda

Тако размишљаш ти, ја и многи још. На овим просторима се већ вековима живи заједно и познајемо једни друге. Међутим, има много света у другим неким земљама који се плаше да им у комшилуку живе муслимани јер аутоматски виде могућност да су повезани са терористима. Не значи да су то лоши људи, већ су то углавном земље у којима се и дешавају терористички напади и људи брину за своју породицу.

Подели на овим сајтовима

е.  sFun_bat

Ućutkavaš me, jel`?
чекај, ти сад МЕНЕ покушаваш да оптужиш, и то без инсинуације, аргумента или било каквог доказа, за истоветно ТВОЈЕ понашање према Нини?  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

па ти си бре феномен. joooj

шта све твоје очи виде, те неку угроженост муслимана у европи, те неке туче, те напади, те жртве константне, те параноја :huh: јел то учи Ислам, жртвама да се правите?

о чему ти причаш? :huh:

молим?  0102_laugh

ево твој цитат, само у мушком роду и уместо ''жене'' ставио сам ''муслимане'', па шта би ти рекао кад би ти ја ово написао?  319.gif

сад не звучи више тако пријатно, зар не?   4chsmu1

Opet dobro...

јел сад ово онај део где требам да паднем у несвест што си ми натукао епитете да сам ''такав тип'' (шовиниста), комплексаш, фабрикант теза и теорија?  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

један практичан пример: управо они бомбаши самоубице то на екстреман начин раде. 319.gif

или детаљније:

промашио си поенту целог поста, сем тога што се мачујеш упразно.

не морам да те знам, читам шта пишеш од кад си крочио овуда - дела највише говоре.

не смета ми твоја личност, нити сам ''атаковао'' на тебе, већ ми смета твоје понашање према једној нашој сестри, врло добро разликујем та два. врло сам ти оштро обратио пажњу на то јер сам ти и једном давном приликом врло елегантно обратио пажњу на истоветно понашање. да је било први пут, обратио би ти се као Стефан што је учинио, али пошто имаш modus operandi онда је то тако како јесте.

критика не мора бити реципрочна ствар, нити ми желиш одређивати границе :bla:

хвала на комплименту, јер од тебе кад тако нешто дође онда је равно томе  prstgore

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...