ВИЛМА Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Баш хтедох исто да питам, ако може мало о активностима Прихватилишта. Слике су прелепе, говоре о великој љубави dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Баш би било лепо да има текста. Може ли? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ево, драги моји, баш сам се потрудила да нешто сазнам и преведем скромно колико знам. Оља, прогледај ми мало кроз прсте... facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 2001.г. при обитељи Ново- Тихвинског манастира у граду Јекатеринбургу на Уралу, отворено је прихватилиште за девојчице које је названо именом у славу Велике Књегиње Јелисавете Тодоровне, Уралске светице. Она је и сама за свога живота стварала дела милосрђа,помагала сироте и бедне , бринула се о уличној деци. Сада је у сиротишту 30 девојчица узраста од 3 до 18.г. прихватилиштем руководи један од манастирских клирика , док су васпитачи и радници у њему верујући благочестиви људи, без којих ово место не би било заправо једна велика породица у којој су и одрасли и деца. Све је јако добро организовано и делатно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 greengrin Kako su lijepe ove fotografije..... greengrin 0442_feel 0102_laugh "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Девојчице имају одлично образовање, а пре свега безграничну љубав од свих који их окружују... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 0102_laugh greengrin greengrin једноставно останем без текста ... 0442_feel brokoli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ове слике говоре заиста више од речи.Колики је рад и труд уложен у ову срећну дечицу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Јао Мирођија, целог дана гледам ове слике. Све је тако лепо. Надам се да ће се и код нас отварати прихватилишта тог типа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ово је посета Петербургу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Јао Мирођија, целог дана гледам ове слике. Све је тако лепо. Надам се да ће се и код нас отварати прихватилишта тог типа. Драга Буба, ја маштам да се код мене при цркви отвори бар обданиште, где бих заиста желела да будем волонтер.Знам још неколико жена које о томе маштају. На моја директна питања у цркви нико није могао ништа да ми каже.Зар је то тако компликовано? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Знам да је на једној теми нека од сестара питала од када треба деци причати о Богу и уводити их у цркву. Колико видим на овим сликама, девојчице најнормалније живе при цркви, поштују сва црквена правила, и расту срећним детињством. 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука