Solomon Kane Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Не волим ову власт али ми је драго што брижно и са љубављу држе содомисте на длану...тако ће им се скратити линија живота. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Ako je. Ko sa udbom tikve sadi ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Pa dobro to i nije dokaz da nije fašista s obzirom da Ante Pavelić nije izlazio iz crkva a ispovedao se svaki dan! Ja lično mislim da pripadnici obraza nisu fašisti ali da imaju dozu patologije u sebi to svakako mislim! Zato smatram da ne treba da postoje i njih ne treba država da zabrani već SPC! koje anto taj,jel i on u zagrebu protestovao protiv gej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Ako je. Ko sa udbom tikve sadi ......постаје министар пољопривреде. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 ...а Младен је толико црквен да би требао да зна да се на блудника не иде каменом.У праву си,Медо,треба бити хришћанин...ако те власт константно гађа содомијским каменом ти њу мораш,као прави хришћанин,искључиво хлебом...старим једно двадесет дана. слажем се, ал гађаш власт а не содомисте. prstgore клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Не волим ову власт али ми је драго што брижно и са љубављу држе содомисте на длану...тако ће им се скратити линија живота. једва чекам, славићу ко за Слобу prstgore клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 ...а Младен је толико црквен да би требао да зна да се на блудника не иде каменом.У праву си,Медо,треба бити хришћанин...ако те власт константно гађа содомијским каменом ти њу мораш,као прави хришћанин,искључиво хлебом...старим једно двадесет дана. слажем се, ал гађаш власт а не содомисте. Уф...тешко их је разлучити. prstgore Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 ...а Младен је толико црквен да би требао да зна да се на блудника не иде каменом.У праву си,Медо,треба бити хришћанин...ако те власт константно гађа содомијским каменом ти њу мораш,као прави хришћанин,искључиво хлебом...старим једно двадесет дана. слажем се, ал гађаш власт а не содомисте. stadaradimУф...тешко их је разлучити. prstgoreимају жуте траке око руке пази кад нисам могао да поверујем да је неко пристао на тако нешто. whackado клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Pa dobro to i nije dokaz da nije fašista s obzirom da Ante Pavelić nije izlazio iz crkva a ispovedao se svaki dan! Ja lično mislim da pripadnici obraza nisu fašisti ali da imaju dozu patologije u sebi to svakako mislim! Zato smatram da ne treba da postoje i njih ne treba država da zabrani već SPC! koje anto taj,jel i on u zagrebu protestovao protiv gejma nebitan lik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Ako je. Ko sa udbom tikve sadi ......постаје министар пољопривреде. Eh sad i ti, to ako izvrsi svenarodnoskojevski zadatak kako treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 ...а Младен је толико црквен да би требао да зна да се на блудника не иде каменом.У праву си,Медо,треба бити хришћанин...ако те власт константно гађа содомијским каменом ти њу мораш,као прави хришћанин,искључиво хлебом...старим једно двадесет дана. 0212_rolleyesслажем се, ал гађаш власт а не содомисте. dadaУф...тешко их је разлучити. 0212_rolleyesимају жуте траке око руке greengrinпази кад нисам могао да поверујем да је неко пристао на тако нешто. Јој,не могу више да мислим о томе,пуна ми је глава...празног желуца,бушног џепа,распарчавања Србије,економског слома,привредног краха,индустријског слома,пољопривредне пропасти,дужничког ропства,медицинске незбринутости,беле куге,разбијених породица,рапидног пораста криминала,духовног суноврата... 0212_rolleyes Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Ako je. Ko sa udbom tikve sadi ......постаје министар пољопривреде. Eh sad i ti, to ako izvrsi svenarodnoskojevski zadatak kako treba. Не бих му ја то препоручио...није здраво бити део "крем друштва"...то гоји. 0212_rolleyes Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 ...а Младен је толико црквен да би требао да зна да се на блудника не иде каменом.У праву си,Медо,треба бити хришћанин...ако те власт константно гађа содомијским каменом ти њу мораш,као прави хришћанин,искључиво хлебом...старим једно двадесет дана. 0212_rolleyesслажем се, ал гађаш власт а не содомисте. dadaУф...тешко их је разлучити. 0212_rolleyesимају жуте траке око руке greengrinпази кад нисам могао да поверујем да је неко пристао на тако нешто. Јој,не могу више да мислим о томе,пуна ми је глава...празног желуца,бушног џепа,распарчавања Србије,економског слома,привредног краха,индустријског слома,пољопривредне пропасти,дужничког ропства,медицинске незбринутости,беле куге,разбијених породица,рапидног пораста криминала,духовног суноврата... 0212_rolleyesда знаш, и мени је мука туђих проблема, поготово после две недеље буке око ничега. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Демонстрације су коначно завршене...важно је да се модели добро осећају. 0212_rolleyes Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 onaj koji na silu želi da nameće svoje ideje , ne može da ima moju podršku tako da ... sve najgore njemu i njegovoj nasilničkoj organizaciji !!!! moj stav ... ti momche nema sta da trazis na pravoslavnom sajtu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука