Jump to content

Режим депортово Младена Обрадовића на непознату локацију

Оцени ову тему

Semberac

Препоручена порука

А зашто да не! Тад су могли да пале и руше кад год им се прохте.

Некако кад кажу да је 10 година владала ''демонкратија'' увек забораве на тих читавих 4 године док је Коштуница био премијер и водио главну реч на политичкој сцени.

Upravo. Samo sto istinski te "demonokratije" je bilo samo od 2001-2003 i to 12. marta. Ovo sto je sada

jeste mnogo bolje od Kostunjavog ali mi jos uvek nije najjasnije sta je zapravo. Sa sve uginulom zirafom

zajedno.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 78
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Pa dobro to i nije dokaz da nije fašista s obzirom da Ante Pavelić nije izlazio iz crkva a ispovedao se svaki dan!

Ja lično mislim da pripadnici obraza nisu fašisti ali da imaju dozu patologije u sebi to svakako mislim!

Zato smatram da ne treba da postoje i njih ne treba država da zabrani već SPC!

koje anto taj,jel i on u zagrebu protestovao protiv gej
ma nebitan lik  4chsmu1
znam da nebitan ali  bitno znati da bi mogla da znam kako ti uporedjavas  i sta podrazumijevas pod fasista rijec,nemora znaciti da ovaj cojek ,jel je mlad nije mogao nigdje fasista biti ,nekako tomi samo rijec  ruzna za osobe koje nisu u ratu ucestovale,naklonjen fasisicitkim putu mozda bolje zvuci  dejane,dejane 4chsmu1
Подели на овим сајтовима

Pa dobro to i nije dokaz da nije fašista s obzirom da Ante Pavelić nije izlazio iz crkva a ispovedao se svaki dan!

Ja lično mislim da pripadnici obraza nisu fašisti ali da imaju dozu patologije u sebi to svakako mislim!

ma nebitan lik  4chsmu1
znam da nebitan ali  bitno znati da bi mogla da znam kako ti uporedjavas  i sta podrazumijevas pod fasista rijec,nemora znaciti da ovaj cojek ,jel je mlad nije mogao nigdje fasista biti ,nekako tomi samo rijec  ruzna za osobe koje nisu u ratu ucestovale,naklonjen fasisicitkim putu mozda bolje zvuci  dejane,dejane 4chsmu1

Анте Павелић: http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B5_%D0%9F%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%9B

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

ma nebitan lik  0409_feel

Анте Павелић: http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B5_%D0%9F%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%9B

dobro malo pretjerali kakva to projekcija, nemir ako neko poremetio , nije to niko logore spremao od njih pa ni ovaj obradovic , postacu politicar jos ako dalje nastavim, nisu isto zaboga stase radi  ,necu vise ni pricati ni pisati  ako mognem da uspijem 4chsmu1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...