Jump to content

Режим депортово Младена Обрадовића на непознату локацију

Оцени ову тему

Semberac

Препоручена порука

Скандал, ни родитељи не знају гдје им се налази син Младен Обрадовић.

http://www.alo.rs/vesti/31896/Do_Obradovica_ne_moze_ni_familija

Поред Младена, покренута је оптужница против 5 наших активиста и прети им се затворском казном до 12 година...гдје је ту правда?Гдје су људска права за Младена и ухапшене момке?ДОКЛЕ ЋЕ ТЕ НАС ТЕРОРИСАТИ?

СЛОБОДА МЛАДНУ И ОБРАЗУ

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 78
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

"Njegov otac pokušao je da ga poseti danas i odnese stvari koje je Mladen tražio, ali bez uspeha. Svi su veoma  crvenilozabrinuti - kaže Petronijević, i dodaje da je Obradović tražio da mu donesu samo udžbenik iz Bogoslovije, kao i knjigu u kojoj su objedinjeni psaltir, Biblija i molitvenik."

Ако је Младен нациста, што је од оца тражио да му донесе СП и молитвеник?Ако је фашиста/нациста, зар није требао да тражи Мајн Кампф или докртину фашизма од Мусолинија?

Толко о "хулигану, фашисти, нацисти, црквенорушитељу" Младену.

МЛАДЕНЕ ИСТРАЈ У БОРБИ. ОСЛОБОДИЋЕМО ТЕ.

Подели на овим сајтовима

Pa dobro to i nije dokaz da nije fašista s obzirom da Ante Pavelić nije izlazio iz crkva a ispovedao se svaki dan!

Ja lično mislim da pripadnici obraza nisu fašisti ali da imaju dozu patologije u sebi to svakako mislim!

Zato smatram da ne treba da postoje i njih ne treba država da zabrani već SPC!

Подели на овим сајтовима

Овај обратите коментаре у АЛО новинама...скоро сви подржавају Младена. Само 2-3 антисрба се радују Младеновом хапшењу јер сматрају да ће им то осигурати оне фотеље на које су им очеви и ђедови сјели 45...

Младен је поносан и сви смо поносно на њега. Прави јунак и херој. Још мало да издржи и прославиће се као и остали витезови који су у Хагу.

Младене, немогу ти ништа. Знају да их можеш учити о свему...Жив нам био.

Подели на овим сајтовима

Pa dobro to i nije dokaz da nije fašista s obzirom da Ante Pavelić nije izlazio iz crkva a ispovedao se svaki dan!

Ja lično mislim da pripadnici obraza nisu fašisti ali da imaju dozu patologije u sebi to svakako mislim!

Мислиш Павелић није излазио из разбојничке пећине која је благосиљала клање Срба?То није Црква.

Па то је данас и чувени социјолог религија Ђорђевић извалио...што се СПЦ не дистанцира екстремистичких група (мислећи вероватно на Образ и Двери Српске). СПЦ нема чега да се одрекне што је позитивно, и неће, хвала Богу. СПЦ нема званични став о Образу, ни позитивно ни негативно. Али радимо под благословом блаженопочившег владике Данила. Али није то сад битно.

Подели на овим сајтовима

Mladen traži molitveni i bori se protiv vladika jeretika  0110_hahaha

On da nešto zna ne bi takve stvari govorio,tako da to nije garancija da nije fašista!

ja smatram da on nije fašista ali smatram da nije zdravo da nas on i Obraz uče Pravoslavnoj veri!

Подели на овим сајтовима

Ovo je stvarno strasno. Citao sam da su mu uhapsili i trudnu suprugu. Izgleda da danas u Srbiji svega ima samo nema demokratije. Podrska za Mladena i Obraz, iako se ne slazem sa nekim njihovim postupcima.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Ovo je stvarno strasno. Citao sam da su mu uhapsili i trudnu suprugu. Izgleda da danas u Srbiji svega ima samo nema demokratije. Podrska za Mladena i Obraz, iako se ne slazem sa nekim njihovim postupcima.

Да жену су му исто ухапсили, али пуштена је да се брани са слободе. Тек ћемо ћути шта им је полиција радила када камере нису снимале...могу замислити.

Хвала брате на подршци. Он је добар момак, добар као лебац.

Подели на овим сајтовима

On da nešto zna ne bi takve stvari govorio,tako da to nije garancija da nije fašista!

ja smatram da on nije fašista ali smatram da nije zdravo da nas on i Obraz uče Pravoslavnoj veri!

Nesumnjivo da je Obraz u pojedinim trenucima pokazao elementarnu necrkvenost, ali ipak su to ljudi koje vole svoju Crkvu, vjeru, narod, te im trebamo pomoci. Ako nista, nek nasa podrska bude molitvena

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Koliko malo znate a koliko je jaka propaganda, Ante Pavelić u knjizi  M. Landercy, koji piše o Stepincu između ostalog kaže da je Pavelić samo jednom viđen u crkvi.

Pavelić nije bio religiozan čovek a svako poređenje Mladena i Pavelića je toliko neukusno da prelazi granicu dobrog ukusa.

Подели на овим сајтовима

Није то уопште битно...он ако је близак владици Никанору то није проблем, и он је канонски Епископ. Али то је његово мишљење. Што режим не ухапси владику Никанора?Можда им је и он фашиста постао?

И сада стварно није време размишљати о екуменизму и о зилотизму, сада треба размишљати како да се ослободимо што пре ове жуте диктатуре.

Иначе Младен се није могао причестити у недељу јер га је режим ухапсио када је крено на литургију...смета им Христос. Свим снагама против безбожног режима. Они су непријатељи вере, неверници.

МЛАДЕНЕ МЛАДЕНЕ ВРАТИ НАМ СЕ ВРАТИ, ОВИ ЋЕ НАМ ОВИ ЋЕ НАМ ЗЕМЉУ РАСПРОДАТИ

Подели на овим сајтовима

Управу си Зависа, Павелић је прошлост, давно иструо. Сада је питање опстанка националног и духовног идентитета. А наравно да је лепо ако се помолите Богу за све ухапшене који спавају ван куће неправедно.

Подели на овим сајтовима

za primer...

sve najgore tom "čoveku"

on i njegovi  ne poštuju druge, a plaču kada neko prema njima pokaže nepoštovanje ?

najstrože da bude osudjen !

da ne bi tinejdžeri na njega , legiju , onog tetoviranog debeljka iz Djenove i sličnim barabama,

gledali kao na svoje idole

oće silu - dajte mu silu ...

a , on bi samo na slabije da udara ?

0110_hahaha

more... jedno 5-6 godina da provede u zatvoru.. za početak !

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Није то уопште битно...он ако је близак владици Никанору то није проблем, и он је канонски Епископ. Али то је његово мишљење. Што режим не ухапси владику Никанора?Можда им је и он фашиста постао?

И сада стварно није време размишљати о екуменизму и о зилотизму, сада треба размишљати како да се ослободимо што пре ове жуте диктатуре.

Иначе Младен се није могао причестити у недељу јер га је режим ухапсио када је крено на литургију...смета им Христос. Свим снагама против безбожног режима. Они су непријатељи вере, неверници.

МЛАДЕНЕ МЛАДЕНЕ ВРАТИ НАМ СЕ ВРАТИ, ОВИ ЋЕ НАМ ОВИ ЋЕ НАМ ЗЕМЉУ РАСПРОДАТИ

Daj Semberac uozbilji se, pa odavno su je rasprodali, sad je red da se uništi sve što ima prizvuk  srpskih patriota.

Подели на овим сајтовима

za primer...

sve najgore tom "čoveku"

on i njegovi  ne poštuju druge, a plaču kada neko prema njima pokaže nepoštovanje ?

najstrože da bude osudjen !

da ne bi tinejdžeri na njega , legiju , onog tetoviranog debeljka iz Djenove i sličnim barabama,

gledali kao na svoje idole

oće silu - dajte mu silu ...

a , on bi samo na slabije da udara ?

0110_hahaha

more... jedno 5-6 godina da provede u zatvoru.. za početak !

Brate nemoj tako. Pogledaj Srbiju koja se urusava, sta da se ponudi covjeku koji je voli. Svakako Hristos! Ali dok se ne dostigne do te punoce, onda ce biti i problem, sto ce mnogi pokusati da nadju izlaz u fanatizmu. Ako je samo Obraz problem Srbije, lako ih mozemo ukinuti. Ali ovdje je problem dublji!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...