Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

Нервира ме кад неком пружим срце на длану, а он га сломи!

Нервира ме што у мом крају живи више оних који су се доселили ко зна одакле, него самих мештана.

Нервира ме кад неко ограничава моју слободу, својом сујетом и страхом да му не преотмем нешто што је наводно само "његово"

нервира ме јако лоша ситуација у Србији, на свим друштвеним нивоима

нервира ме када ми се неко представи као пријатељ а после ми забије нож у леђа

Не знам о којим се људима ради, али претпостављам да у њиховом крају више и нема мештана.

то су нови мештани  :drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Нервира ме што у мом крају живи више оних који су се доселили ко зна одакле, него самих мештана.

Нервира ме кад неко ограничава моју слободу, својом сујетом и страхом да му не преотмем нешто што је наводно само "његово"

Не знам о којим се људима ради, али претпостављам да у њиховом крају више и нема мештана.

то су нови мештани  :drugarstvo:
Ма ови неки Косововари што су у овој задњој тури дошли из неких Новака, то село цело дошло, а једна породица подигли кућу порд моје и одма довели геометра њиховог косовара и кажу да само ушли у њиховото, еј у мом месту где су ми и предци рођени ушо сам у њихово, а једва можеш да разумеш о чему ти прича на том њиховом језику, треба да видиш и доживиш, да само видиш оне шиптарске фаце, а сви пуни пара. Ноћу завијају као вукови, ваљда певају нешто.  prstgore

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

то су нови мештани  :bla:
Ма ови неки Косововари што су у овој задњој тури дошли из неких Новака, то село цело дошло, а једна породица подигли кућу порд моје и одма довели геометра њиховог косовара и кажу да само ушли у њиховото, еј у мом месту где су ми и предци рођени ушо сам у њихово, а једва можеш да разумеш о чему ти прича на том њиховом језику, треба да видиш и доживиш, да само видиш оне шиптарске фаце, а сви пуни пара. Ноћу завијају као вукови, ваљда певају нешто.  dada

Уф, уф, не знам брате, ал видим да ти је тешко. Опет, можда нису сви такви, мислим, немогуће људи се разликују. Можда да их мало боље упознаш.  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Јесте у праву си и није проблем што то што су дошли, него што су зазуели све водеће функције и сад смо ми одавде код своје мајке тринаесто прасе. Ја јесам за солидарност и помоћ у унесрећенима у невољи, али нисам мазохиста.

Како то, зар су се они баш сви понамештали на неке функције? Па како истераше ваше мештане? Знаш шта, слична је прича и овде где ја живим. Прво се кукало што су колонисти на функцијама, онда су смењени колонисти па дошли мештани. Сад не може бити горе него што је. Све ми се чини да ти на функцијама много личе једни на друге па били мештани или дођоши. Остали народ? Па и остали народ у неку руку личи један на друге, једнако трпи безобразлук ових првих.  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

то су нови мештани  :bla:
Ма ови неки Косововари што су у овој задњој тури дошли из неких Новака, то село цело дошло, а једна породица подигли кућу порд моје и одма довели геометра њиховог косовара и кажу да само ушли у њиховото, еј у мом месту где су ми и предци рођени ушо сам у њихово, а једва можеш да разумеш о чему ти прича на том њиховом језику, треба да видиш и доживиш, да само видиш оне шиптарске фаце, а сви пуни пара. Ноћу завијају као вукови, ваљда певају нешто.  dada

Уф, уф, не знам брате, ал видим да ти је тешко. Опет, можда нису сви такви, мислим, немогуће људи се разликују. Можда да их мало боље упознаш.  :drugarstvo:

Само сам хтео да кажем да ми је јасно на шта  Хана мисли када то каже да је нервира, пошто јој Меда даје одговор на то, ко има непосредно искуство зна о чему прича. Иначе то су друштвени паразити, који примају помоћ од ове државе то јест од наших давања у буџет, жена престала да ради тамо кад отишла на трудничко боловање; једно дате јој четврти једно пети разред још прима плату, затим примају тамо на Косову нешто од тог Еулекса, а сви су пуни пара, шиптари им дебело платили за сваки ар који су им тамо продали, поједини су се и напљачкали тамо.

Подели на овим сајтовима

Само сам хтео да кажем да ми је јасно на шта  Хана мисли када то каже да је нервира, пошто јој Меда даје одговор на то, ко има непосредно искуство зна о чему прича. Иначе то су друштвени паразити, који примају помоћ од ове државе то јест од наших давања у буџет, жена престала да ради тамо кад отишла на трудничко боловање; једно дате јој четврти једно пети разред још прима плату, затим примају тамо на Косову нешто од тог Еулекса, а сви су пуни пара, шиптари им дебело платили за сваки ар који су им тамо продали, поједини су се и напљачкали тамо.

Страшно је ово што причаш. Не кажем да нема таквих, али кажем да не треба све трпати у исти кош.  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Само сам хтео да кажем да ми је јасно на шта  Хана мисли када то каже да је нервира, пошто јој Меда даје одговор на то, ко има непосредно искуство зна о чему прича. Иначе то су друштвени паразити, који примају помоћ од ове државе то јест од наших давања у буџет, жена престала да ради тамо кад отишла на трудничко боловање; једно дате јој четврти једно пети разред још прима плату, затим примају тамо на Косову нешто од тог Еулекса, а сви су пуни пара, шиптари им дебело платили за сваки ар који су им тамо продали, поједини су се и напљачкали тамо.

Страшно је ово што причаш. Не кажем да нема таквих, али кажем да не треба све трпати у исти кош.  :drugarstvo:

Нисам ја мислила само на оне са Косова. Има ту још дођоша.

"Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин

Подели на овим сајтовима

Само сам хтео да кажем да ми је јасно на шта  Хана мисли када то каже да је нервира, пошто јој Меда даје одговор на то, ко има непосредно искуство зна о чему прича. Иначе то су друштвени паразити, који примају помоћ од ове државе то јест од наших давања у буџет, жена престала да ради тамо кад отишла на трудничко боловање; једно дате јој четврти једно пети разред још прима плату, затим примају тамо на Косову нешто од тог Еулекса, а сви су пуни пара, шиптари им дебело платили за сваки ар који су им тамо продали, поједини су се и напљачкали тамо.

Тужно  :bla:

Подели на овим сајтовима

Страшно је ово што причаш. Не кажем да нема таквих, али кажем да не треба све трпати у исти кош.  :bla:

Тужно  dada

Ne tuzno je to sto znam jednog ko je sebi prigrabio vise funkcija. A kad ga pitam da mi da da radim nesto sto je u njegovoj nadleznosti u okviru tih funkcija, on mi kaze: "Ne moze jer nisi iz mog kraja. Ja taj posao cuvam za moje zemljake!"

E to je tuzno!  :drugarstvo:

"Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин

Подели на овим сајтовима

Не трпамо у исти кош, ево на пример избеглице из Хрватске су оставиле генерално утисак да су  културни, вредни, добри и честити људи.

Подели на овим сајтовима

:bla:

Страшно је ово што причаш. Не кажем да нема таквих, али кажем да не треба све трпати у исти кош.  :)

Тужно  prstgore

Ne tuzno je to sto znam jednog ko je sebi prigrabio vise funkcija. A kad ga pitam da mi da da radim nesto sto je u njegovoj nadleznosti u okviru tih funkcija, on mi kaze: "Ne moze jer nisi iz mog kraja. Ja taj posao cuvam za moje zemljake!"

E to je tuzno!  :drugarstvo:

А тамо није узео диплому ко је није затражио.  dada

Подели на овим сајтовима

Људи стварно не знам. Немам у својој близини људе са Косова, бар не тако масовно да се примете. Некако увек мислим о људима као о појединцима, а и туга је све то са Косовом што се десило и дешава се. Жао ми и народа и земље, а ваљда нису сви лоши. Знам да се много продало за тешке паре, али има и оних који нису, који су начисто упропаштени. Тима што се понашају како ви описујете нека је на част.

319.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...