Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Цитат

Кад смо већ код јела, мене нервира то што ми се све "вата", и ваздух који дишем. :cmizdrenje: А не једем пуно (мало више слаткише) у поређењу са некима што им се ништа не "вата".

Sto bi rekao Kalimero...TO JE NEPRAVDA!!!!Hahahahaha

razumem te u potpunosti...

Подели на овим сајтовима

vata vam se od sedenja vise nego od jedenja, a kao sto je sa mnom obrnut slucaj- ja jeo ne jeo, ako nisam fizicki aktivan mrsavim bighugbighug

mene juce nerviralo multifunckijsko nerviralo lexmark uredjaj ono sve u jedan i cela ta nova PC tehnologija me izludjuje, ne mosh nista iz prve da narihtas kako treba nego mora se njakas dok ne podilkanis aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bliss jeeee-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bighugbighug' />

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Цитат

vata vam se od sedenja vise nego od jedenja, a kao sto je sa mnom obrnut slucaj- ja jeo ne jeo, ako nisam fizicki aktivan mrsavim 4chsmu1

mene juce nerviralo multifunckijsko nerviralo lexmark uredjaj ono sve u jedan i cela ta nova PC tehnologija me izludjuje, ne mosh nista iz prve da narihtas kako treba nego mora se njakas dok ne podilkanis aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bla:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':291291291:' />

Hahahah to je tek nepravda ....Sta je sa stampacem ?Blinkaju sijalice a jos nije Nova Godina jel?Dobro je dok se njakas jer moze nesto i da rikne, a tada pomoci nema.Kkakav bre multifunkci...to je multiTIIIIT da iyvine forum
Подели на овим сајтовима

sto je najzanimljivije nisam sebi kupio nego smo cale i ja kupili za njega a on je inace zemljoradnik i jedva barata i video rekorderom, sad mosh misliti kakav je to osecaj aaaaaaaaaaaaaaaaaaa eheeeej

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Мене нервира када неко стално "чита између редова" и "тумачи туђе речи", када о једној те истој ствари сваки пут прича другачије. Нервирају ме људи који не подносе нечији успех, због таквих се осећам као да седим на балкону између она два матора мапетовца што стално нешто закерају. Уживо то уопште није смешно. Нервирају ме разговори о куповини, о томе који је санитар бољи, нервира ме издрндавање на продавачице због свега и свачега. Жене раде свој посао који није лак. Нервира ме...

Уффф сад ми је мало лакше. Одлична тема. :)

Подели на овим сајтовима

e za ona dva gundjala setio sma se super epizode sad, oni na balkonu i gledaju sad gicu solo izvodi neke piruete, salta cuda i sve savrseno odradi, i pita ih: " jel i sad imate zamerku?!" a kazu oni: " zamerka je sto nemamo zamerku!" 1000000001010

Подели на овим сајтовима

Цитат

sto je najzanimljivije nisam sebi kupio nego smo cale i ja kupili za njega a on je inace zemljoradnik i jedva barata i video rekorderom, sad mosh misliti kakav je to osecaj aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hristos vaskrse

Ja radimu servisu racunara, a pre nas ovde je bila poljoprivredna apoteka. Cesto dolaze stariji gradjani poljoprivrednici i cude se sta mi to sada prodajemo ovde.Na pitanje jedne bake sta mi prodajemo ovde,odgovorila sam KOMPJUTERE,  a ona me je pitala KADA SE TO DAJE PRASICIMA????
Подели на овим сајтовима

Цитат

Ja radimu servisu racunara, a pre nas ovde je bila poljoprivredna apoteka. Cesto dolaze stariji gradjani poljoprivrednici i cude se sta mi to sada prodajemo ovde.Na pitanje jedne bake sta mi prodajemo ovde,odgovorila sam KOMPJUTERE,  a ona me je pitala KADA SE TO DAJE PRASICIMA????

:cmizdrenje:  dobar decko  eheeeej

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...