Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

нервира ме што се толерише псовање на форуму.

све више.

почело је прво са бесом и ''кретен'', а сад се одомаћило и ''срање'' успутно-урбано.

па све нек је и на себе.

Подели на овим сајтовима

jesi ti neki protestant? tuzansmajli8904

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

нервира ме кад се људи заљубе, па кад им се не остваре скривене емоције, онда се вређају или не умеју да их каналишу некако конструктивно него или одсецају однос, ил се прекине, ил оде у статус кво до следеће емотивне рањивости и приде (нргативних) дешавања ...

Подели на овим сајтовима

jesi to postao samokritican sad?

pitah te nesto al nisi odgovorio

pa to sto kazes da ti smetaju psovke u vidu jedne reci, a mislis da drugima ne smetaju tvoje psovke u vidu citavih recenica? 0205_whistling

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :drugarstvo: link=topic=9044.msg409056#msg409056 date=1302477729]

нервира ме кад се људи заљубе, па кад им се не остваре скривене емоције, онда се вређају или не умеју да их каналишу некако конструктивно него или одсецају однос, ил се прекине, ил оде у статус кво до следеће емотивне рањивости и приде (нргативних) дешавања ...

0205_whistling

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Нервирам се (страшно) кад морам да учим....  smej.gif prstgore

Смрт! 0102_laugh

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

:group111:

што чешкаш брадицу?  1312_womens
Подели на овим сајтовима

Ljudi koji su pametni, ali nece da razmisljaju ili razmisljaju u pogresnom smeru. To me u stvari ne nervira, to me zabrinjava...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Mene nerviraju ovi karijeristi koji banuju.

Auuu, ocu da poludim kako me to nervira.

cejo mnogobanovani

Тек дошaо/ла

Mene nervira to što ne razumijem ovu blesavu stvar:

stalno si ovdje a stalno ti piše tu lijevo "tek došo", kako to?

I ja ću da poludim zajedno s tobom kako me to nervira!

Подели на овим сајтовима

cejo mnogobanovani

Тек дошaо/ла

Cejo brate, prepoznajes se po svom neponovljivom stilu, lucidnosti i humoru, naravno i po briljantnoj intiligenciji.

Mnogo si providan druze.

Подели на овим сајтовима

cejo mnogobanovani

Тек дошaо/ла

Cejo brate, prepoznajes se po svom neponovljivom stilu, lucidnosti i humoru, naravno i po briljantnoj intiligenciji.

Mnogo si providan druze.

Čejomire, Čejko, Čerkašine, de nezezaj me bre, ako sam ja providan ti si onda proziran ko betonska ploča.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...