Пајко Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Нервира ме Соломон Кане greengrinПих...исти си ко' моја жена! :cheesy:Паметна жена letetiПаметна,паметна...много је паметна кад је мене изабрала у животу. ljutНије луда твоја мала што је тебе изабрала...Важно да си ти жив и здрав БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 како бре људи имате срца да кажете да вас семберац нервира :cheesy: па је ли видите ви колико се човјек промијенио откако је дошао на форум? он је прави примјер једног доброг дечка, у почетку помало загриженог у неким стварима и ставовима, који је овдје успио да много својих заблуда исправи и да то јавно и покаже. добро, има и сад понеки испад али... добар је dada Slažem se,Sirena. dada dadaоткуд немамо срца, зар га мрзимо што га грдимо за глупости?понеки испад? јао си га нама ако мислите да је овај стадијум његовог духовног развоја добар - сад је најрањивији и подложнији него што је икад био, само фали клацкалица. и ви жене имате ужасну ману, причам генерално и не вама двема конкретно, да штитите децу од грдњи које их исправљају, поготово мушку правећи их маминим мазама које се почињу скривати по сукњама јер их сматрате прегрубима, кад долазе од мушкараца. бићете маме, на време се навикавајте да мушкарци немају, са пуним смислом и правом, ни приближан сензибилитет за неке ствари. пошто нисте мушкарци, некад је боље да видите како ће нешто деловати него да сечете на први помен грдње. једино ако нећете да се мувате dada dada :bla: јесте се променио и свака част, ал то још није трајна категорија. и што се мене тиче, није стигао ни на нулу, а камоли плус. Jao,što si oštar,Medo ljut.Ja nisam rekla da Semberca iko mrzi,pa ni ti.A,što se ovog drugog dela tvog pisanja tiče...ako se već popravio Semberac,treba ga i pohvaliti za to.Ili je to majčinski instikt,ne znam dada letetiкад сви аргументи падну, онда шармом а? dada dadaшипак, у минусу је - тек се пробудио, а још није ни кренуо да оре Ihh,kakav si greengrin Bar sam pokušala...šarmom dada “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Ала су ове жене на форуму емотивне и брижљиве greengrin хехе Ма знаш шта Медо, немој од мене очекивати да ћу пљунути на своје идеале, на Образ, на Младена итд... Ја сам се промјенио у ставовима што се тиче вјере, нисам више против "новотарија" (а нисам ни за...свеједно ми је, није моја ствар да се бринем за то), нисам више против православног икуменизма (мада никада нисам ни био против...само сам сматрао да се тај икуменизам не спроводи у праски како је описан у теорији ljut). Моја политика се неће мењати јер сам политички војник- национални револуционар. Увјек ћу зборити против комунизма, демократије, капитализма, социјалне неправде, глобализма, ционизма, јудео-масонства итд :cheesy: "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Е ово ме је јако изнервирало...ово је било када је онај сатаниста Џозеф Бајден долазио у Београд. Због тог сатанисте ненародна режимска полиција хапси православног молитвеника у Београду greengrin и треба да га ухапсе, и сваког таквог који поред свих обавештења изађе да изиграва аутоправедника и сакрива се иза Светог Писма, па још скупи екипицу која ће да навија и доведе камермана који ће да га направи мучеником за Христа.није него, требали су мало да га испресавијају - да се научи памети да не злоупотребљава Књигу за своје мале смицалице. Једини његов гријех је у томе што се помолио Богу (мислим гледано од стране безбожног режима). Да је у ком случају муслиман вршио свој намаз, дал би га полиција ухапсила?Да, али мало сутра... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Иначе у неким људима сам препозно своју браћу коју цјеним...најбољи је примјер брат Аквилио. Ништа нас не веже ОСИМ вјера у једног Бога (и аријевска крв...али да не испаднем расиста greengrin). Али мени је он посебно овдје драг јер није имао срећу као ја да се роди у Православљу...он је сам спознао праву вјеру и зато га цјеним и дивим му се...али гадим се његових политичких и неких научних ставова greengrin Koliko se nakostrsim kad citam sta pises na temama politike i nauke toliko me radosno nasmejses sa ovakvim izjavama. 4chsmu1 facenew22222222 algabacaju Битно је да сам ја доказао да те неби убио, протјеро или шта ја знам. Видиш да нисам шовиниста, али јесам бескомпромисни србски националиста. Кад се толко залажеш за науку, да те нешто питам: дал се залажеш за Еугенику? Дал се залажеш за расну науку? хехехехеххехе, па ти си научник...социјал-дарвиниста :bla: "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Моја политика се неће мењати јер сам политички војник- национални револуционар. greengrin Увјек ћу зборити против комунизма, демократије, капитализма, социјалне неправде, глобализма, ционизма, јудео-масонства итд facenew22222222 Ovako slicno su govorili i Verner Hajzenberg i Knut Hamsun u mnogo zerelijim godinama od tebe pa ipak nije ispalo bas sve to kako su zamislisli. algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Моја политика се неће мењати јер сам политички војник- национални револуционар. greengrin Увјек ћу зборити против комунизма, демократије, капитализма, социјалне неправде, глобализма, ционизма, јудео-масонства итд facenew22222222 Ovako slicno su govorili i Verner Hajzenberg i Knut Hamsun u mnogo zerelijim godinama od tebe pa ipak nije ispalo bas sve to kako su zamislisli. algabacaju Али Кастро је доказао да може greengrin тако БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Иначе у неким људима сам препозно своју браћу коју цјеним...најбољи је примјер брат Аквилио. Ништа нас не веже ОСИМ вјера у једног Бога (и аријевска крв...али да не испаднем расиста greengrin). Али мени је он посебно овдје драг јер није имао срећу као ја да се роди у Православљу...он је сам спознао праву вјеру и зато га цјеним и дивим му се...али гадим се његових политичких и неких научних ставова greengrin Koliko se nakostrsim kad citam sta pises na temama politike i nauke toliko me radosno nasmejses sa ovakvim izjavama. 4chsmu1 facenew22222222 algabacaju Битно је да сам ја доказао да те неби убио, протјеро или шта ја знам. Видиш да нисам шовиниста, али јесам бескомпромисни србски националиста. Кад се толко залажеш за науку, да те нешто питам: дал се залажеш за Еугенику? Дал се залажеш за расну науку? хехехехеххехе, па ти си научник...социјал-дарвиниста :bla: Nisam naucnik ja sam inzenjer. Nauku volim da pratim onako kroz sekundarnu literaturu zato sto mi je lepa kao delatnost a i zanima me da naucnim nesto novo. Socijal darvinizam nema nikakve veze ni sa biologijom ni sa naukom niti sa bilo cime smislenim sto bi se moglo izvuci iz nauke. To je jedna propala ideologija koja je zloupotrebila velikog prirodnjaka Darvina i zlipotrebila pogresno shvatanje evolucije u masama zarada ostvarivanje svojih policikih ciljeva. Naravno da se niti zalazem za eugeniku niti za raznu nauku jer je genetika dokazala da rase i ne postoje. Mnogo je veca razlika u genomu belca i belca nego u genomu crna i belca. P.S Cisto informativno. Van tih ideologa 19. veka nepostoji nikakv a Darvinizam. Kao sto ne postoji Ajnstajnizam, Mesvelijizam, Njutnizam, Sredingerizam. Postoji teorija evolucije kao validna i vise nego dobro dokumentovana teorija u skolupu biolgije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Нервира ме Соломон Кане facenew22222222 Пајо, ал тема је шта вас нервира... И немој сад да се изнервираш... algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Нервира ме Соломон Кане facenew22222222 Пајо, ал тема је шта вас нервира... И немој сад да се изнервираш... algabacaju У праву си. Нервира ме његово каладонтирање greengrin БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Није тачно да расе не постоје, бар ја знам јер студирам стоматологију (1. сам година и студурам са медицинарима...доказно је да неке болести само црнци могу имати јер су те расе...па рецимо Кинези не могу да подносе алкохол јер им фали један енцим итд...расе постоје и то је реалност). Нисам расни фанатик, али сам свјестан свог аријевског поријекла и не стидим се тога. Не могу да вјерујем да мислиш да не постоје расе, то ти као хоби-научник требаш да знаш facenew22222222 Рецимо јел знаш да црнци генетски имају више мишића типа 2 (а то је одговорно да се брзо трчи)?Ето зашто бјелац никада неће побједити спринт на 100 метара.... Љепота овог свјета је у различитости разних раса, народа, племена итд...то је све по Божијем промислу. algabacaju "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Ала су ове жене на форуму емотивне и брижљиве :bla: хехе Ма знаш шта Медо, немој од мене очекивати да ћу пљунути на своје идеале, на Образ, на Младена итд... Ја сам се промјенио у ставовима што се тиче вјере, нисам више против "новотарија" (а нисам ни за...свеједно ми је, није моја ствар да се бринем за то), нисам више против православног икуменизма (мада никада нисам ни био против...само сам сматрао да се тај икуменизам не спроводи у праски како је описан у теорији ). Моја политика се неће мењати јер сам политички војник- национални револуционар. Увјек ћу зборити против комунизма, демократије, капитализма, социјалне неправде, глобализма, ционизма, јудео-масонства итд facenew22222222 algabacaju greengrin greengrin 4chsmu1па ја ништа и не тражим од тебе, сам Господ тражи да пљунеш на самог себе и промениш се на боље - да закопаш старог човека и ослободиш се стега које ни не видиш да тренутно постоје. оно што ја очекујем од тебе, као твој брат у Христу, и желим ти колико и себи је да се посветиш и обожиш. кад и како је само твоја приватна ствар са Богом и немаш коме да се правдаш сем себи. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Нисам расни фанатик, али сам свјестан свог аријевског поријекла и не стидим се тога. и како сад човек да се не изнервира facenew22222222 algabacaju greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Није тачно да расе не постоје, бар ја знам јер студирам стоматологију (1. сам година и студурам са медицинарима...доказно је да неке болести само црнци могу имати јер су те расе...па рецимо Кинези не могу да подносе алкохол јер им фали један енцим итд...расе постоје и то је реалност). Нисам расни фанатик, али сам свјестан свог аријевског поријекла и не стидим се тога. Не могу да вјерујем да мислиш да не постоје расе, то ти као хоби-научник требаш да знаш facenew22222222 Рецимо јел знаш да црнци генетски имају више мишића типа 2 (а то је одговорно да се брзо трчи)?Ето зашто бјелац никада неће побједити спринт на 100 метара.... Љепота овог свјета је у различитости разних раса, народа, племена итд...то је све по Божијем промислу. algabacaju Al kad bi se salili. Nego sad malo ozbiljno Da li postoje ljudske rase? Vecina savremenih biologa termine »rasa« (koriste ga uglavnom populacioni biolozi) i »podvrsta« (koriste ga taksonomi) izjednacava. Mada je to tako, jos uvek se u antropoloskoj literaturi moze sresti stav da savremeni ljudi (Homo sapiens) predstavljaju jednu podvrstu (sapiens) ali da postoji vise »rasa«. Pri tom nije nikada postignut konsenzus koliko to danas ima »rasa« ljudi; broj je kroz istoriju antropologije varirao od 3 do 200 (Amelagos, 1994).30 Bez obzira koju hipotezu o postanku ljudi prihvatili (naravno osim ekstremnog oblika multiregionalne evolucije) sve one predvidjaju da se negde (najverovatnije u Africi) pre oko 200 000 godina pojavio savremeni covek. Vec samo poznavanje ovog podatka navodi na pitanje da li je to dovoljno vremena da se ostvari takva diferencijacija populacija na osnovu koje bi taksonomi mogli neke od njih da oznace posebnim podvrstama? Oko tog pitanja biolozi mogu da se spore jer ne postoji neko unapred poznato vreme neophodno da se pojave nove podvrste. Medjutim, ono sto znamo iz proucavanja procesa specijacije razlicitih biljnih i zivotinjskih taksona jeste da su medjusobna izolacija lokalnih populacija i prirodna selekcija koja deluje u razlicitim stanistima medju najcescim uzrocima diferencijacije populacija kojima zatim mozemo da damo razlicit taksonomski rang – podvrste, recimo. Ono sto nam razliciti paleontoloski i geneticki podaci govore jeste da je od momenta kada su stvoreni anatomski savremeni ljudi nijedna njihova populacija nije bila izolovana dovoljno dugo (ili bar ne sasvim) da bi se u okviru nje ostvarile potpuno nezavisne geneticke promene. Naravno, postojale su endogamne populacije (uglavnom one koje su naseljavale ostrva) koje su bile bile manje ili vise geneticki izolovane od drugih populacija. Medjutim, u svim analiziranim slucajevima endogamija je bila privremeno stanje tih populacija te mozemo da zakljucimo da je protok gena izmedju populacija anatomski savremenih ljudi pravilo. Takodje, posto je kultura osnovni adaptivni mehanizam nase vrste cak i u onim zivotnim sredinama u kojima je prirodna selekcija povecavala ucestalost gena za neke karakteristike (kao sto je boja koze), razlike izmedju populacija u odnosu na te karakteristike uvek su daleko manje kada se uporede sa onim bioloskim karakteristikama na kojima se zasniva nasa kultura. Veliki mozak – osnova kulture – imaju sve populacije anatomski savremenih ljudi. Mada postoje razlike u prosecnom kranijalnom kapacitetu izmedju pojedinih populacija (australijski urodjenici imaju, na primer, 1256 cm3 dok stanovnici Mongolije oko 1573 cm3) kod ljudi nije utvrdjeno postojanje znacajne korelacija izmedju velicine mozga i mentalne sposobnosti. Mnogi poznati ljudi sa izuzetnim mentalnim sposobnostima, koji su imali vrlo razlicite kranijalne kapacitete, cesto se navode kao potvrda gore iznesenog podatka; kranijalni kapacitet poznatog francuskog pisca Anatola Fransa bio je oko 1100 cm3, dok je pesnik Bajron imao mozak oko 2200 cm3. Uz to, istrazivanja velicine mozga u nekim evropskim populacijama pokazala su da kod ljudi sa normalnim mentalnim sposobnostima on moze da varira oko srednje vrednosti oko 400 cm3! To sto si naveo su nusprodutk evolucije i veze nemaju sa rasama. Kad bi postojale ostre granice izmadju rasa nikad na genetskom nivou ne bi smeo da imas vecu razliku u genomu izmedju belca i becla nego izmedju crnca i belca. Recimo mnogo je veca razlika na genetskom nivou izmedju tih crnaca olimpijaca i crnaca nekog masiji pelemena nego izmedju tog crnca atelete i nekog prosecnog WASP amerikanca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Е ово ме је јако изнервирало...ово је било када је онај сатаниста Џозеф Бајден долазио у Београд. Због тог сатанисте ненародна режимска полиција хапси православног молитвеника у Београду facenew22222222 и треба да га ухапсе, и сваког таквог који поред свих обавештења изађе да изиграва аутоправедника и сакрива се иза Светог Писма, па још скупи екипицу која ће да навија и доведе камермана који ће да га направи мучеником за Христа.није него, требали су мало да га испресавијају - да се научи памети да не злоупотребљава Књигу за своје мале смицалице. Једини његов гријех је у томе што се помолио Богу (мислим гледано од стране безбожног режима). Да је у ком случају муслиман вршио свој намаз, дал би га полиција ухапсила?Да, али мало сутра... једини његов грех је што је правио шараду од забране окупљања и опирања полицијском протоколу. сва срећа па нисамо православни шеријат па га нико није малтретирао што злоупотребљава Свето Писмо у политичке сврхе.тај дан су сваког пајаца као њега хапсили. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука