Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

Иначе у неким људима сам препозно своју браћу коју цјеним...најбољи је примјер брат Аквилио. Ништа нас не веже ОСИМ вјера у једног Бога (и аријевска крв...али да не испаднем расиста :drugarstvo:). Али мени је он посебно овдје драг јер није имао срећу као ја да се роди у Православљу...он је сам спознао праву вјеру и зато га цјеним и дивим му се...али гадим се његових политичких и неких научних ставова 0442_feel

Виђи га Семби. А, и ти умеш да ошинеш. Ево ти још једна захвалница.  dada

Подели на овим сајтовима

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Виђи га Семби. А, и ти умеш да ошинеш. Ево ти још једна захвалница.  0442_feel

И теби једна захвалница јер си добар према мени, мој Ратко Младићу :drugarstvo:

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

немој да те нервира у Христу брат, већ гледај да се љубите ...

:cheesy: leteti                                     :nene:

ово си ми извукао из контекста ал ај нећемо цјепидлачити ljut greengrin

Подели на овим сајтовима

Е ово ме је јако изнервирало...ово је било када је онај сатаниста Џозеф Бајден долазио у Београд. Због тог сатанисте ненародна режимска полиција хапси православног молитвеника у Београду greengrin

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Иначе у неким људима сам препозно своју браћу коју цјеним...најбољи је примјер брат Аквилио. Ништа нас не веже ОСИМ вјера у једног Бога (и аријевска крв...али да не испаднем расиста ljut). Али мени је он посебно овдје драг јер није имао срећу као ја да се роди у Православљу...он је сам спознао праву вјеру и зато га цјеним и дивим му се...али гадим се његових политичких и неких научних ставова :nene:

Koliko se nakostrsim kad citam sta pises na temama politike i nauke toliko me radosno nasmejses

sa ovakvim izjavama. leteti greengrin :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Нервира ме Соломон Кане  greengrin

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

како бре људи имате срца да кажете да вас семберац нервира  greengrin

па је ли видите ви колико се човјек промијенио откако је дошао на форум? он је прави примјер једног доброг дечка, у почетку помало загриженог у неким стварима и ставовима, који је овдје успио да много својих заблуда исправи и да то јавно и покаже.

добро, има и сад понеки испад али...  добар је  :cheesy:

Slažem se,Sirena. dada dada dada
откуд немамо срца, зар га мрзимо што га грдимо за глупости?

понеки испад?

јао си га нама ако мислите да је овај стадијум његовог духовног развоја добар - сад је најрањивији и подложнији него што је икад био, само фали клацкалица.

и ви жене имате ужасну ману, причам генерално и не вама двема конкретно, да штитите децу од грдњи које их исправљају, поготово мушку правећи их маминим мазама које се почињу скривати по сукњама јер их сматрате прегрубима, кад долазе од мушкараца.

бићете маме, на време се навикавајте да мушкарци немају, са пуним смислом и правом, ни приближан сензибилитет за неке ствари. пошто нисте мушкарци, некад је боље да видите како ће нешто деловати него да сечете на први помен грдње.

једино ако нећете да се мувате  ljut :nene: leteti

јесте се променио и свака част, ал то још није трајна категорија.

и што се мене тиче, није стигао ни на нулу, а камоли плус.

Подели на овим сајтовима

нервира ме семберац  :nene:

откад се појавио.  leteti

Драго ми је да вас нервирам. greengrin

Е да знаш Медо  колко је било случајева када сам пуцао од љутине због тебе...волиш да провоцираш, да омаловажаваш остале, волиш да се исмијаваш итд...није лијепо. dada

и медо ме нервира... :cheesy:

смиравај се молитвом за моју душу  ljut
Подели на овим сајтовима

Пих...исти си ко' моја жена!  :cheesy:
Паметна жена  ljut

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

па је ли видите ви колико се човјек промијенио откако је дошао на форум? он је прави примјер једног доброг дечка, у почетку помало загриженог у неким стварима и ставовима, који је овдје успио да много својих заблуда исправи и да то јавно и покаже.

добро, има и сад понеки испад али...  добар је  leteti

Slažem se,Sirena. dada dada dada

понеки испад?

јао си га нама ако мислите да је овај стадијум његовог духовног развоја добар - сад је најрањивији и подложнији него што је икад био, само фали клацкалица.

и ви жене имате ужасну ману, причам генерално и не вама двема конкретно, да штитите децу од грдњи које их исправљају, поготово мушку правећи их маминим мазама које се почињу скривати по сукњама јер их сматрате прегрубима, кад долазе од мушкараца.

бићете маме, на време се навикавајте да мушкарци немају, са пуним смислом и правом, ни приближан сензибилитет за неке ствари. пошто нисте мушкарци, некад је боље да видите како ће нешто деловати него да сечете на први помен грдње.

једино ако нећете да се мувате  dada dada dada

Jao,što si oštar,Medo :cheesy:.Ja nisam rekla da Semberca iko mrzi,pa ni ti.A,što se ovog drugog dela tvog pisanja tiče...ako se već popravio Semberac,treba ga i pohvaliti za to.Ili je to majčinski instikt,ne znam  :bla: ljut :nene:
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Е ово ме је јако изнервирало...ово је било када је онај сатаниста Џозеф Бајден долазио у Београд. Због тог сатанисте ненародна режимска полиција хапси православног молитвеника у Београду greengrin

и треба да га ухапсе, и сваког таквог који поред свих обавештења изађе да изиграва аутоправедника и сакрива се иза Светог Писма, па још скупи екипицу која ће да навија и доведе камермана који ће да га направи мучеником за Христа.

није него, требали су мало да га испресавијају - да се научи памети да не злоупотребљава Књигу за своје мале смицалице.

Подели на овим сајтовима

Пих...исти си ко' моја жена!  :cheesy:
Паметна жена  :nene:
Паметна,паметна...много је паметна кад је мене изабрала у животу. ljut

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

добро, има и сад понеки испад али...  добар је  leteti

Slažem se,Sirena. :) dada dada

понеки испад?

једино ако нећете да се мувате  dada dada dada

Jao,što si oštar,Medo :cheesy:.Ja nisam rekla da Semberca iko mrzi,pa ni ti.A,što se ovog drugog dela tvog pisanja tiče...ako se već popravio Semberac,treba ga i pohvaliti za to.Ili je to majčinski instikt,ne znam  :bla: ljut :nene:
кад сви аргументи падну, онда шармом а?  dada dada

шипак, у минусу је - тек се пробудио, а још није ни кренуо да оре  dada

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...