NinaD Написано Децембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2010 заиста! тужно и јадно и баш ме нервира, заправо могу рећи да ми је послије свих ових година постало смијешно то када неко дијели људе на домаће и дошљаке, на наше и ваше... ми који смо од некуд дошли исто тако нисмо имуни на то да се сматрамо вреднијим и бољим од оних које смо затекли ту гдје смо дошли... посебан осјећај према земљацима, не произилази из осјећаја више вриједности у односу на остале, већ свих оних малих ствари које су нам заједничке, од говора и неких ријечи само нама разумљивих до обичаја, хране, проживљеног и успомена на крај из кога смо дошли или у коме смо остали. нервирам највише сама себе.... када исхитрено реагујем на прву, без стајања на лопту... кад ми је језик бржи од памети... па послије хоћу у земљу да пропаднем... и нервира ме кад ме хвале и дијеле ми комплименте... јер не знам како да одговорим, не мислим да је заслужено, или не мислим да је искрено... нервира ме и кад ме куде и нападају, па почнем инстинктивно да се браним, а свјесна сам да имају и право нешто... Уф ово болдовано нарочито ме нервира. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2010 nerviraju me iskusenja! "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2010 Mnogo se nervirate 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2010 nerviraju me iskusenja! 0212_rolleyes A mene moja reakcija na njih 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2010 Mnogo se nervirate prstgore Ма не, само, 0442_feel тема је таква па зато. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2010 Mnogo se vi pravdate 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Нервира ме када прочитам не спојено с глаголом у негацији 0110_hahahato vec prelazi u generalizam...ja se vise i ne nerviram oko ne_shvatatoga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Јако сам љута на свештеника који данас није дошао да мом очуху одржи 40.дневни парастос јер" је заборавио" ????!!! bendoff При том је звао лично пре два дана да провери јел то данас и у то време ! И родбина дошла на гробље и чекала га на овом минусу пола сата, а он заборавио ? ! Мислим, човече, да ли си чуо некад за нотес, свеску,оловку ? Ваљда се такве ствари запишу да се не забораве ! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Ne bih da navodim sta nas svestenik sve zaboravlja.........................................pa se jos i ne jav na telefon kada vec zabrlja pa ga zoves da vidis gde je. Eh draga moja...i na to sam oguglala kao i na negacije iz predhodnog posta .... bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Генерално ме нервира нечија неодговорност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Desava se...nase je da prastamo. Makar je bio iskren i rekao istinu...bolje i to nego da tii spusta slusalicu kao ne cuje te.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Desava se...nase je da prastamo. Makar je bio iskren i rekao istinu...bolje i to nego da tii spusta slusalicu kao ne cuje te....Баш и није био искрен. Изговор је био :" То је данас ? Јел то мени јављено ? Јесте ? Пре два дана ? А где су ти људи сада ? Чекају на гробљу ? Видећу да се некако снађем..." После пола сата поајвљује ми се на вратима, дошао. Мислим се, шта си овде дошао, на гробљу је парастос. Онда он зовне моју маму и на моје очи лаже : "Знате, издао ме ауто, па нисам могао да стигнем на време...ево, сад ћу доћи на гробље"... истим тим аутом bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Ja te u potpunosti razumem, jednostavno na to nailazimo svakog dana od strane ljudi koji nikako to ne bi trebalo da rade ali sta sad... Mozda cemo i mi nekada biti u takvoj situaciji da isto tako postupimo. Ne dozvoli da bes prelije tvoje srce.... Bogorodicaaaaaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 3, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2011 нервирају ме митарства. greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 3, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2011 нервирају ме митарства. confused Плашиш се, а, признај! Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука