Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

заиста!

тужно и јадно и баш ме нервира, заправо могу рећи да ми је послије свих ових година постало смијешно то када неко дијели људе на домаће и дошљаке, на наше и ваше... ми који смо од некуд дошли исто тако нисмо имуни на то да се сматрамо вреднијим и бољим од оних које смо затекли ту гдје смо дошли... посебан осјећај према земљацима, не произилази из осјећаја више вриједности у односу на остале, већ свих оних малих ствари које су нам заједничке, од говора и неких ријечи само нама разумљивих до обичаја, хране, проживљеног и успомена на крај из кога смо дошли или у коме смо остали.

нервирам највише сама себе.... када исхитрено реагујем на прву, без стајања на лопту... кад ми је језик бржи од памети... па послије хоћу у земљу да пропаднем... и нервира ме кад ме хвале и дијеле ми комплименте... јер не знам како да одговорим, не мислим да је заслужено, или не мислим да је искрено... нервира ме и кад ме куде и нападају, па почнем инстинктивно да се браним, а свјесна сам да имају и право нешто...

Уф ово болдовано нарочито ме нервира.  0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

nerviraju me iskusenja! 0212_rolleyes

A mene moja reakcija na njih  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Јако сам љута на свештеника који данас није дошао да мом очуху одржи 40.дневни парастос јер" је заборавио" ????!!!  bendoff При том је звао лично пре два дана да провери јел то данас и у то време !

И родбина дошла на гробље и чекала га на овом минусу пола сата, а он заборавио ? ! Мислим, човече, да ли си чуо некад за нотес, свеску,оловку ? Ваљда се такве ствари запишу да се не забораве !

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Подели на овим сајтовима

Desava se...nase je da prastamo. Makar je bio iskren i rekao istinu...bolje i to nego da tii spusta slusalicu kao ne cuje te....

Баш и није био искрен. Изговор је био :" То је данас ? Јел то мени јављено ? Јесте ? Пре два дана ? А где су ти људи сада ? Чекају на гробљу ? Видећу да се некако снађем..."

После пола сата поајвљује ми се на вратима, дошао. Мислим се, шта си овде дошао, на гробљу је парастос. Онда он зовне моју маму и на моје очи лаже : "Знате, издао ме ауто, па нисам могао да стигнем на време...ево, сад ћу доћи на гробље"... истим тим аутом  bendoff

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...