šangaj Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Nervira me kada ljudi ne shvataju da sam ponekad i ja upravu!!!грешиш dadaто јест нису у праву ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 mozda ponekad ipak jesam u pravu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 mozda ponekad ipak jesam u pravu... Нема шансе... слушај ти мене, шта ти ја кажем dada п.с. шалим се ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Nervira ne, Sangaj.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Nervira ne, Sangaj....1405_love ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 hahahahha salim se.... 1405_love :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 hahahahha salim se.... 1405_love :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Kad mi pada internet u skoli winter i kad mi prof. zakljuci monitor stadaradim http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Kad mi pada internet u skoli i kad mi prof. zakljuci monitor greengrinsamo opusteno.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 gde me nadje, ova tema mi je trebala ; nervira me svasta-npr.gubljenje vremena u prevozu, dugo cekanje busa i sl; kad nekog zovem pa ne mogu da dobijem jer je nedostupan, zauzet; sto nemam svoja kola i stan, tj.kucu (a moze i stan, plus ) i ne mogu da ih priustim, i vise dece; sto skoro da ne delim kucne poslove (sta li ce mi ovo skoro 89898989898989); nedisciplina: sto ne mogu da vratim vreme; "lapavicu" poslednjih par godina za Badnje vece i Bozic; ledenu kisu, itd, itd Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 nervira me kada sam gladna ali ne znam sta mi se jede... sto bi rekao nas narod, bujno i besno.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 nervira me kada sam gladna ali ne znam sta mi se jede... sto bi rekao nas narod, bujno i besno.... Знам тај осећај... а најгоре ми је кад поједем а после пола сата опет сам гладан ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 ili ti se jede nesto sto nemas, pa jedes bilo sta bezveze i opet nisam zadovoljna.... sram me bilo, sta je sa onim ne preteruj u jelu i picu c,c,c.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2010 Кад смо већ код јела, мене нервира то што ми се све "вата", и ваздух који дишем. algabacaju А не једем пуно (мало више слаткише) у поређењу са некима што им се ништа не "вата". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука