Jump to content

КОЈИ ЈЕ ЗВАНИЧАН СТАВ "ЖРУ" О ЛИЧНИМ ИМЕНИМА НА ФОРУМУ?

Оцени ову тему

Da li bi ste bili član ŽRU foruma, ukoliko bi uslov bilo isticanje ličnog imena i prezimena  

76 члановâ је гласало

1. 1. Ukoliko bi uslov za registraciju i učešće na ŽRU forumu, bilo isticanje ličnog imena i prezimena pored avatara, da li bi ste i dalje bili član?

• Da
      40
    • Ne
      27
    • Dobrano bih razmislio
      9

Препоручена порука

@Aquilius Cratus

Slusaj orle, a jesi ti siguran da je tako kako kazes?

Mozda se ti ipak skrivas jer se plasis, a mozda imas komplex i nezadovoljan si sobom (i predsobljem)? grin.gif

Ma cuti tamo.:) Znam ja da bi ti najradije da se skrivas iza Darth Revana ali bi onda svi provalili ko si i koje su ti namere pa si 

tako prinudjen da se skrivas iza Obija. To te cini jos nezadovoljnijim jer ne mozes da se skrivas iza onog izmisljenog lika iz kojeg

ti hoces. :D :D

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Јао техничка службо, погледајте има ли нека опција да се старе теме не подижу кад неко гласа на њима...

Подели на овим сајтовима

Не би ми био проблем. Само немам нешто својих слика да метнем :D Само, зашто би требало ово бити услов? Поуке нису нека званична страница са званичним чланова, па нема потребе за оваквим мјерама. Ово је интернет, људи. Најслободније "мјесто" које људи имају.

Подели на овим сајтовима

Svejedno je , ja bih ostao član . Forum je forum i bitno je mišljenje i razmjenjivanje ideja , a ne samo ime .

Koga je zapravo briga da li je nešto napisao Petrović Petar ili user123 !?

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Svejedno je , ja bih ostao član . Forum je forum i bitno je mišljenje i razmjenjivanje ideja , a ne samo ime .

Koga je zapravo briga da li je nešto napisao Petrović Petar ili user123 !?

Onda tvoje misljenje i ideja imaju vecu tezinu, a samim tim i ozbiljnost :) 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Onda tvoje misljenje i ideja imaju vecu tezinu, a samim tim i ozbiljnost :)

Kad bih ja rekao da ce u Beogradu na obali za kusur godina da bude oblakoder ciji se svaki sprat obaska vrti to izgleda neozbiljno, docim, ista ideja saopstena od nekih tamo politicara sa imenom i prezimenom deluje krajnje plauzabilno & bezmalo suvoparno ozbiljno, a pogotovo zbog temeljite dokumentacije kojom je ideja podrzana iz koje se vide ocekivani rokovi i troskovi realizacije,a koji su izlepljeni svuda po Republici Srbiji. Od Europolisa do BeogradaNaVodi ce se stizati GradskimMetroom za okrulo 1 min.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

И мени Радо.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Мени је драго кад се идентификујем са неком особом на форуму, па се лепо упознамо на чету, па ако Бог да и да се испричамо уживо(а повећи је број таквих чланова). Обзиром да интернет није нимало безбедно место, било би заиста лоше да те неко прозива за сваку ситницу и да изврће, и да мало, мало завршиш у медијима(јер они немају паметнија посла), као нпр. отац Иван. Код мене се уопште не ради о скрвивању идентитета и кукавичлуку, али не поричем да има људи који овај форум злоупотребљавају, те му нарушавају репутацију.

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...