grigorije22 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Biblija i nije u ratu sa naukom vec darvinizmom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 On 5. 11. 2011. at 19:41, iurisprudentia рече Mogu da imaju 50. Da ne postuju naucni rad onako kako treba - to je jasno svakom kao dan. Pa ko ti kaze da ne postuju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 On 5. 11. 2011. at 20:16, grigorije22 рече Biblija i nije u ratu sa naukom vec darvinizmom Niste vi u ratu samo sa evolutivnom biologijom... vec i sa geologijom, fizikom, astonomijom, kosmologijom, genetikom, antropologijom, arheologijom, paleontologijom, lingvistikom, istorijom, itd... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 On 5. 11. 2011. at 20:39, Avocado рече Niste vi u ratu samo sa evolutivnom biologijom... vec i sa geologijom, fizikom, astonomijom, kosmologijom, genetikom, antropologijom, arheologijom, paleontologijom, lingvistikom, istorijom, itd... Nou rekao sam sa kim smo u ratu sa darvinizmom, ali to opet nema veze sa Biblijom bilibi smo u ratu i da nema Biblije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 On 5. 11. 2011. at 20:44, grigorije22 рече Nou rekao sam sa kim smo u ratu sa darvinizmom, ali to opet nema veze sa Biblijom bilibi smo u ratu i da nema Biblije. To sto je za vas "darvinizam" zajednicki naziv za nalaze nekoliko razlicitih naucnih grana... je samo vas problem... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 On 5. 11. 2011. at 20:52, Avocado рече To sto je za vas "darvinizam" zajednicki naziv za nalaze nekoliko razlicitih naucnih grana... je samo vas problem... Od tih silnih naucnih grana kreacionizam najslabije stoji sa geologijom i to je uglavnom to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 On 5. 11. 2011. at 20:16, grigorije22 рече Biblija i nije u ratu sa naukom vec darvinizmom Није Библија, већ људи који погрешно читају Библију. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 On 5. 11. 2011. at 21:01, Александар рече Није Библија, већ људи који погрешно читају Библију. Moje misljenje je da evolucija onako kao je evolucionisti predstavljaju nije kompatibilna sa Biblijom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
u malom gnevu Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 On 3. 11. 2011. at 13:54, Александар рече А ја тебе не разумем, зашто му уопште поклањаш пажњу и сматраш га вредним даље расправе? Тиме само и њему чиниш медвеђу услугу, хранећи му сујету и правећи му уверење да оно што говори има смисла. apsolutno se slažem sa ovim odgovorom Good is Good Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 On 5. 11. 2011. at 21:04, grigorije22 рече Moje misljenje je da evolucija onako kao je evolucionisti predstavljaju nije kompatibilna sa Biblijom Тзв. еволуционисти греше што искључују Бога. Појашњавају логику развоја света, тврдећи да све то не мора имати свој разумни узрок. За моје поимање, то је недопустиво у бесмислено. Сама ТЕ не мора бити спорна. Спорни могу бити наши закључци у вези ње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Mislim da je Bog dao zivim bicima mogucnost prilagodjavanja ali u okviru svoje vrste.Bog je zivotinje stvarao "po vrstama svojim".Moze od mrkog medveda da vremenom nastane polarni medved,ali da od njega nastane kit.....mislim stvarno komicno. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 On 5. 11. 2011. at 22:08, ignjat рече Mislim da je Bog dao zivim bicima mogucnost prilagodjavanja ali u okviru svoje vrste.Bog je zivotinje stvarao "po vrstama svojim".Moze od mrkog medveda da vremenom nastane polarni medved,ali da od njega nastane kit.....mislim stvarno komicno. Нисам ни против критике ТЕ. Али ако критикујеш научну теорију, онда је критикуј науком а не Библијом. Дакле, ако кажеш да је немогуће да од међеда настане кит, онда то лепо поткрепиш чињеницама којима се барата у науци. Немој теологију бркати у то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Evo sta kaze TE http://www.teorijaev...je.com/pf9.html Ko veruje neka izvoli.Braca Grim No.2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Постоји тема о ТЕ. Нема потребе да све теме претварамо у једну и исту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Da se vratimo temi.Danas se praznjuju Zadusnice.Od svih obreda pocevsi od kadjenja hrane,paljenja sveca,"podavanja" hrane upokojenima,prosipanja pica na zemlju,polivanja groba vinom i vodom pa do toga da se tog dana nista ne radi,sta je tu vera,a sta sujeverje ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука