Милица Написано Март 16, 2010 Пријави Подели Написано Март 16, 2010 од вишка не боли глава sokiran Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
neko Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Vizantiona-fantastican tekst!!!! Ja samo ne znam kako to da sacuvam,snimim???pomagajte Globalizuj se,a onda propadas! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Ископираш у Word цео текст, па га тако снимиш dada Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исихије Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Како овде има братије вкоја се разуме у астрологију може ли неко да ми уради наталну карту. Рођен сам 21.03.1983 у 17 часова. У знаку ован, у подзнаку девица а месец ми је у близанцима-каква ме будућност чека? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Како овде има братије вкоја се разуме у астрологију може ли неко да ми уради наталну карту. Рођен сам 21.03.1983 у 17 часова. У знаку ован, у подзнаку девица а месец ми је у близанцима-каква ме будућност чека? Човече, црко ми комп кад сам убацила твоје податке.Изгледа да се не да нешто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Како овде има братије вкоја се разуме у астрологију може ли неко да ми уради наталну карту. Рођен сам 21.03.1983 у 17 часова. У знаку ован, у подзнаку девица а месец ми је у близанцима-каква ме будућност чека? Jel ovo pravoslavni forum? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 da....al tema nije Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Како овде има братије вкоја се разуме у астрологију може ли неко да ми уради наталну карту. Рођен сам 21.03.1983 у 17 часова. У знаку ован, у подзнаку девица а месец ми је у близанцима-каква ме будућност чека? Човече, црко ми комп кад сам убацила твоје податке.Изгледа да се не да нешто. 1405_love У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Мислим да је ово чиста провокација. Маните се тих кућа овде... да вам ја не дођем Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Ваља се да се у раку убаци ситан новац, јер има неки са чамцем који превози, па се зато ваља. Тако причају, не знам ја... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Не ваља се кад идеш на свадбу, па ти онај што носи тањире пролије мочу од кавурме на одело. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Ваља се да се на Младенце престане са пушењем, и тада се пије чај од младе коприве... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Vladimir Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 e nis'm znao ovo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Ваља се - јер тако ваља... не ваља се - јер тако не ваља... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Ne valja se reći drugima da se ide u manastir Ostrog, uoči polaska npr... Postoji ta fora u Crnoj Gori... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука