Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мислим да је овде вођена врло компетентна дискусија и сматрам да је Тема у 10 најквалитетнијих на читавом Форуму. Чак сматрам да се о овом питању, нигде на српском интернету не може више научити него у ових двадесетак страница.

Препоручујем Зортодоксу и осталим заинтересованим да лепо одштампају овде све написано и да читуцкају стрпљиво чак и оно између редова.

Сазнаћете пуно тога о духовном животу уопште.

И слободно питајте!

Има још пуно тога да се каже.

Има нас доста са солидним теоријским и практичним искуством. На жалост кључни људи Форума не могу да се укључе на прави начин из разумљивих разлога.

Меда се прави невешт, АШ више преферира Кабалу, а +Иван практичну психологију.

Имали би они пуно тога значајног да нам пренесу на овој теми.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Сазнаћете пуно тога о духовном животу уопште.

И слободно питајте!

Има још пуно тога да се каже.

Па ево да питам...

- Да ли је "пророковање" +Тадеја, +Гаврила, Креманаца и сл. прихватљиво за Цркву?

- Да ли је Анатема конвенционална магијска радња, или то уопште није утицај на групе и поједнице против њихове воље?

Подели на овим сајтовима

Interesuje me kad mi kazu da mi je venera u skorpiji u prvoj kuci i jupiter u konjukciji sa venerom.u drugoj kuci imam neptuna,u sedmoj saturna, u osmoj mesec ,u jedanestoj mars i merkur u konjukciji i pluton i sunce u konjukciji, imam uran u dvanestoj kuci.

za to se ovde dobija ban (propagiranje atrologije)

mada, Meda Brutal je odsutan, trenutno ...

javi mi se na PP da ti dam link ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Interesuje me kad mi kazu da mi je venera u skorpiji u prvoj kuci i jupiter u konjukciji sa venerom.u drugoj kuci imam neptuna,u sedmoj saturna, u osmoj mesec ,u jedanestoj mars i merkur u konjukciji i pluton i sunce u konjukciji, imam uran u dvanestoj kuci.

:drugarstvo: 0442_feel 0442_feel

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Пази, ово није у складу са правилима Форума.  :cheesy2:

Али ево док не обришу, само пар информација.

Девице не верују у Астрологију (Ти си Девица у Хороскопу?), заправо чудно је да у било шта верују. Ипак као и други променљиви знаци (Стрелац, Близанци и Рибе) скоро по правилу су верници.

Венера и Јупитер у 1.кући дају ти проблеме са килажом (имаш 40 година, имаш и бојлер?), али и пријатан изглед са рупицом на образу. Веома си харизматичан, вредан и озбиљан, имаш брдо пријатеља, наследство од мајке...бла, бла, бла...  :cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt='0510_music' />

Добро је што не верујеш у Астрологију, али она како видиш ради.  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

E nista nije tacno.Prvo kad sebe pogledam ovako mislim da vece lencuge od mene nema na svetu.Mene mrzi vodu da si donesem.Prijateqa imam ali ne brdo vec nekoliko pravih i odabranih.Od majke nemam nista ,je sam zet na kucu(u kucu).Gojim se ravnomerno i nemam bojler a bio sam slank i uvek mrsav.Jesam dodao kilazu ali imam i visinu.A sto se tice astrologije i danas me zovu Zoran horoskop i nadaleko sam poznam po svom znanju  iz ove pseudomagijske vestine tako da me i posle vise od deset godina pokajanja i oslobodjenja duse moje i dusa mojih bliznjih jos traze da im proricem.O demonu najsavrsenijemu u obmani coveka videti u Zitiju Svetoga Kiprijana i Justine device.

A za moju javnu ispovest pred sirim auditoriumom ovoga sajta koji je veoma potresan kad budem imao vise vremena i inspiracije da pisem izaista docaram vam svoj pakao od zivota u tom periodu da vam nece vise padati mnapamet ni u nebo da pogledate akamoli da razmisljate o tome.

Подели на овим сајтовима

Е одлично, још један брат!  joooj

Нисам ти радио хороскоп, већ по сећању ефемерида пошто смо ту генерација. Ниси дао довољно података, не знам ти ни знак ни подзнак. Могао би бити од вага-шкорпија до девица-вага. Аспекте такође не знам. Ипак, види се да се нисам дуго бавио јер сигурно не бих рекао да је неко вредан са Ју и Ве у 1. кући. За наследство од мајке и пријатеље знаш и сам како сам гађао.

Меда је већ причао о погађачком демону, кога како видесмо ја више немам (има томе 10 година). Да ли постоји научна утемељеност (без духова), како Улични Да Винчи  каже. Рецимо, ватрени знаци доносе ћелавост и сл. Постоји ли позитивна примена Астрологије, или је све негативно?

Чули смо и од мене и од Меде и од Јање и сада од тебе да смо пострадали од Магије и друге угрозили. Да ли је у питању наше неспретно руковање и болесне амбиције, или демони и погрешна духовна дисциплина? Да ли се природна жеља за оријентацијом увек изроди у злоупотребу моћи?

Подели на овим сајтовима

О Радоше поздрав,ево вратих се из епархије малопре где смо правили пакете за поплављене а што су нам послали из Београдско-Карловачке па смо разврставали.Како си ти?Поздрави Ану!

Подели на овим сајтовима

Мушка  шкорпија и женски бик су најидеалнија хороскопска веза...

Ако има нека биволица... 0102_laugh

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...