Млађони Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Ja licno ne verujem u magiju niti mi je jasan teoloski stav ckrve koji opravdava verovanje da neke tamo vestice uz pomoc sotone mogu da imaju neke supernaturalne moci. Jedina magija u koju verujem - cuda, koja su data direktno od Boga. Drugim recima verujem da samo gospod kroz nekog moze da deluje magijski u smislu da "lomi" prirodne zakone i slichno. A nesto ne verujem da bi gospod danas to radio - ne vidim zasto bi.. mada ja ne citam gospodov um. Sto se tiche vestica, vracara i slichnih gluposti.. moje misljenje je da su sve do jedne prevara. Zasto? Zato sto sam bio u tom svetu upoznavao te ljude i dosada nisam sreo nijednog sa nekim pravim "mocima" uglavnom su to neke sarlatanske fore. Cesto cujem komentare od raznoraznih ljudi - ja sam iskusio/iskuslija. Bez namere da ih vredjam, ne znam sta ste vi iskusili jer sve sto mogu da vidim jeste onako kako mi vi predstavljate sluchaj a mozete da budete subjektivni. Covek nije bas "najpouzdaniji svedok" Dakle, ne verujem u magije jer mislim da samo gospod ima moc da prkosi prirodnim zakonima koje je stvorio i da samo po njegovoj volji moze tako nesto. zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Такав утисак си оставио . Не познајем те , помно сам читала сваки твој пост на две теме о " вештицама и врачарама " и на мене си оставио утисак веома острашћеног човека . Извини ако сам погрешила , али тако је Pa ja i jesam ostrašćen jer nam se razotkrivanje tih prevaranata koji često dovedu čoveka u pravi pravcati pakao. Bitno je da ljudi znaju da su veštice sluge djavolove i da se ne obračaju vešticama onako sportski i opušteno. Primer gorana radio poljubac. I samo jedno pitanje u kom sam smeru ostraščen? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Такав утисак си оставио . Не познајем те , помно сам читала сваки твој пост на две теме о " вештицама и врачарама " и на мене си оставио утисак веома острашћеног човека . Извини ако сам погрешила , али тако је Pa ja i jesam ostrašćen jer nam pomaže razotkrivanje tih prevaranata koji često dovedu čoveka u pravi pravcati pakao. Bitno je da ljudi znaju da su veštice sluge djavolove i da se ne obračaju vešticama onako sportski i opušteno. Primer gorana radio poljubac. I samo jedno pitanje u kom sam smeru ostraščen? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Такав утисак си оставио . Не познајем те , помно сам читала сваки твој пост на две теме о " вештицама и врачарама " и на мене си оставио утисак веома острашћеног човека . Извини ако сам погрешила , али тако је Pa ja i jesam ostrašćen jer nam pomaže razotkrivanje tih prevaranata koji često dovedu čoveka u pravi pravcati pakao. Bitno je da ljudi znaju da su veštice sluge djavolove i da se ne obračaju vešticama onako sportski i opušteno. Primer gorana radio poljubac. I samo jedno pitanje u kom sam smeru ostraščen? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Мање-више сви смо чули да је некоме због магије био угрожен и живот. Такође су нам познати и случајеви ометања пословања, брачних односа итд. Није нам до краја познато колико све те приче имају покриће у стварности. Јел` то хоћеш да кажеш, да може да се "угата" ометање пословања, брачних односа,...? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Dakle da ponovimo MAGIJA JE LJUDSKI IZUM i zlobom magova se stavlja u službu djavola i postaje Čovekoubilačka sila. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Dakle da ponovimo MAGIJA JE LJUDSKI IZUM i zlobom magova se stavlja u službu djavola i postaje Čovekoubilačka sila. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Јел` то хоћеш да кажеш, да може да се "угата" ометање пословања, брачних односа,...? Ne ja Milane već je to deo teksta a izvor imaš na prvoj stranici. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Оним читаоцима који никад нису дошли у додир са магијом све ово ће изгледати невероватно. Зато мислим да је овде неопходно дати нека кратка разјашњења: „вештице" црне магије и сатанисти верују да ће у великој борби између добра и зла победити силе зла и таме. Верују да ће сатана једног дана победити Исуса Христа, и да ће заузети место које је имао. И да ће он владати на земљи, мору и ваздуху. За једну вештицу пакао није мучење, него бескрајно уживање где се задовољавају све жеље. За њих важи гесло: што горе - то боље. То је карактеристично за све „вештице" црне магије и сатанисте. Izvor tekst na prvoj stranici teme Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Што се тиче предвиђања и предзнања, демонске силе могу да знају само последице природних закона; као што један лекар може да зна даљи развој једне болести, или један метереолог предвиђање падавина. Само Бог који „испитује срца и бубреге" зна тајне и будућност. Демони као истанчани духови могу познавати само садашњост, али не и будућност, која зависи од промисла Божијег и свеукупног стицаја околности и човекове слободне воље. isti izvor Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Pa ja i jesam ostrašćen jer nam pomaže razotkrivanje tih prevaranata koji često dovedu čoveka u pravi pravcati pakao. Bitno je da ljudi znaju da su veštice sluge djavolove i da se ne obračaju vešticama onako sportski i opušteno. Primer gorana radio poljubac. I samo jedno pitanje u kom sam smeru ostraščen? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 je li bolje reći Magija je djavolski posao i ajd zdravo? Zaista je puno ljudi stradalo, i kao što rekoh Milanu onaj deo teksta nije moj ne tvrdim ali zaista verujem da je moguće koristiti magiju i u poslovnom interesu, Meni su najostrašćeniji oni koji govore da magije nema. Si nekad pričala sa njima? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Meni su najostrašćeniji oni koji govore da magije nema. Si nekad pričala sa njima? nisam , kao što nisam ni pričala sa onima koji tvrde da je ima није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 nisam , kao što nisam ni pričala sa onima koji tvrde da je ima Srpska pravoslavna Crkva tvrdi da je ima...... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука