Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa baš ti o tome sve vreme pričam. u trećem izvoru Boga Duha nema zato te slike nisu istinite ali ipak postoje. samim tim one ne mogu davati precizne informacije više navode na stanja žrtve i onda krene veštičarenje.

Naprotiv vrlo precizno se može videti sve iz prošlosti jer je sve šta je bilo poznato i jednoj i drugoj strani. Buducnost zna samo Bog

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Zato što treba razotkrivati racionalno i jasno.pre nego djavo zacari u čoveku žrtvi.

Znaš li ti neku tehniku koju koriste magovi?

Tehnika kod ozbiljnih magova je kabala, to je osnova.

I sta sad mi imamo od tog saznanja?

Imamo ako bi ukinuli izdavacku kucu Esotheria, sto cu da urgiram kad se oslobodimo zombiranih sto su na vlasti.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Tehnika kod ozbiljnih magova je kabala, to je osnova.

I sta sad mi imamo od tog saznanja?

Imamo ako bi ukinuli izdavacku kucu Esotheria, sto cu da urgiram kad smenimo ove zombirane sto su na vlasti.

Mi imamo dosta od saznanja .

Da cutimo eto samo zato što neko nije imao snage kao ti i mogućnost da pročita i shvati. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Naprotiv vrlo precizno se može videti sve iz prošlosti jer je sve šta je bilo poznato i jednoj i drugoj strani. Buducnost zna samo Bog

Hoćeš reci da kad bi ti bio mag mogao bi tek tako da vidiš šta je bilo u mojoj prošlosti?

Подели на овим сајтовима

On jednostavno ne zeli da odstupi od svoje tvrdnje da je to sve sarlatanstvo i da sile zla tek naknadno deluju.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

On jednostavno ne zeli da odstupi od svoje tvrdnje da je to sve sarlatanstvo, i da naknadno sile zla deluju.

mnogo je opasnije nego što ti sad možeš i da zamisliš.

Slušaj me nije u redu da citaš ovde dva sata i spominješ šarlatanstvo. Nisi mi dao ni jednu tehniku nisi navodio moje citate prilikom unižavanja.

Ne znam... nigde nisam rekao da je posao sa djavolom ŠARLATANSTVO.

Подели на овим сајтовима

Mi imamo dosta od saznanja .

Da cutimo eto samo zato što neko nije imao snage kao ti i mogućnost da pročita i shvati. 

To zna svako ko je pravoslavan. Ko odluci da se time bavi ta saznanja o tehnici ga nece spreciti.

Cak mozes da upozoravas kolko oces, dzaba, dok ne popije duhovnu samarcinu nece hteti da slusa.

Sva sreca sto imamo izbor i pokajanje. Mogli smo, kao buduci bogovi, da budemo potpuno ostavljeni, ali nismo.

Подели на овим сајтовима

Znas kolko je to podataka, to sve stane u jedan mikrogram DNK

Dajte ljudi ovo je besmisleno

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...