DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 I sta sad da ti se odgovori na tako infantilan post? Ajde iskreno, sta bi ti voleo da ti se odgovori? Ili mozda ne bi zeleo nista da se odgovori, taj post je kao neka fora ili kao potpuni smisao, ili je samo sala, a mozda je pola istine, a pola sala? Jesi ti svestan uopste na kom si forumu? Da li si svestan motiva svakodnevnog prisustva na ovom forumu tj. da budes u ovom drustvu? To su sve retoricka pitanja. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Da si demonizovan i moras se bicovati 100 puta na dan Samo znas sta, moze da se desi da jednom ne pogodis, a ulozio si sve pare. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 nemaju ni svetitelji vanprirodne moći sami od sebe,svima je to jasno. O vračarama i njihovom delovanju je dosta govorio starac pajsije,i to je ostalo zapisano Nadam se da ne misliš da je to dovoljno. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 I sta sad da ti se odgovori na tako infantilan post? Ajde iskreno, sta bi ti voleo da ti se odgovori? Ili mozda ne bi zeleo nista da se odgovori, taj post je kao neka fora ili kao potpuni smisao, ili je samo sala, a mozda je pola istine, a pola sala? Jesi ti svestan uopste na kom si forumu? Da li si svestan motiva svakodnevnog prisustva na ovom forumu tj. da budes u ovom drustvu? To su sve retoricka pitanja. Reci ti meni šta ja ovde danima tačno tvrdim? Kazem prvo da veštice postoje. Kažem da su samo ljudi i nemaju nadprirodne moći. Kažem da osluškuju djavola i navode žrtve na to isto samo sa drugim motivom. Kažem da je Crkva lek tj. Lekar je rekao da samo molitva i post pomaže. Kažem da se veštičarenje koristi i po narudžbi a ne samo kad djavo odredi . Kažem da su magovi kriminalci koji rade za novac. A sad ti meni kaži šta ja kažem kad imaš toliko vremena samo da daš linkove koji su potpuno u skladu sa mnom. A ja još kažem da ih treba razotkrivati u tim kriminalnim radnjama. (a ne samo obmanjujućih u smislu zlobe. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Volim_Sina_Bozjeg ja se duboko, duboko nadam da si ili trol ili da nemas vise od 12 godina... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Volim_Sina_Bozjeg ja se duboko, duboko nadam da si ili trol ili da nemas vise od 12 godina... Šta ćeš ti na ovoj temi? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Reci ti meni šta ja ovde danima tačno tvrdim? Kazem prvo da veštice postoje. Kažem da su samo ljudi i nemaju nadprirodne moći. Kažem da osluškuju djavola i navode žrtve na to isto samo sa drugim motivom. Kažem da je Crkva lek tj. Lekar je rekao da samo molitva i post pomaže. Kažem da se veštičarenje koristi i po narudžbi a ne samo kad djavo odredi . Kažem da su magovi kriminalci koji rade za novac. A sad ti meni kaži šta ja kažem kad imaš toliko vremena samo da daš linkove koji su potpuno u skladu sa mnom. A ja još kažem da ih treba razotkrivati u tim kriminalnim radnjama. (a ne samo obmanjujućih u smislu zlobe. Vidis da si navatren, pitao sam Filozofa, a ne tebe, tj. nisam ga ni pitao Adje batali to je besmisao lol. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Vidis da si navatren, pitao sam Filozofa, a ne tebe, tj. nisam ga ni pitao Adje batali to je besmisao lol. a tek da znaš da jedva kradem "minute" ovde dok deca prave p icvajz po kuci, pa posle moram da pospremam pa sve u... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 I treba da prave picvajz, kad mesto sto glumis detektiva, treba da pravite cuspajz tj zimnicu! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Jedna intelektualna pesma vezana za ovu intelektualnu temu http://www.youtube.com/watch?v=WEteeP1bBFs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Jedna intelektualna pesma vezana za ovu intelektualnu temu http://www.youtube.com/watch?v=WEteeP1bBFs Baš lepo ubijaš vreme,. sigurno ti je u glavi ping pong kad upotrebiš termin verujući. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 @ Volim_Sina_Bozjeg Da se malo uključim. Ono sa čim se ne slažem u tvom izlaganju je: 1. svi koji se tim bave to rade zbog novca. Većina njih da, ali oni pravi to rade zbog osećaja moći. 2. uvek te neko kod njih "tipuje". Naprotiv, kod onih pravih tipuje te onaj tvoj sa leve strane njegovom sa leve strane, a ovaj to ubacuje unapred "utreniranom" umu na njegov "mentalni ekran". Zato se kaže da se to uči. I zato mogu zaista da sve vide što je bilo. I o tome su upravo govorili sveti kao onom što se realno može događati. O tome Dina govori. DYNABLASTER, Саша од Москве and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Nesuglasica je izbila zbog toga sto on to uglavnom shvata povrsno, u kvazimagiji jeste sve na nivou plitke ploti, ali u magiji se desavaju fenomeni kvantne prirode. Ono sto ima u filmovima, recimo gledo sam neki dan Pacific Rim http://www.imdb.com/title/tt1663662/ odredjenim radnjama se otvaraju portali, i u ovaj nas, nama znan 3D svet prodiru razni dzudzabajci. Primera ima kolko oces, i necu namerno da navodim primere, da se neko ne bi uplasio, jer i poenta je u tome, demoni se, izmedju ostalog, hrane strahom. A nema sta da se plasis jer su laz i ne mogu ti nista. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 @ Volim_Sina_Bozjeg Da se malo uključim. Ono sa čim se ne slažem u tvom izlaganju je: 1. svi koji se tim bave to rade zbog novca. Većina njih da, ali oni pravi to rade zbog osećaja moći. 2. uvek te neko kod njih "tipuje". Naprotiv, kod onih pravih tipuje te onaj tvoj sa leve strane njegovom sa leve strane, a ovaj to ubacuje unapred "utreniranom" umu na njegov "mentalni ekran". Zato se kaže da se to uči. I zato mogu zaista da sve vide što je bilo. I o tome su upravo govorili sveti kao onom što se realno može događati. O tome Dina govori. Kažem Janko da se u jednoj tehnici služi sa podacima. Da li su one dobijene prismotrom ili kao podatak koji se usmeno daje, nije ni toliko bitno. i NARANO DA SVI MAGOVI RADE IZ KORISTI ostajem pri tome. Izvini za caps:) Opisivao sa jednu tehniku ima ih još i biće ih. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 @ Volim_Sina_Bozjeg Da se malo uključim. Ono sa čim se ne slažem u tvom izlaganju je: 1. svi koji se tim bave to rade zbog novca. Većina njih da, ali oni pravi to rade zbog osećaja moći. 2. uvek te neko kod njih "tipuje". Naprotiv, kod onih pravih tipuje te onaj tvoj sa leve strane njegovom sa leve strane, a ovaj to ubacuje unapred "utreniranom" umu na njegov "mentalni ekran". Zato se kaže da se to uči. I zato mogu zaista da sve vide što je bilo. I o tome su upravo govorili sveti kao onom što se realno može događati. O tome Dina govori. Kažem Janko da se u jednoj tehnici služi sa podacima. Da li su one dobijene prismotrom ili kao podatak koji se usmeno daje, nije ni toliko bitno. i NARANO DA SVI MAGOVI RADE IZ KORISTI ostajem pri tome. Izvini za caps:) Opisivao sa jednu tehniku ima ih još i biće ih. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука