Милан Меденица :) Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 a, sta je ona to uradila ??? ???? ??????? ?? ?????????? ? ?????? ? ?????? ???????? ? ????? ? ?? ????????? klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 a, sta je ona to uradila ??? ???? ??????? ?? ?????????? ? ?????? ? ?????? ???????? ? ????? ? ?? ????????? klapklap i da je "posegla" za horoskopom - to joj ne bi pomoglo ,ne bi je izlecilo ... astromedicina se ne bavi LE?ENJEM , mada mozda neko moze i to da pomisli klapklap poznavanjem astrologije bi shvatila neke druge stvari ... zasto rak TADA, zasto rak TAMO (gde ga je bilo- ako ga je bilo). Ako ga (ipak) nije ni bilo {ako je bila greska} - zasto [?ija?] greska ... a, kako je u pitanju bas zdravlje , licno mislim da je moglo mnogo ranije da se "nasluti" to u vezi raka [opet:ako ga je bilo!] ... i mozda bi to nesto pomoglo (kazu uvek da je vazno dijagnosticirati ga u ranoj fazi) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 не разумеш, ал нема везе ... нисам ни замишљао да се бави тиме, знам чиме се бави ... поента је да је јалова та наука, кад се могло оволико дуго времена и без ње а није успела ни да се пробије у нешто озбиљно сем цртања у песку. што се мене тиче, сигуран сам да нигде добро ни не води. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 не разумеш, ал нема везе ... нисам ни замишљао да се бави тиме, знам чиме се бави ... ti ne razumes , ali nema veze ... ili ima ? ako ima - pogledaj navodnike (rec: posegla) i da nema navodnika POSEGLA znaci da je zatrazila pomoc ... ajde, necemo sad da se pravimo da se ne razumemo ! поента је да је јалова та наука 0409_feel stavi navodnike ..., кад се могло оволико дуго времена и без ње а није успела ни да се пробије у нешто озбиљно сем цртања у песку.ovako dugo je SA njom ... a sto se nije "probila"[AKO nije !] sta ti mislis, zasto ? zato sto ljudi znaju sve da upropaste ili ... zasto ?што се мене тиче, сигуран сам да нигде добро ни не води.ako, slobodan si covek ... misli sta hoces ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 и поред све добре воље и количине утрошеног времена да људи направе од медицине или астрономије нешто што није, није им никако и никада успело да то споје, нити су нашли и један случај који има смислено поклапање или употербну вредност. за разлику рецимо од алхемије, која се растворила на физику и хемију, и показала врло логичне и емпиријске резултате. и тако хороскоп остаде патрљак без еволуције и не претвори се у нешто корисно. како то хороскоп није успео за толико дуго времена, а води се као егзактна ''наука'' о очима оних који је примењују, а уствари је потпуни малформитет и илузија? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ? ????? ??? ????? ???? ? ???????? ????????? ??????? ?? ???? ??????? ?? ???????? ??? ??????????? ????? ??? ????, ???? ?? ?????? ? ?????? ?????? ?? ?? ?????, ???? ?? ????? ? ????? ?????? ???? ??? ???????? ????????? ??? ????????? ????????. ?? ??????? ?????? ?? ????????, ???? ?? ?????????? ?? ?????? ? ??????, ? ???????? ???? ??????? ? ?????????? ?????????. ? ???? ???????? ?????? ??????? ??? ????????? ? ?? ???????? ?? ? ????? ???????. ???? ?? ???????? ???? ????? ?? ?????? ???? ???????, ? ???? ?? ??? ???????? ''?????'' ? ????? ???? ???? ?? ?????????, ? ??????? ?? ??????? ??????????? ? ???????? ljudi nisu pomogli razvoj astrologije u pravcu koji bi bio od velike koristi za sve! astrologija bi mogla da se pretvori u vrhunsku nauku ...( kraljicu svih nauka ... majku ...) ali , najpre bi covek morao da se pretvori u vrhunskog coveka ... tako da ... pricekacemo malo ... sto rece neko ... izmedju slame i zlata , magarac bira slamu ... a ljudi su izabrali da se zalepe za to prokleto gledanje u buducnost - i propustili bolje (od astrologije) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 nisi me najbolje razumeo ...(meni izgleda kao da sam jasno rekao ... ko zna ...) ali , najpre bi covek morao da se pretvori u vrhunskog coveka ... u smislu da postane moralniji i ne zloupotebljava sve zivo ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 u smislu da postane moralniji i ne zloupotebljava sve zivo ...тај филм ти и ја нећемо гледати ...а и морал је дискутабилна категорија ... да си реко етичнији, можда би климнуо главом, овако се већ чешем по бради ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 u smislu da postane moralniji i ne zloupotebljava sve zivo ...??? ???? ?? ? ?? ?????? ??????? ...? ? ????? ?? ???????????? ?????????? ... ?? ?? ???? ????????, ????? ?? ??????? ??????, ????? ?? ??? ????? ?? ????? ... prestani da se ceses po bradi ... prihvatam izmenu! MENJAM : MORAL=>ETIKA !!! ??? ???? ?? ? ?? ?????? ??????? ...pa, to sam i ja rek'o ... ("...pricekacemo malo...") 0442_feel . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ??? ???? ?? ? ?? ?????? ??????? ...pa, to sam i ja rek'o ... ("...pricekacemo malo...") 0442_feel??????, ???? ???? ??? ??? ???? ? ???? ??? ''????????'' ??? ???? ????? ??????? 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ??? ???? ?? ? ?? ?????? ??????? ...pa, to sam i ja rek'o ... ("...pricekacemo malo...") 0442_feel??????, ???? ???? ??? ??? ???? ? ???? ??? ''????????'' ??? ???? ????? ??????? 0442_feel 0104_cheesy ma, jok ... ja to u smislu : NIKAD 0442_feel . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 nisi me najbolje razumeo ...(meni izgleda kao da sam jasno rekao ... ko zna ...) ali , najpre bi covek morao da se pretvori u vrhunskog coveka ... u smislu da postane moralniji i ne zloupotebljava sve zivo ... Морам опет да се вратим на једног од најважнијих философа међу јеретицима.Тома Аквински: "Нису дела та која су добра - добри су људи" То је рекао баш у овом контексту етике. Ово се може применити како на генетски инжењеринг и атомску физику, тако и на Астрологију - слажем се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 ЈЕЛ ЗНА НЕКО МАЛО ВИШЕ НЕШТО О АСТРОЛОГИЈИ И МАГИЈИ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 11, 2010 ЈЕЛ ЗНА НЕКО МАЛО ВИШЕ НЕШТО О АСТРОЛОГИЈИ И МАГИЈИ? Ја знам доста. Но, мислим да овде има доста људи који могу да кажу о овој теми из личног живота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 ЈЕЛ ЗНА НЕКО МАЛО ВИШЕ НЕШТО О АСТРОЛОГИЈИ И МАГИЈИ?Ja mislim da znam (ranije sam puno čitao) ponešto o astrologiji ...a , o magiji - jok ! ali , mislim da ti svojim pitanjem hoćeš da kažeš da nismo ništa rekli do sada na ovoj temi ... izvini ako grešim ! p.s. kako god bilo , rešio sam da više ne diskutujem o tome po forumima jer nema svrhe ! a, i ... dobijem etiketu često . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука