Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Машо,

имам једну књигу твоје маме са аутограмом.  0110_hahaha

Узгред...

Постављена слика

Да ли је неко зевнуо?

Има ли научног објашњења за заразност зевања?

Ипак, неки су дошли до закључка да је то израз емпатије, те да су овом невољном понављању подложнији осећајнији људи.

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

????,

???? ????? ????? ????? ???? ?? ??????????.  0110_hahaha

??????...

Постављена слика

?? ?? ?? ???? ???????

??? ?? ??????? ????????? ?? ????????? ???????

????, ???? ?? ????? ?? ???????? ?? ?? ?? ????? ????????, ?? ?? ?? ???? ???????? ????????? ?????????? ?????????? ????.

0110_hahaha

Moja sestra kad do?e kod mene, uvek zeva. Kaže da joj je prevru?e pa joj se prispava.

Zna?i, nije joj dosadno, nego zeva jer je ose?ajna... 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Moja sestra kad do?e kod mene, uvek zeva. Kaže da joj je prevru?e pa joj se prispava.

????? ??? ?????????? ?????????? ????? ?? ????????? ?? ?? ????????????.  0104_cheesy

?????, ????? ?? ?? ??? ?? ???????? ??? ???????? ????? ?? ?? ? ?????? ??????? ?????. ???? ??? ?? ????????? ? ????? ??? ??? ?? ?????????.

Подели на овим сајтовима

????? ??? ?????????? ?????????? ????? ?? ????????? ?? ?? ????????????.  0104_cheesy

?????, ????? ?? ?? ??? ?? ???????? ??? ???????? ????? ?? ?? ? ?????? ??????? ?????. ???? ??? ?? ????????? ? ????? ??? ??? ?? ?????????.

Ništa...kad ona do?e, mora?u da hladim ku?u... :smiley:

Подели на овим сајтовима

Danas dobih na mail jos jedan u nizu onih cirkularnih ovog puta sa coroskopima 0205_whistling 0409_feel kolo2

Dakle pala sam sa stolice, ovo je kao neki "surovi" coroskop, ali tako su ga "uboli" bas sam se sita ismejala...

Zakljucak je da meni ne preti kriza, uvek imam posla u CIA-i bleh dada

Ovo nije moj "resor" nisam nikada ulazila u coroskope niti razumem tu problematiku, mozda sam zato previse opustena sto se toga tice, al ne mogu da ne vidim kako se eto "bezazleno" ali horoskopi, natalne karte i sta li vec sve ne tako "provlace" svuda.

To "cek da procitam danasnji horoskop" mi je tako jezivo, toliko sujeverja ima, to verujem da i nema veze sa astrologijom nego sa onim "valja se".

Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih.

Подели на овим сајтовима

?????

????????, ?? ????????? ????, ??? ???? ????? ?? ?? ?????????.

??????? ??????????? ?????? ???? ???? ???????????? ?????????, ??? ??? ???????? ???? ????

????????????? ????

i ja sam je kupio tada ... 1990-91...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Сећам се промоције те књиге у ДУГИ, имам негде снимак.

Била сам сва хепи јер је баш моја мама била у центру пажње, а и ја са њом.

Ееее шта ти је живот и земаљска слава.

Подели на овим сајтовима

Овде бре све неки маторци, (кад је прошла 1990.) дајте мало омладину да чујемо о (Ћоро)ХороРскопу, мађији и враџбинама.

Зар тога нема међу младима?

Дајте да лечимо, одавајте се!

8084.gif

Подели на овим сајтовима

немојте рекламирати ствари које нису православног карактера, већ сам опомињао због тога.

ово је јавно упозорење свима, аутоматски следи опомена за противљење. три опомене=бан.

преправио сам постове са проблематичном књигом.

администратор Меда

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...