w.a.mozart Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 SAMO ZMIJU PRISOJKINJU....jer je zezala malog radojicu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Машо, имам једну књигу твоје маме са аутограмом. 0110_hahaha Узгред... Да ли је неко зевнуо? Има ли научног објашњења за заразност зевања? Ипак, неки су дошли до закључка да је то израз емпатије, те да су овом невољном понављању подложнији осећајнији људи. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 коју? последња, са молитвама није, јер није могла да се потписује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Е, шта ћеш Сања, ваља се... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 PS. Moja baka je govorila da ne valja da otvaram kišobran u kući i da plješćem rukama. Ja bila klinka, veselo dete, pa sam uvek pljeskala rukama. Pitam ja nju "Zašto ne valja?" Kaže baba "Ne znam, ali ne valja se, kaže narod". 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 ????, ???? ????? ????? ????? ???? ?? ??????????. 0110_hahaha ??????... ?? ?? ?? ???? ??????? ??? ?? ??????? ????????? ?? ????????? ??????? ????, ???? ?? ????? ?? ???????? ?? ?? ?? ????? ????????, ?? ?? ?? ???? ???????? ????????? ?????????? ?????????? ????. 0110_hahaha Moja sestra kad do?e kod mene, uvek zeva. Kaže da joj je prevru?e pa joj se prispava. Zna?i, nije joj dosadno, nego zeva jer je ose?ajna... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Moja sestra kad do?e kod mene, uvek zeva. Kaže da joj je prevru?e pa joj se prispava. Zna?i, nije joj dosadno, nego zeva jer je ose?ajna... 0104_cheesy ????? ??? ?????????? ?????????? ????? ?? ????????? ?? ?? ????????????. 0104_cheesy?????, ????? ?? ?? ??? ?? ???????? ??? ???????? ????? ?? ?? ? ?????? ??????? ?????. ???? ??? ?? ????????? ? ????? ??? ??? ?? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Moja sestra kad do?e kod mene, uvek zeva. Kaže da joj je prevru?e pa joj se prispava. Zna?i, nije joj dosadno, nego zeva jer je ose?ajna... 0104_cheesy ????? ??? ?????????? ?????????? ????? ?? ????????? ?? ?? ????????????. 0104_cheesy?????, ????? ?? ?? ??? ?? ???????? ??? ???????? ????? ?? ?? ? ?????? ??????? ?????. ???? ??? ?? ????????? ? ????? ??? ??? ?? ?????????. Ništa...kad ona do?e, mora?u da hladim ku?u... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Кажу, не ваља да се звижди у кући 0205_whistling , тако ће у кућу да нам дођу мишеви. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2717.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Danas dobih na mail jos jedan u nizu onih cirkularnih ovog puta sa coroskopima 0205_whistling 0409_feel kolo2 Dakle pala sam sa stolice, ovo je kao neki "surovi" coroskop, ali tako su ga "uboli" bas sam se sita ismejala... Zakljucak je da meni ne preti kriza, uvek imam posla u CIA-i bleh dada Ovo nije moj "resor" nisam nikada ulazila u coroskope niti razumem tu problematiku, mozda sam zato previse opustena sto se toga tice, al ne mogu da ne vidim kako se eto "bezazleno" ali horoskopi, natalne karte i sta li vec sve ne tako "provlace" svuda. To "cek da procitam danasnji horoskop" mi je tako jezivo, toliko sujeverja ima, to verujem da i nema veze sa astrologijom nego sa onim "valja se". Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Нисте ви упознали Клеопатру и Зорковиту Виду ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 ????? ????????, ?? ????????? ????, ??? ???? ????? ?? ?? ?????????. ??????? ??????????? ?????? ???? ???? ???????????? ?????????, ??? ??? ???????? ???? ????????????????? ???? i ja sam je kupio tada ... 1990-91... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Сећам се промоције те књиге у ДУГИ, имам негде снимак. Била сам сва хепи јер је баш моја мама била у центру пажње, а и ја са њом. Ееее шта ти је живот и земаљска слава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Овде бре све неки маторци, (кад је прошла 1990.) дајте мало омладину да чујемо о (Ћоро)ХороРскопу, мађији и враџбинама. Зар тога нема међу младима? Дајте да лечимо, одавајте се! 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 немојте рекламирати ствари које нису православног карактера, већ сам опомињао због тога. ово је јавно упозорење свима, аутоматски следи опомена за противљење. три опомене=бан. преправио сам постове са проблематичном књигом. администратор Меда клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука