Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

???????, ???????? ??, ???????? ??????, ????? ????!

??? ???? ?????? ?? ??????? ????? ??????: ??????? ?????? ? ???????? ?? ?? ??. ???? ?? ????????? ????? ?? ??????????? ???? ??????? ? ???? ?? ?? ??????????? ????????? ?? ?? ????? ??????-????? ?? ?? ?? ???? ?? ?? ??????????!

ok ok ...

samo necemo sad o tome OVDE ...

samo sam pomenuo ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Није сама стопроцентно и ђаво је ту био...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Имо сам прилику да се упознам са једним политичарем који је био верник астрологије, па му је редовно један "астромаг" израђивао некакве карте и мапе , све док није сазнао једаред да тај астромаг заправо и није никакав маг , него убачени тајни да не кажем полицијски елемент коме је био задатак да вуче политичара за нос захваљујући његовој вери у астрологију.

Мислим страва, добар сценарио за филм.

Него Да Винчи да и ти ниси неки таки, а?

Или можда само изучаваш Да Винчијев код...

Подели на овим сајтовима

Једна баба која се бави разним мађијама ,биоенергијом и слично својим муштеријама тврди да она има благослов оца Стефана,игумана манастира Велика Ремета.То је дошло до игумана и он нађе број њен и назове је и јави се секретарица са поруком:"Тренутно нисам ту а за све информације назовите манастир Велика Ремета".Једном приликом је отишао код ње у "ординацују" а они се сви разбежали нико није хтео да га прими.На све су спремни.

Подели на овим сајтовима

???? ?? ????? ?? ? ?? ???? ???? ????, ??

??? ????? ???? ???????? ?? ???????? ???...

dal' ti to 'oces da ispadnes duhovit, a meni ne uspeva da se zasmejem ?

a... volis da pricas o onome o cemu nemas poj'ma ?

ako, ako ...

eto i ja "diskutujem" na ovom forumu o religiji ...

.

.

Подели на овим сајтовима

????? ???? ???? ?? ???? ?????? ???????? ,???????????? ? ?????? ?????? ??????????? ????? ?? ??? ??? ????????? ??? ???????,??????? ????????? ?????? ??????.?? ?? ????? ?? ??????? ? ?? ???? ???? ??? ? ?????? ?? ? ???? ?? ??????????? ?? ???????:"???????? ????? ?? ? ?? ??? ??????????? ???????? ???????? ?????? ??????".?????? ???????? ?? ?????? ??? ?? ? "??????????" ? ??? ?? ??? ????????? ???? ???? ???? ?? ?? ?????.?? ??? ?? ???????.

sad bih ti rek'o da si promasio temu ...

al' AlefShin spojio moju temu ("ASTROLOGIJA") sa ovom o magiji (pa sve zajedno stavljeno u sekte !)

znaci ... nisi promasio temu...

ispricaj nam jos neku zaimljivu pricu, ako znas ...

.

.

Подели на овим сајтовима

OBAVESTAVAM BUDUCE PISCE NA OVOJ TEMI DA CU KASNIJE (MOZDA NOCAS) DA NAPISEM MALO DUZI POST O ISTINSKOJ ASTROLOGIJI + ASTROLOSKOJ ETICI , tako da ne moraju da se trude da dokazuju kako razni tzv astrolozi zamajavaju narod ...

ja to znam bolje od njih

i , svi to uglavnom znaju ... poznata stvar !

.

.

Подели на овим сајтовима

Како је кренуло, на овом форуму, ускоро ће доћи и сатанисти, педофили и остали да пропагирају своја уверења и нико их у томе неће ометати.

Значи, на овом форуму је све дозвољено.

Почињем да сумњам у то да овде има ЖРУ.

Подели на овим сајтовима

OBAVESTAVAM BUDUCE PISCE NA OVOJ TEMI DA CU KASNIJE (MOZDA NOCAS) DA NAPISEM MALO DUZI POST O ISTINSKOJ ASTROLOGIJI + ASTROLOSKOJ ETICI , tako da ne moraju da se trude da dokazuju kako razni tzv astrolozi zamajavaju narod ...

ja to znam bolje od njih

i , svi to uglavnom znaju ... poznata stvar !

?? , ? ???? ??? ??????? ?????.

Подели на овим сајтовима

Причао нам је игуман о некој астролошкињи која је била код њега,заборавио сам која је али као много је позната и призната овде.Она је игуману причала како ће да роди сина са богом ветра или тако нешто.човек нам прича и све се вата за главу...

Подели на овим сајтовима

?????? ??? ?? ?????? ? ????? ???????????? ???? ?? ???? ??? ????,????????? ??? ???? ?? ??? ??? ????? ?? ??????? ? ???????? ????.??? ?? ??????? ??????? ???? ?? ?? ???? ???? ?? ????? ????? ??? ???? ?????.????? ??? ????? ? ??? ?? ???? ?? ?????...

???? ?? ??? ?????? ?? ???? ???? ??????? ?? ?? ??? ??????? ?????  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

???? ?? ???????, ?? ???? ??????, ?????? ?? ???? ? ?????????, ???????? ? ?????? ?? ??????????? ????? ??????? ? ???? ?? ? ???? ???? ???????.

?????, ?? ???? ?????? ?? ??? ?????????.

??????? ?? ?????? ? ?? ?? ???? ??? ???.

imas ti ipak nesto protiv mene,(ne laskam si)

posle nase "prijateljske" rasprave od pre 3-4 sata .

zasto to ne rece ranije (ovo u svom postu)... temu sam postavio u petak

dobro, stekao sam "obozavaoca" ovde , koji ce jedva cekati da mi "spusti" .. s' oprostenjem ...

samo napred , jer ocekujem to od tebe !

.

.

Подели на овим сајтовима

????? ???? ???? ?? ???? ?????? ???????? ,???????????? ? ?????? ?????? ??????????? ????? ?? ??? ??? ????????? ??? ???????,??????? ????????? ?????? ??????.?? ?? ????? ?? ??????? ? ?? ???? ???? ??? ? ?????? ?? ? ???? ?? ??????????? ?? ???????:"???????? ????? ?? ? ?? ??? ??????????? ???????? ???????? ?????? ??????".?????? ???????? ?? ?????? ??? ?? ? "??????????" ? ??? ?? ??? ????????? ???? ???? ???? ?? ?? ?????.?? ??? ?? ???????.

sad bih ti rek'o da si promasio temu ...

al' AlefShin spojio moju temu ("ASTROLOGIJA") sa ovom o magiji (pa sve zajedno stavljeno u sekte !)

znaci ... nisi promasio temu...

ispricaj nam jos neku zaimljivu pricu, ako znas ...

??? ???? ????????? ??? ??? ????? ? ??????
0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ... pa, kad je smesno ...

.

.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...