Passenger Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Aha, znaci ipak se vratio endonuclase iz ilegale, a plasio sam se da ce njegovo jednogodisnje nepisanje da se pretvori u vecnost. Drago mi je, covek je apsolutni car. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Ma koje bre naučne tekstove?Ako su ono naučni tekstovi ja sam Ajnštajn.Ono je smejurija teška.Tragikomedija.Uostalom ova tema nije o tom forumu i Lindermanu,već o veri i sujeverju.To tamo kod njih razmenjuj mišljenja sa Lindermanom,pošto on ovde nije.N emogu da verujem da ti ono čitaš.Moj savet kloni se toga. Lindeman me zamolio da ti prenesem njegov odgovor, odnosno dva odgovora jedan ce da dobijes privatnom porukomEvo i ove nebuloze ću da prokomentarišem,reci joj ovako Grigorije,i gledaću jesi li joj,odnosno im tamo sve ovo preneo,kopiraj i stavi ovo temo obvezno... Anastasija,dokazala si koliki si ti moron od žene(ne bolesne kučke, jer za razliku od tebe ja imam barem dostojanstvo i čast,kao i kulturu,i ne ogovaram okolo kao što ti radiš,i lažem narod kako ste me vi ,,silovali,, i govorili reči na forumu koje mi niste rekli .....to je jedna stvar,a druga stvar je to što ti nisi sposobna,niti si pismena,pa i ne znaš o kakvim tekstovima se radi,tako i ne možeš da ,,provališ,, da li se radi o naučnim tekstovima ili ne ...jer,ti ne umeš da čitaš,ni tematiku ne poznaješ,a kamoli da mi ti ovde ,,procenjuješ,, šta je naučni tekst,a šta nije ...ma ti ne znaš ni gde si šuplja,a kamoli što drugo ...Inače,vidim da si vež sada ušla u top 5 lunatika i pobegulja zajedno sa oniom smejurijom od ,,teologa,, aleksandra milijkova koji bi isto tako mogao malo da svrati ovamo da razgovor,umesto što savetuje druge da se ,,klone,, ovog foruma,mada da je pametan,i da ti misli dobro,kao i drugima,savetovao bi vam da se klonite onog njegovog foruma ĆIVE REČI UTEHE(hahaha kakva ironija eehhh?) gde su umesto utešitelja, samo dostupni lažovi,umobolnici,ateisti,evolucionisti ..ehehe..čitav intelektualni trash Srbije ....na forumu ,,žžive reči,, ....utehe .... I kao što sam rekao,dodjite ovamo,i kažite šta mislite,dajte argumente,i pobijte ove ,,nenaučne,, tekstove,nemojte mi samo ko ono dokins i njegovi drugari da koristite taktike bežanja od debate,a ovamo iza ledja prosipate ad hominem i straw man ko što dokins to čini eno po guardian magazinu i sl. pa mu se eno svi smeju (kao što se i vama svi normalani ljudi smeju) i čak ga njegovi ateisti sa oksforda ismeveju i prozivaju .... ..I još jedno,teško onom jkome vi budete ,,utešitelji,, jer i sami ste neutešni,a i teško onome kome vi nenaučeni,postanete (duhovni) učitelji ....i promenite ovaj naziv foruma iz Žive Reži Utehe u Žive Reži Licemerja ..ili Žive Reži Bullshit-a ...ili Žive Reči (koje su od gluposti oživele,,) ....bye bye and God bless ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Babic nije "zbrisao" vec otisao kad je video da je rasprava besmislena... Naravno da je teorija... ne mogu ja da znam pouzdano... ja samo znam da niko sa naseg sajta ko ima pristup Lindemannovom mailu ne pise "da li" spojeno, da svi posle zareza stave razmak i ne stavljaju zareze tamo gde im nije mesto... jedina osoba za koju znam da ima pristup Lindemannovom mailu, a koja konstantno pravi te greske je Lindemann... zakljucak se namece... a pogotovo sto stalno laze, sto sam ponovo pokazao... veoma jednostavno, njegovim citatima... ali i to nekako sva bratija sa sestodneva uvek elegantno preskoci... Tu je on Lindeman ga je par puta uhvatio da je bio onlajn a nije nistsa pisao. Bolje neka on ide na adventisticke forume da ispire mozak programerima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Grigic, na koga se vise lozis - Babica ili Stojadinovica? Давидова је реаговао/ла на ово 1 nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Grigic, na koga se vise lozis - Babica ili Stojadinovica? Ni na jednog ja sam heteroseksualno nastrojen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Ne netacno ne postavlja tekstove fundamentalnih hriscana niti svestenika vec od ljudi koji imaju doktorate iz genetike i drugih oblasti. Boli me uvo da ima pet doktorata iz svih mogucih tema vezanih za evoluciju. Ako ima teoriju neka je sprovodi na naucni nacin, ak oima doktorat odlichno zna kako se radi naucni rad i nek ga predstavi pred naucnu zajednicu. Dotle samo laprda po forumima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Koje to linderman naucne tekstove postavlja gde su objavljene gde su testovi rezultati etc? Ono sto linderman postavlja je spekulativno koriscenje nauke zarad dokazivanja neceg sto je uzeo sam kao pretpostavku da nije tachno. Pa posto to ne moze da bude predmet nauke on pokushava da diskredituje suprotnu teoriju od te. Svi lindermanovi "naucni" tekstovi" su prepiske raznoraznih fundamentalnih hriscana iz amerike ( moze komotno da predje iz pravoslavlja kod njih ) koji se svi svode "zivot je previse kompleksna pojava te mora da ima dizajnera" Ono sto linderman salje ima veze sa naukom ( jer koristi nauku ) ali nisu naucni tekstovi, naucni tekstovi su istrazivanja koja rade drugi sa postavljenim teorijama i mnogo istrazivanja koje kosta zivaca, vremena i znanja iz kojih on vadi pogresno intepretirane zakljucke ili pak pogresno postavljene namerno. Drugim recima drugi ljudi rade nauku, linderman je zloupotrebljava. Ako nazovemo ono sto lindermna radi naukom, takodje je i ono sto radi Milan Tarot nauka. Izvini Juris tebe sam zaboravioI šta da kažeš ti nekome na ovo?Hajde molim te objasni ti sada nekome ko je ovako ignorantan nešto?Jednostavno,ideološki fanatici i to ti je ...džabe ti njemu mašeš sa sve vodećim stručnjacima sveta,I LIBERALNIM...njegovim...baš njegovim ,,ateistima,, i darwinistima ...kao i ovima koji su postali hrišćani,a sve si video lepo,za svakoga od njih ti je data biografija,eto to i ovaj ignoramus može videti(ali se pravi lud)da je svaki od njih naučnik,istraživač.akademik ..ljudi sa Ph.D-om ..koji su uglavnom i sami odrasli kao evolucionisti,i kao ateisti,a naravno,ne moram da ti pominjem to da su i oni sami učili evoluciju u školama i fakultetima,jer su morali .... i još na sve ove njegove blandere i falacije,ad homineme ...pogledaj i ovo ... v v "zivot je previse kompleksna pojava te mora da ima dizajnera" ..I šta da ti kažem više?Jednostavno...sa ignoramusima se NE TREBA raspravljati,jer se NE MOŽE raspravljati..kao i sa muslimanima...radije će te ovako napadati,ili blokirati i banovati,nego li se u stvari udostojiti da dodju na debatu,na racionalnu diskusiju,koristeći argumente ... ....ali oni ih na žalost nemaju,imaju samo falacije,i blandere...i to je to ..to,i ad hominem,straw man,i ad populum su uglavnom sve što imaju da ponude ...zato i idu okolo i ogovaraju,i lažu na nas sa foruma ovde ...ali nema veze...Kako je Hrit rekao,nije sluga veći od svog gospodara,jer su mrzeli na Mene,mrzeće i vas ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Boli me uvo da ima pet doktorata iz svih mogucih tema vezanih za evoluciju. Ako ima teoriju neka je sprovodi na naucni nacin, ak oima doktorat odlichno zna kako se radi naucni rad i nek ga predstavi pred naucnu zajednicu. Dotle samo laprda po forumima. Nema on 5 doktorata nego naucnici cije tekstove postavlja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Nema on 5 doktorata nego naucnici cije tekstove postavlja. Mogu da imaju 50. Da ne postuju naucni rad onako kako treba - to je jasno svakom kao dan. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Пготово ако су Адвентисти или не дај Боже Јехове...ух. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 i to su ljudi vredi pokusati pogotovo ako imas vere Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Јесу људи, али им је разумевање Библије сумануто. Они су и измислили тај рат Библије и науке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Biblija i nije u ratu sa naukom vec darvinizmom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Mogu da imaju 50. Da ne postuju naucni rad onako kako treba - to je jasno svakom kao dan. Pa ko ti kaze da ne postuju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Biblija i nije u ratu sa naukom vec darvinizmom Niste vi u ratu samo sa evolutivnom biologijom... vec i sa geologijom, fizikom, astonomijom, kosmologijom, genetikom, antropologijom, arheologijom, paleontologijom, lingvistikom, istorijom, itd... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука