Avocado Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Mislis da je sam sebi napisao poruku. Inace mogao bi ti da ga pozdravis posto de bas dugo nije bilo na Sestodnevu. ... a sta da radim na sestodnevu? da utvrdjujem koliko clanaka sa kreacionistickih sajtova Lindemann moze da nadje googlajuci pojam o kojem mu je postavljeno pitanje? nazalost, nema tu nikog sa kim moze ozbiljno da se razgovara... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Sad sam pogledao i klip... najbolji Pedjin do sada... naravno, previse "uvredljiv" za moj ukus... ali to je Pedja... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 ... a sta da radim na sestodnevu? da utvrdjujem koliko clanaka sa kreacionistickih sajtova Lindemann moze da nadje googlajuci pojam o kojem mu je postavljeno pitanje? nazalost, nema tu nikog sa kim moze ozbiljno da se razgovara... Ti onda guglajuci nadji clanke sa evolucionistickih sajtova. Ma kako nema ima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 ... a sta da radim na sestodnevu? da utvrdjujem koliko clanaka sa kreacionistickih sajtova Lindemann moze da nadje googlajuci pojam o kojem mu je postavljeno pitanje? nazalost, nema tu nikog sa kim moze ozbiljno da se razgovara... Изгледа да су затворили фирму за нас неподобне. Нема приступа форуму ако ниси регистрован: http://sestodnev.com/smf_forum/index.php Чега ли се стиде? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Или је то покушај да се повећа број оскудног чланства? Хм, интелигентно, али не знам колико ће бити ефикасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Изгледа да су затворили фирму за нас неподобне. Нема приступа форуму ако ниси регистрован: http://sestodnev.com...forum/index.php Чега ли се стиде? Ne stide se oni nego imaju mali broj registrovanih korisnika.Pa ako hoces da gvirnes.......otvori nalog http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Рекох, покушај да се повећа чланство. Жалим. Немам обичај да улазим у лошу кафану. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Kad smo vec kod njih sta je bilo sa Alefshinom na ovom forumu.Bio je tu nekada.Da li je banovan ili je sam napustio forum ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Сам је напустио форум, колико ја знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 Изгледа да су затворили фирму за нас неподобне. Нема приступа форуму ако ниси регистрован: http://sestodnev.com...forum/index.php Чега ли се стиде? Urade oni tako ponekad... a ja sam baš otišao da Lindemanna još jednom podsetim da je patološki lažov (ili ima selektivnu amneziju)... nikako da nauči da je besmisleno da laže na forumu kad lepo sve ostane zapisano u prethodnim porukama... i onda krene tako da priča kako nije on nikog konkretno optužio da mu je poslao uvredljivu poruku (i to teatralno) a evo Grigorije je i ovde preneo baš tu poruku u kojoj tvrdi da mu od nas i dalje stižu uvredljivi mailovi... link Zaboravi čovek ladno šta je juče pisao... ccccc... suvi genije... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 ... i uverih se jos jednom da tamo niko nije normalan... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 Као и на вашој фејс групи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 ... i uverih se jos jednom da tamo niko nije normalan... Why? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 Bože,Grišo,pa tamo se Linderman dopisuje sam sa sebe kopira se i komentariše svoje copy paste.Pa jel tebi to normalno? :o “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2011 Pa mora da komentarise kad je mr dr Babic zbrisao. A to da se sam sa sobom dopisuje to su neke Avocadove teorije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука