Ulični Muzičar Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 niđe veze... preformuliši. uostalom, ne želim da mi niko proriče budućnost, a ni pasulj ne volim 4chsmu1 Pa, da li si razmišljala da si imala kontakta samo sa zloupotrebljavačima astrologije, zbog kojih ti se ona i ogadila, a i stvorila si sliku o njoj, kojoj su oni svojim radom kumovali. Znači, dnevni horoskopi po novimnama, tv proroci i slično... p.s. pogledaj, ako te ne mrzi, prve stranice ove teme, da se ne ponavljam... (prvih 10-12 ) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Pažljivo sam iščitala sve stranice ove teme. A ti? Šta pokušavaš da mi kažeš? Da treba da prihvatim astrologiju? Astrologija nije dobra stvar za čovjeka. Osim toga - nespojiva je sa pravoslavljem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 @aquilio, LHP? RHP? http://en.wikipedia.org/wiki/Left_hand_path ? nema tu nikakvog puta ka Bogu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 то је отприлике зашто сам мишљења, чак убеђења, да се Бог не може призивати (прво и основно јер немамо власт над Њим) нити тумачити знаковима, картама и таротима јер је управо слобода супротна као појам и начин живота од свега онога што ти сатанизми представљају - богоборство и противништво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 то је отприлике зашто сам мишљења, чак убеђења, да се Бог не може призивати (прво и основно јер немамо власт над Њим) нити тумачити знаковима, картама и таротима јер је управо слобода супротна као појам и начин живота од свега онога што ти сатанизми представљају - богоборство и противништво. Ni deca nemaju vlast nad roditeljima pa ih ipak prizivaju o i tek kako. Ni ljubljeni nema vlast nad ljubljenom i vice versa pa ipak prizivaju jedan drugog. Da li su njima motivi nekakvi znakovi, formule i takva cudesa ili nesto sasvim drugo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 @aquilio, LHP? RHP? http://en.wikipedia.org/wiki/Left_hand_path ? nema tu nikakvog puta ka Bogu. Ih al ti je rezon. Pitas me za LHP i RHP a onda postavis link samo ka lhp i kazes nema tu nikakvog puta ka Bogu. Sta reci? Pa naravno da u LHP u nema to sam objadsnio jos u onoj prepisci sa medom. LHP je opste protivljenje Bogu zelja za samobitnoscu, samorealizacijom po sebi i samo za sebe. RHP je teznja ka sejdinjenju sa Bogom, teznju ka samorelizaciji kroz tu zajednicu sa Bogom. Gde su naravno Bog i "zajednica" jako sirki pojmovi i nisu svi hriscanski i onako kako Crkva uci ali su dijametralno suprotni od satanskih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 eto paradoxa, aquilonja nisi ni klikno na link da vidis sta je Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Pažljivo sam iščitala sve stranice ove teme. A ti? Šta pokušavaš da mi kažeš? Da treba da prihvatim astrologiju? Astrologija nije dobra stvar za čovjeka. Osim toga - nespojiva je sa pravoslavljem. -Ja ove poslednje nisam najpažljivije.-Pokušavam da ti kažem da ne poznajući astrologiju, nije pametno da donosiš zaključke. -Pa, ni religija nije doibra za čoveka, pa si se (vidim) uhvatila za nju. Znači, ako u tim šarenim lažama možeš da nađeš neku korist, možeš i u astrologiji, koju sam ja inače odavno batalio, ali sam još davno (pre 20-ak godina) zaljučio da "zvuči šašavo, ali nije baš šašavo". Naravno, zaključio sam proveravanjem, a ne verovanjem da je tako. . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 facenew22222222 Значи стварно неко ко себе сматра Хришћанином верује да астрологија има било какав утицај на људе... 4chsmu1 Браћо и Сестре....ово је за Мућки Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 facenew22222222 Значи стварно неко ко себе сматра Хришћанином верује да астрологија има било какав утицај на људe... 4chsmu1 Браћо и Сестре....ово је за Мућки zanimljivo rečeno... Pogledaj prve stranice ove teme, ako ti nije teško. Mrzi me da svakom posebno ponavljam jedno te isto facenew22222222 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Pažljivo sam iščitala sve stranice ove teme. A ti? Šta pokušavaš da mi kažeš? Da treba da prihvatim astrologiju? Astrologija nije dobra stvar za čovjeka. Osim toga - nespojiva je sa pravoslavljem. -Ja ove poslednje nisam najpažljivije.-Pokušavam da ti kažem da ne poznajući astrologiju, nije pametno da donosiš zaključke. -Pa, ni religija nije doibra za čoveka, pa si se (vidim) uhvatila za nju. Znači, ako u tim šarenim lažama možeš da nađeš neku korist, možeš i u astrologiji, koju sam ja inače odavno batalio, ali sam još davno (pre 20-ak godina) zaljučio da "zvuči šašavo, ali nije baš šašavo". Naravno, zaključio sam proveravanjem, a ne verovanjem da je tako. -Poznajem sasvim dovoljno da znam da je moj zaključak potpuno ispravan. Da li treba npr. da počnem da eksperimentišem sa drogama i da se navučem na heroin da bih tek onda zaključila da droga nije dobra stvar? -Pravoslavlje nije religija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 @aquilio, nije link samo za LHP nego i za RHP, i koliko vidim ni u jednom ni u drugom nema ništa dobro ni pozitivno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Onda nisi dobro procitala sta pise u odeljku za RHP Esoteric groups that could be considered to be RHP include Theosophy, as well as various Neopagan religions such as Druidry, Wicca, Kemetism, Celtic Neopaganism, Slavic Neopaganism, Germanic Neopaganism, Nova Roma, Hellenic Neopaganism, the Rada cult of Haitian Vodou, and certain traditions of Thelema such as the Ordo Templi Orientis and the Ecclesia Gnostica Catholica, or the Gnostic Catholic Church. Right-Hand Path Tantra (Sanskrit: Dakshinachara) is also included. The occultists Dion Fortune[4] and William G. Gray[5] consider non-magical Abrahamic religions to be RHP, although the term is rarely used outside of magical societies such as Fraternity of the Inner Light and Ordo Templi Orientis. Other RHP traditions include most of Taoism, Hinduism, Buddhism, Shinto, and all other Dharmic religions. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3 тарабе Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 то је отприлике зашто сам мишљења, чак убеђења, да се Бог не може призивати (прво и основно јер немамо власт над Њим) нити тумачити знаковима, картама и таротима јер је управо слобода супротна као појам и начин живота од свега онога што ти сатанизми представљају - богоборство и противништво. Ni deca nemaju vlast nad roditeljima pa ih ipak prizivaju o i tek kako. Ni ljubljeni nema vlast nad ljubljenom i vice versa pa ipak prizivaju jedan drugog. Da li su njima motivi nekakvi znakovi, formule i takva cudesa ili nesto sasvim drugo? Bez veze ti je poređenje. Šta je poenta ovog što pišeš na ovoj temi? Opravdavaš astrologiju? Preporučuješ? uzgred, da li može neki sveštenik ovde da kaže na koji vremenski period se odlučuju od Pričešća ljudi koji se bave astrologijom i tim okultnim stvarima? Čitala sam da ljudima koji se bave astrologijom, magijom, bioenergijom, vračanjem, gatanjem, i slično - dakle ljudima koji se bave tim stvarima nije dozvoljeno da se pričešćuju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Preporucujem???? Ma neee. Gde si ti to procitala. Rec je bilo o pojmu prizivanja Boga. Zasto je bezveze primer? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука