Гости Guest Izida Написано Август 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Znala sam,Medo!I moji roditelji su to jos tad prokomentarisali.Cak i oni poste toga dana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 to je jedan od dana kada je u kraljevini shs postila i vojska...osim njega i na veliki petak i još nešto beše...moj pokojni deda toza je to stalno govorio...Bog da ga prosti.... 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvana Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Moj pokojni svekar nista nije jeo tog dana, ili ako ne bi izdrzao, malo hleba i caja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Ваља се, кад добијеш од неког нешто у посуди, да вратиш посуду попуњену нечим лепим. Мљац мљац. 0202_238 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantelija Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Ne valja se, kad nekome doneseš nešto u kesi, neki dar ili tako nešto, da ga pitaš "Aaa.. Jel ti ne treba ta kesa?"... 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 21, 2009 Пријави Подели Написано Август 21, 2009 valja se devojka pre nego udje u kuću odvesti na njivu da malo okopa kukuruz i oplevi baštu....kažu stari,valja se.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2009 Danas sam bila na parastosu u selu svom pokojnom dedi po majci.Danas 38 godina od smrti.A pocese neke bake da mi sole pamet sa valja se,ne valja se.A ja im rekoh:"Moj deda mene gleda.I on bi najvise voleo da sam ja sad u kafani,da tamo jedem i pijem,a ne na ovoj vrucini ovde!" 0104_cheesy A one kazu:"Pravo velis,dijete!Po tom se vidi da si njegova unuka!" confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Јел се овде нешто вааља? и Пошто? 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 juče posle liturgije jedan harmonikaš pridje do grupe ljudi koja je čekala za krštenje,zasvira,pa kaže babi,citiram-ajde babo,baci neki dinar za nas,unuk ti se krsti,valja se.....ja istog trena pomislih na forum..... 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Ево ја кажем да се не ваља излазити на вјетар ако си алергичан на амброзију... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ju?e posle liturgije jedan harmonikaš pridje do grupe ljudi koja je ?ekala za krštenje,zasvira,pa kaže babi,citiram-ajde babo,baci neki dinar za nas,unuk ti se krsti,valja se.....ja istog trena pomislih na forum..... 319.gif klapklap kucanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ћути добр се циго и баба нису поткачили шта се ваља и како kucanje klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Medo,brate,najjaci si!Majke mi! confused 0102_laugh 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ju?e posle liturgije jedan harmonikaš pridje do grupe ljudi koja je ?ekala za krštenje,zasvira,pa kaže babi,citiram-ajde babo,baci neki dinar za nas,unuk ti se krsti,valja se.....ja istog trena pomislih na forum..... što...jel mu babab otela harmoniku 0409_feel Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 a namesnik crkve opleo sve u 6 sa sveštenstvom i venim narodom a krštenje nije naplatio.......eeeeee,ovo tek u eshatonu.... 0104_cheesy sve osim ovog dela bez naplate,naravski 0409_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука