Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

to je jedan od dana kada je u kraljevini shs postila i vojska...osim njega i na veliki petak i još nešto beše...moj pokojni deda toza je to stalno govorio...Bog da ga prosti.... 0104_cheesy

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Danas sam bila na parastosu u selu svom pokojnom dedi po majci.Danas 38 godina od smrti.A pocese neke bake da mi sole pamet sa valja se,ne valja se.A ja im rekoh:"Moj deda mene gleda.I on bi najvise voleo da sam ja sad u kafani,da tamo jedem i pijem,a ne na ovoj vrucini ovde!"  0104_cheesy A one kazu:"Pravo velis,dijete!Po tom se vidi da si njegova unuka!" confused

Подели на овим сајтовима

juče posle liturgije jedan harmonikaš pridje do grupe ljudi koja je čekala za krštenje,zasvira,pa kaže babi,citiram-ajde babo,baci neki dinar za nas,unuk ti se krsti,valja se.....ja istog trena pomislih na forum..... 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

ju?e posle liturgije jedan harmonikaš pridje do grupe ljudi koja je ?ekala za krštenje,zasvira,pa kaže babi,citiram-ajde babo,baci neki dinar za nas,unuk ti se krsti,valja se.....ja istog trena pomislih na forum..... 319.gif

klapklap kucanje :(
Подели на овим сајтовима

ju?e posle liturgije jedan harmonikaš pridje do grupe ljudi koja je ?ekala za krštenje,zasvira,pa kaže babi,citiram-ajde babo,baci neki dinar za nas,unuk ti se krsti,valja se.....ja istog trena pomislih na forum..... joooj

što...jel mu babab otela harmoniku 0409_feel

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

a namesnik crkve opleo joooj sve u 6 sa sveštenstvom i venim narodom a krštenje nije naplatio.......eeeeee,ovo tek u eshatonu.... 0104_cheesy

sve osim ovog dela bez naplate,naravski 0409_feel

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...