Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ne bih da branim Milana Tarota, ali je rekao jednu istinu u emisiji Fajront Republika: "Moja emisija nije moje ogledalo, vec ogledalo ljudi koji zive oko nas!" Баш тако. Заиста глупост људска је неуништива. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Sto se B92 tice,mislim da su MORALI da pozovu i svestenika SPC da objasni da vracanje uz ikone i krstove ne ide,nego ce jos izaci da je prava Vera i to vracanje jedno te isto.Па како ће кад су антиЦрквени?Ђаво разобличује ђавола. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ovo je katolički sveštenik ,Tadej Vojinović i poslušajte kako je jedna zaposednuta devojka tačno znala šta jedan momak ima u novčaniku,sve mu je pogodila 0110_hahaha Хм... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ovo je katolički sveštenik ,Tadej Vojinović i poslušajte kako je jedna zaposednuta devojka tačno znala šta jedan momak ima u novčaniku,sve mu je pogodila 0110_hahaha Хм... Договор кућу гради 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ovo je katolički sveštenik ,Tadej Vojinović i poslušajte kako je jedna zaposednuta devojka tačno znala šta jedan momak ima u novčaniku,sve mu je pogodila 0110_hahaha Хм... What? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ovo je katolički sveštenik ,Tadej Vojinović i poslušajte kako je jedna zaposednuta devojka tačno znala šta jedan momak ima u novčaniku,sve mu je pogodila 0110_hahaha Хм... What? Хм, у смислу не знам, шта да мислим, мало ћу да проанализирам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Paranormalna Srbija - 2. epizoda - 5/5 Ух човече!!! Па погледајте ово! Слушајте ову бабу када прича када је хтела да престане, шта се јавило њој и да не сме да престане, јер ће да изгуби живот. А има и када прича о свештеницима. Сатанска работа људи моји. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 negdje rece da je bog jos nocu trazio da radi dalje ,to ima i na zapadu vise nego u srbiji sigorno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 negdje rece da je bog jos nocu trazio da radi dalje ,to ima i na zapadu vise nego u srbiji sigornoДа, рекао је њен "бог" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Paranormalna Srbija 3.epizoda - 1.deo А ево ту је и чувени водитељ Слободан (од 2:40)- који је основао сектицу "слободарство" (иначе познат по томе да помаже групацији Образ и Жарку Гавриловићу да бране Цркву од Владика и Светог Синода: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4019.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ovo je katolički sveštenik ,Tadej Vojinović i poslušajte kako je jedna zaposednuta devojka tačno znala šta jedan momak ima u novčaniku,sve mu je pogodila Хм... What? Хм, у смислу не знам, шта да мислим, мало ћу да проанализирам... Хтео сам рећи како је ђаво све знао,тако и врачаре доста тога тачног кажу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Обратите пажњу како се врачаре крсте! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 http://www.youtube.com/user/Gavrilomanastir Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 http://www.youtube.com/user/Gavrilomanastir??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ако је то тај из Привине Главе, чувени маг у мантији ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука