Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 трећа епизода Paranormalna Srbija 3.epizoda - 1.deo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Paranormalna Srbija 3.epizoda - 2.deo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Paranormalna Srbija 3.epizoda - 3.deo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 НАЈДАНОВИ КРУГОВИ Paranormalna Srbija 3.epizoda - 4.deo ( Najdanovi krugovi ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Paranormalna Srbija 3.epizoda - 5.deo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Занима ме са које тачке гледишта је слуга данашњих власти тв б92 (која чини исто за шта осуђује видовњаке) коментарисала пророке 90-их: да би прославила данашњу власт, која је, када су пророци типа Клеопатре у питању, али не и пророци типа Тадића и осталих политичара који нас уверавају у бољу еу и будућност САМО са њима на челу ... Пошто са православне тачке гледишта нису правили ову емисију, већ искључиво политичке (читај: бизниса ради), џаба им ''просветљење'' народа кад су и сами слепи. Исте Курте и исте Мурте. А само је једна Истина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 У праву си Машо. Но, ми смо поставили ове видео снимке управо да прокоментаришемо проблем врачарства и надрилекарства у Србији. И данас оне делују, додуше на мало префињенији начин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Mislim da je u velikoj meri problem taj to što je naš narod u velikom procentu ne pismen. Ako Milan tarot ima zilion poziva u toku emisije i obogatio se za medalju onda to dovoljno govori! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 ja kad pricam mojima (uglavnom babama i dedama) da ne treba da idu kod takvih ljudi, oni obicno kazu: A ja kad sam bi o/la kod tog i tog on mi je sve pogodio rekao je stvari koje samo ja znam...... i kako ja njima da objasnim otkud takvim ljudima to....?? velika vecina naseg naroda vise veruje njima nego crkvi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Баш тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ovo je katolički sveštenik ,Tadej Vojinović i poslušajte kako je jedna zaposednuta devojka tačno znala šta jedan momak ima u novčaniku,sve mu je pogodila 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ja poznajem neke koji idu i u Crkvu i kod takvih...Neki cak dobijaju i blagoslov od doticnih za sv. Pricest,a namerno izbegavaju ispovest...I dzaba im pricam da ne moze tako. Sto se B92 tice,mislim da su MORALI da pozovu i svestenika SPC da objasni da vracanje uz ikone i krstove ne ide,nego ce jos izaci da je prava Vera i to vracanje jedno te isto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Max Butcher Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ne bih da branim Milana Tarota, ali je rekao jednu istinu u emisiji Fajront Republika: "Moja emisija nije moje ogledalo, vec ogledalo ljudi koji zive oko nas!" Istorija se bazira na stvarnim dogadjajima, a ne na izmisljenim pricama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ne bih da branim Milana Tarota, ali je rekao jednu istinu u emisiji Fajront Republika: "Moja emisija nije moje ogledalo, vec ogledalo ljudi koji zive oko nas!"Dok ima ovaca treba ih šišati,ili dok pastiri spavaju šišaj ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 А ово је лудо 100%! http://www.youtube.com/watch?v=nI4ZBiaQcMA&feature=player_embedded#! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука