Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Меда се прави невешт

меда нема благослов да прича више о неким стварима, а нема ни поенте умножавати зло у човеку.

најлакше је људе прелестити глупостима, а далеко теже приближити Истини.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nije šala, proverite ima još toga na you tubu  0110_hahaha Dokle smo došli....

Ima i krst oko vrata  0110_hahaha

Није то Хришћански крст, то је онај магијски кључ.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

kad su bila ona ubistva u Jabukovcu, navodno zbog magije, vladika timocki Justin je izasao pred narod i rekao da batale magiju i da se okrenu crkvi, kad na to, narod krene protiv vladike, sve ce da batale samo ne magiju......

a koliko li su tek para uzeli ti razni ``proroci`` u zadnjih 20 godina.......????

Подели на овим сајтовима

Nije šala, proverite ima još toga na you tubu  4chsmu1 Dokle smo došli....

Ima i krst oko vrata  0110_hahaha

А  што је најважније,  многи се питају, да ли се он само измотава,  или стварно има

неку моћ? 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

kad su bila ona ubistva u Jabukovcu, navodno zbog magije, vladika timocki Justin je izasao pred narod i rekao da batale magiju i da se okrenu crkvi, kad na to, narod krene protiv vladike, sve ce da batale samo ne magiju......

a koliko li su tek para uzeli ti razni ``proroci`` u zadnjih 20 godina.......????

Ово  је  заиста  страшно.Народ кренуо  на  +владику, због врачања.

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

To su ti vlasi...da me neko pogresno ne shvati,ja sam iz tih krajeva i baba mi je vlajna,nemam nista protiv vlaha,ali protiv magije imam.Odrasla sam u okruzenju gde se u crkvu islo samo kada vracara preporuci.Secam se da sam sanekih 6 ili 7 god.usla u crkvu i u oltar otvorivsi carske dveri,valjda mi je neko tako rekao da uradim  bliss jeeee Znam za pricu da su mi,dok sam bila beba ukrali cuclu i gatali sa njom nesto kako bi jedan decak progovorio  bliss jeeee Valjda je neko ukrao i moje pelene koje su se susile na zici u dvoristu i navodno ih zakopao u neciji grob  bliss jeeee  hvala 0205_whistling nije mi nista,a koji je cilj toga bio nije bas sasvim jasno,da li su hteli da mi naude ili ne ne znam.

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

To su ti vlasi...da me neko pogresno ne shvati,ja sam iz tih krajeva i baba mi je vlajna,nemam nista protiv vlaha,ali protiv magije imam.Odrasla sam u okruzenju gde se u crkvu islo samo kada vracara preporuci.Secam se da sam sanekih 6 ili 7 god.usla u crkvu i u oltar otvorivsi carske dveri,valjda mi je neko tako rekao da uradim  0442_feel Znam za pricu da su mi,dok sam bila beba ukrali cuclu i gatali sa njom nesto kako bi jedan decak progovorio  bliss jeeee Valjda je neko ukrao i moje pelene koje su se susile na zici u dvoristu i navodno ih zakopao u neciji grob  bliss jeeee   hvala 0205_whistling nije mi nista,a koji je cilj toga bio nije bas sasvim jasno,da li su hteli da mi naude ili ne ne znam.

Кога Бог чува, онај му не може ништа. bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

To su ti vlasi...da me neko pogresno ne shvati,ja sam iz tih krajeva i baba mi je vlajna,nemam nista protiv vlaha,ali protiv magije imam.Odrasla sam u okruzenju gde se u crkvu islo samo kada vracara preporuci.Secam se da sam sanekih 6 ili 7 god.usla u crkvu i u oltar otvorivsi carske dveri,valjda mi je neko tako rekao da uradim  bliss jeeee Znam za pricu da su mi,dok sam bila beba ukrali cuclu i gatali sa njom nesto kako bi jedan decak progovorio  bliss jeeee Valjda je neko ukrao i moje pelene koje su se susile na zici u dvoristu i navodno ih zakopao u neciji grob  bliss jeeee   hvala 0205_whistling nije mi nista,a koji je cilj toga bio nije bas sasvim jasno,da li su hteli da mi naude ili ne ne znam.

u ovim krajevima moze da se otvori magijski univerzitet, toliko ih ima.... kakav hogvorts kakve gluposti...... 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Nije šala, proverite ima još toga na you tubu  :cmizdrenje: Dokle smo došli....

Ima i krst oko vrata  confused

Није то Хришћански крст, то је онај магијски кључ.
тачно, то је анк, египатски пагански симбол.

Постављена слика

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%90%D0%BD%D0%BA

http://en.wikipedia.org/wiki/Ankh

мада умеју људи и да га замене са коптским крстом.

http://en.wikipedia.org/wiki/Coptic_cross

Подели на овим сајтовима

Nije šala, proverite ima još toga na you tubu  :cmizdrenje: Dokle smo došli....

Ima i krst oko vrata  confused

А  што је најважније,  многи се питају, да ли се он само измотава,  или стварно има

неку моћ? aman

погађачки злодух увек има моћ над сујевернима, ма колико нама изгледало безазлено или смешно ово.

људи не плаћају толико зато што он не погађа, већ зато што демон све зна о њима, и ''помаже''.

а сурвава их и навлачи им проклетињу на кућу да не могу да уђу и приме Царство Небеско.

такав кад се причести оће да изгори изнутра, не може ни да стоји близу моштију или икона, класична ђавоиманост.

моја искуства са врачањем, хороскопом и таротом пре крштења су да сам СВАКИ пут сам пао у несвест на Литургији кад крене Литургија верних, после Литургије речи. био сам упоран и шест месеци сам ишао сваке недеље на Литургију, па ви збројте колико је то пута непромашено изношење из Цркве.

Бог је милостив па нисам био ђавоиман, а видео сам како су неки прозорљиви старци устукнули од мене једном или двапут кад сам им некрштен незнајући тражио благослов ...

Подели на овим сајтовима

Ово  је  заиста  страшно.Народ кренуо  на  +владику, због врачања.

:cmizdrenje:

оће то у прелести  confused
Подели на овим сајтовима

Врачаре и ове магијаше по мени финансирају светски моћници , не знам како људи поверују у ове измишљотине, а што се тиче овог  Милана Тарота то је чудо.    Слава Богу

Подели на овим сајтовима

Milan Tarot-Umirete!!! New! Jun 2008        мислим да се "велики пророк" подиже међу нама.И часови смрти познати су му...(мада из гласа дотичне госпође се тешко други закључак сем овде закљученог може извући) :smiley:

Није толико битно како смо постали,много битније од тога јесте куда идемо.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...