Ulični Muzičar Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 Kod te astrologije mozda samo su tacne neke generalne karakteristike i osobine znaka u kome je covek rodjen a svako produbljivanje toga je cista obmana ! Kosmos utice na nas koliko i mi na kosmos jer svi i sve je deo BOGA ! Covek je visi od zvezda ! upravo obrnuto - "produbljivanjem" se tek dodje do onoga : "izgleda šašavo , ali deluje ..." . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 25, 2010 Пријави Подели Написано Март 25, 2010 da malo citiram šekspira..... iz kralja lira.... edmund,koji je inače kopile izvesnog gločestera kaže.... parafraziram... kada sam začet mesec je bio u vodoliji... kada se moja majka porodila... sunce je bilo u ribama....iz toga proizilazi da sam ja blag i dobar.... gluposti...bio bih isti ovaj nitkov i da je najčistija zvezda sijala dok sam se kopilio... ovo je moj stav o astrologiji... 0442_feel nemoj tako ... nisi potrošio mnogo svog vremena na upoznavanje sa istom (ili jesi ?) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 recimo da sam više potrošio na šekspira :cheesy2: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 recimo da sam više potrošio na šekspira :cheesy2:znači nisi ... (p.s. 0442_feel znaš ono iz "Balkan ekspres"... jesi ti muzičar ? nisam - jesam [bora Todorović ] poklon ) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 da budem iskren... i nisam se nikad bavio time jer me nije privlačilo ni informativno.... kao klin ac sam čitao treće oko ali sam uvek najviše voleo da iz njega čitam o žitijama svetih Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Погледајте на какве штосове падају лаковерни........ 170fs799081 http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fokusu/story/110999/Bizarna+pri%C4%8Da+iz+Valjeva%3A+Seksom+iz+%C5%BEena+isterivao+%C4%91avola!.html http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Јел могуће да неко може бити у овој мери глуп па да чак и своју децу доведе овом болеснику 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Господе помилуј! господе помилуј! Господе помилуј! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Јел могуће да неко може бити у овој мери глуп па да чак и своју децу доведе овом болеснику Брате Дејане, лепо си написао тј. цитирао Св.Патрхијарха Павла: УБИ НАС НЕЗНАЊЕ! 0202_238 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 0202_238 sad koliko je to sve istina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 ЈАДНА ДЕЦА.МОРА ДА СУ ИСТРАУМИРАНА ЗА ЦЕО ЖИВОТ. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Страшно је ! Али такође је страшно што олако их осуђујете за њихове животне невоље јер забога па шта су 25 ударца по туђа леђа то могу да издржим увек , људи у разним мукама се окрећу свему и свачему мени је Господ Бог помогао и " Славаму и Хвала му " у мојим проблемима а дали знате шта су ми рекли у мојој ближој околини............. да ја нисам нормалан и како могу да верује у тако нешто јер то је манипулација цркве , е то су ми рекли и ја им ништа нисам одговорио а ево сада и ви ове јадне људе осуђујете и то је веома жалосно а друштво као друштво је веома грубу и у великом броју случајева кажу ПА ЗАШТО НИСУ или пак ПА МОГЛИ СУ ... ееееее све је то лако када се гледа туђа мука из своје коже ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Наравно да нама грешницима није прикладно да осуђују ближњег свог, али ја просто не могу да поверујем да људски ум буде оволико плитак...... Имала је проблем, решавала га је на погрешном месту. Иако се гнушам оних сцена са америчких филмова, у којима брачни пар има свог брачног тутора - мени је то далеко мањи, да извинете на изразу, кретенизам од овог. http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 и још .."НЕ ваља се остати на непарном броју. Треба бити паран број одлазака под Острог" Kad razmislim,trenutno sam na neparnom broju ... bicycle Pa se onda čudim što mi ništa ne ide od ruke..... :cheesy2: јел то важи и за број 7? :bicycle_2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 ево мееееееееееееееееееееееееее :bicycle_2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука