Jump to content

Parada ponosa - aftermath.

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Цитат

Ево на дневнику кажу да су ангажоване и антитерористичке јединице!

Значи тамо је рат...

dejane nemora znaciti da je rat odma,naivnosti isto ima mnogo ,moguce da  isto teroristicki napad bude i on ce se srbima propisati naravno jel se nezna ko pije ko placa u guzvi
Подели на овим сајтовима

• Одговори 508
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Нема та парада везе са борбом за људска права. Једина је ту намера да се у земљи Србији изазову нереди. Све су учинили у данима пре параде да преко медија разним објавама изазову најлабилније да одреагују овако како су одреаговали. Да се боре за своја права они би тражили да нико нема права да их пита о сексуалној опредељености, али то у Србији нико и нема право да пита. Нигде се не тражи да се неко о томе изјасни нити је то сметња за било шта (посао, школовање...). Што се тиче усвајања деце, када први хомосексуални пар природним путем добије заједничко дете, онда. Жао ми ових полицајаца. Има их око 40 повређених. Људи страдају због ове срамоте, они се веселе и ништа им није покварило весеље. Сачувај Боже.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Репортер б92,са места где је журка каже да су "слављеници"чули шта се дешава,да је много полицајаца и људи повређено...али то не умањује њихово весеље и радост.Е немам коментар на ово.

Туга и жалост. Послије ми неко прича они воле своју земљу...видим како је воле. Да је воле не би никад пристали да организују параду која ће оволико да узбуди људе и изазове немире. Боли њих брига ако падне и крв. Хоће ли Србија испитати учеснике параде да ли је било политичких мотива да се та парада одржи...аха неће, па да зато што су и сами политичари подржали, јер је велики татко из Брисела подигао мотку...Ала смо јадни..

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Нема та парада везе са борбом за људска права. Једина је ту намера да се у земљи Србији изазову нереди. Све су учинили у данима пре параде да преко медија разним објавама изазову најлабилније да одреагују овако како су одреаговали. Да се боре за своја права они би тражили да нико нема права да их пита о сексуалној опредељености, али то у Србији нико и нема право да пита. Нигде се не тражи да се неко о томе изјасни нити је то сметња за било шта (посао, школовање...). Што се тиче усвајања деце, када први хомосексуални пар природним путем добије заједничко дете, онда. Жао ми ових полицајаца. Има их око 40 повређених. Људи страдају због ове срамоте, они се веселе и ништа им није покварило весеље. Сачувај Боже.

Браво, тачно тако!

Подели на овим сајтовима

Много су безобразни педери.

Сад се појавио један од главешина тог педерског удружења и каже: "Срећни смо, јер смо данас Београду одузели невиност. Извињавам се свим београђанима због хулигана који руше град."

Маки, педерски тата се исто појавио у неком кожњаку и жали се што су учесницима ставили жуту траку око руке. Сувише га то како каже подсећа на историју..

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Сада када је све завршено могу рећи да имам још горе мишљење о овом идиотлуку.

Да би 200 кретена се поносило својом настраношћу морао је да се уништи Београд,

и да се читав град претвори у ратиште?

То само свједочи мој став да ово није секусална орјентација него безобразлук до сатанизма.

Шта им значе ове параде? Овако нису добили присталице, него само још већи број грађана

који би иначе био толерантан према њима је промијенио страну и сада им се отворено гади

њихово наметање поремећеног погледа на свијет и живот.

Шта кога брига шта они раде у својим спаваћим собама?

Зашто сва Србија мора да се клања нечијој сексуалној преференцији?

Знали су да ће да изазову ратиште, али се морало провоцирати по сваку цијену.

Сва моја толеранција према њима се данас завршила када сам видио на шта Београд личи.

Педери нису ништа бољи од хулигана, јер су једнако деструктиван народ

и у љубавној симбиози са екстремним десничарима - једни другима требају

да би били у центру пажње и да би, иначе маргинални људи,

дошли у фокус српске јавности као да немамо већих брига од хулигана и педера...Страшно!

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Никад за никад нећете бити прихваћени у друштву тј у свакодневном животу. Своју настраност ћете морати држати у своја четири зида.

Šta su ti jadničci krivi osim što su takvi rođeni?

Ни хетеросексуалан не постајеш рођењем него одгојем у друштву. Пропаганда је њихову настрансот прогласила генетском урођеношћу. Није чудно да је она проглашена нормалном баш у западном свету.

Да се они такви роде, никад не би имали борбу са својом личношћу да се прихвате, де преовладају најпре своју савест, а онда да се изборе за позицију у породици и друштву.  

ŠTA? Heteroseksualan POSTAJEŠ ODGOJEM U DRUŠTVU? Šta pričaš ti čoveče?

A to drugo - baš su odbačene te determinističke hipoteze oko homoseksualnosti, ispravna i prihvaćena je POLIKAUZALNOST što će reći da ima više uzroka!

Nije ni čudo što je baš u zapadnom svetu to tako proglašeno jer je taj svet kome i mi pripadamo bastion liberalizma, demokratije i slobode, kolevka civilizacije. Dakle to si u pravu.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

@Dragi,

shvatam ja to, samo ne mogu da prihvatim i opravdam ovo nasilje, vandalizam...

nije normalno i nije hrišćanski  da nekog pretučeš i ubiješ zato što je gej.

ne pričam o politici i gej-paradi, nego o jednostavno čovjekoljublju nasuprot nasilju.

Protiv nasilja sam i ja, jer oni koji su spremni sa nasiljem da govore na pedere, spremni su da isto nasilje upotrebe protiv drugih a time možda i protiv tebe i mene, protiv Justinijana ili Aleksandra itd. Ono što su Dveri juče organizovali jeste super, i na tome treba ostati. Tj. ponuditi zajedničku platformu za sve one koji su recimo protiv gej-parade odnosno moguće medijske blokade, nezavisno koje političke i stranačke pozicije da jesu. U Crkvi isto ne sme da bude podele na simpatizere DS, DSS, SNS, SRS itd., i ovo mora da važi i za svaku hrišćansku organizaciju ili pokret.

da li specijalnu jedinicu policajaca,kao što dejan reče za ratne svrhe opremljenu svrstavaš u nasilje ili ne?

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

Цитат

da, gdje li je samo rješenje?

Бојим се да је у томе да нас туђинска чизма опет нагази једно пар векова. Или је решење да булдозери поравнају ову земљу и да нестане овог народа, и да неко други ко ће испуњавати закон Божији буде настањен.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Јустинијан је умправу, шта сте га напали! Није нападао личност него вид понашања који је противан хришћанском моралуи етици! И добро каже, изгубили смо соли, нико се више не супротставља осим навијача!

nije ga niko napao u vasoj drzavi ste pa kako vama odgovara ,nasilje nije branjenje prava nikakvih tako ja mislim a isto ostavljam slobodu da drugi misli i prostor za to drugima
Suzo, sloboda koju ti ljudi mogu da imaju jestee sloboda između četiri zida njihovih stanova, tamo neka rade šta hoće! Sloboda nije anarhija, nego njena suprotnost, a ovi paradirajući upravo žele da sprovedu anarhiju! Protest je jedno a parada je drugo!

http://www.youtube.com/watch?v=gcvtoBIPA0s

''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев

Подели на овим сајтовима

Цитат

Да би 200 кретена се поносило својом настраношћу морао је да се уништи Београд,

и да се читав град претвори у ратиште?

Nazvati homoseksualca "kretenom koji se ponosi svojom nastranošću" je prosto divna stvar.

To je tako humano, šampioni asekularnog humanizma. Isus bi bio ponosan na vas sve.

Цитат

сада им се отворено гади

њихово наметање поремећеног погледа на свијет и живот.

Oduvek mi se to gadilo. I u pravu si.

Taj poremećeni pogled na svet i život.

Цитат

Сва моја толеранција према њима се данас завршила када сам видио на шта Београд личи.

I moja! Drago mi je da se slažemo da su huligani STOKA.

Цитат

Педери нису ништа бољи од хулигана

Koji je stih Biblije kada kaže "a ko si ti koji sudiš drugome?" ?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Брате Дарко, жив сам човек, нисам од камена, логично да могу да се наљутим,

и не тврдим да сам у праву, али ми је прегорио осигурач.

Не могу да вјерујем да су усред оног ратишта они правили фенсерај и журку

и веселили се док је Београд на њихове очи уништаван.

То ми је очигледан доказ да их насиље које су испровоцирали не дотиче.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...