Jump to content

Parada ponosa - aftermath.

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Никад за никад нећете бити прихваћени у друштву тј у свакодневном животу. Своју настраност ћете морати држати у своја четири зида.

Šta su ti jadničci krivi osim što su takvi rođeni?

Ни хетеросексуалан не постајеш рођењем него одгојем у друштву. Пропаганда је њихову настрансот прогласила генетском урођеношћу. Није чудно да је она проглашена нормалном баш у западном свету.

Да се они такви роде, никад не би имали борбу са својом личношћу да се прихвате, де преовладају најпре своју савест, а онда да се изборе за позицију у породици и друштву.  

ŠTA? Heteroseksualan POSTAJEŠ ODGOJEM U DRUŠTVU? Šta pričaš ti čoveče?

A to drugo - baš su odbačene te determinističke hipoteze oko homoseksualnosti, ispravna i prihvaćena je POLIKAUZALNOST što će reći da ima više uzroka!

Nije ni čudo što je baš u zapadnom svetu to tako proglašeno jer je taj svet kome i mi pripadamo bastion liberalizma, demokratije i slobode, kolevka civilizacije. Dakle to si u pravu.

Имаш ли можда појма због чега је на западу пољубац у усне нешто нормално, а у Индији гадљиво? Да није и ово плод генетске предодређености? Због чега на западу малдићи већ са тринаест и четрнаест година осећају пожуду гледајући разголичене жене, а становници пацифичких острва свакодневно ходају голи једно међу другима и неосећају стид.  

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 508
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Danas je trebao izbiti rat! Dosta mi je tog uštirkanog fensi pravoslavlja! Ovo danas je moglo da se spreči samo batinama! Treba nam pravoslavna Al kaida da reči sve probleme ovoga društva. Ne da se okomi na jadnog pojedinca sa svim njegovim slabostima i patologijama (pa ni te današnje homoseksualce), nego na vlast i predstavnike vlasti koji su jedna obična parazitska eksploatatorska družina koja sisa krva narodu i uništava ga u svakom smislu!

http://www.youtube.com/watch?v=gcvtoBIPA0s

''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Јустинијан је умправу, шта сте га напали! Није нападао личност него вид понашања који је противан хришћанском моралуи етици! И добро каже, изгубили смо соли, нико се више не супротставља осим навијача!

nije ga niko napao u vasoj drzavi ste pa kako vama odgovara ,nasilje nije branjenje prava nikakvih tako ja mislim a isto ostavljam slobodu da drugi misli i prostor za to drugima
Suzo, sloboda koju ti ljudi mogu da imaju jestee sloboda između četiri zida njihovih stanova, tamo neka rade šta hoće! Sloboda nije anarhija, nego njena suprotnost, a ovi paradirajući upravo žele da sprovedu anarhiju! Protest je jedno a parada je drugo!
nisu izasli i nevjerujem brate-sestro da oni na ulici se seksaju,isto znaju da nije bas civilizovano  ili  sta znam,ije vrijedno to nsita dase rusi grad  tako mislim
Подели на овим сајтовима

Цитат

Danas je trebao izbiti rat! Dosta mi je tog uštirkanog fensi pravoslavlja! Ovo danas je moglo da se spreči samo batinama! Treba nam pravoslavna Al kaida da reči sve probleme ovoga društva. Ne da se okomi na jadnog pojedinca sa svim njegovim slabostima i patologijama (pa ni te današnje homoseksualce), nego na vlast i predstavnike vlasti koji su jedna obična parazitska eksploatatorska družina koja sisa krva narodu i uništava ga u svakom smislu!

Брате за такво "православље" ми се чини да си промашио религију (хришћанство)

Подели на овим сајтовима

Цитат

То ће се променити кад се ми као народ променимо.

Какав народ таква власт а ти би могао мало да слушаш свог владику!!!!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Брате Дарко, жив сам човек, нисам од камена, логично да могу да се наљутим,

и не тврдим да сам у праву, али ми је прегорио осигурач.

Не могу да вјерујем да су усред оног ратишта они правили фенсерај и журку

и веселили се док је Београд на њихове очи уништаван.

То ми је очигледан доказ да их насиље које су испровоцирали не дотиче.

sFun_bat

Ali kako ne vidiš? Nisu oni napravili ratište i uništavali Beograd.

Misliš da je bilo ko od one rulje znao šta i zašto radi?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Јустинијан је умправу, шта сте га напали! Није нападао личност него вид понашања који је противан хришћанском моралуи етици! И добро каже, изгубили смо соли, нико се више не супротставља осим навијача!

nije ga niko napao u vasoj drzavi ste pa kako vama odgovara ,nasilje nije branjenje prava nikakvih tako ja mislim a isto ostavljam slobodu da drugi misli i prostor za to drugima
Suzo, sloboda koju ti ljudi mogu da imaju jestee sloboda između četiri zida njihovih stanova, tamo neka rade šta hoće! Sloboda nije anarhija, nego njena suprotnost, a ovi paradirajući upravo žele da sprovedu anarhiju! Protest je jedno a parada je drugo!
nisu izasli i nevjerujem brate-sestro da oni na ulici se seksaju,isto znaju da nije bas civilizovano  ili  sta znam,ije vrijedno to nsita dase rusi grad  tako mislim
Brat.

Lako će se grad sagraditi, ako bude bilo ko da ga sagradi, ali ako nam unište porodicu, neće imati ko da ga sagradi! Hrišćanstvo nije moralizam (ne kažem da ti ovo tvrdiš, nego samo na glas razmišljam), i ne treba biti a priori protiv nečega, pa ni batina! Zar treba da se dozvoli da homoseksualci odgajaju decu??? Zar treba mi u školi da učimo da je homosksualizam nešto normalno??? Pa ako to bude, svi smo propali!

''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Na šta misliš (mislim da znam, ali...)?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Никад за никад нећете бити прихваћени у друштву тј у свакодневном животу. Своју настраност ћете морати држати у своја четири зида.

Šta su ti jadničci krivi osim što su takvi rođeni?

Ни хетеросексуалан не постајеш рођењем него одгојем у друштву. Пропаганда је њихову настрансот прогласила генетском урођеношћу. Није чудно да је она проглашена нормалном баш у западном свету.

Да се они такви роде, никад не би имали борбу са својом личношћу да се прихвате, де преовладају најпре своју савест, а онда да се изборе за позицију у породици и друштву.  

ŠTA? Heteroseksualan POSTAJEŠ ODGOJEM U DRUŠTVU? Šta pričaš ti čoveče?

A to drugo - baš su odbačene te determinističke hipoteze oko homoseksualnosti, ispravna i prihvaćena je POLIKAUZALNOST što će reći da ima više uzroka!

Nije ni čudo što je baš u zapadnom svetu to tako proglašeno jer je taj svet kome i mi pripadamo bastion liberalizma, demokratije i slobode, kolevka civilizacije. Dakle to si u pravu.

Имаш ли можда појма због чега је на западу пољубац у усне нешто нормално, а у Индији гадљиво? Да није и ово плод генетске предодређености? Због чега на западу малдићи већ са тринаест и четрнаест година осећају пожуду гледајући разголичене жене, а становници пацифичких острва свакодневно ходају голи једно међу другима и неосећају стид.  

Hoćeš da kažeš da se niko od Filipinaca ne uzbudi kad vidi golu ženu koja hoda pored njega?  sFun_bat

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

ПА шта мислиш ти да владика прочита ово што ти овде пишеш шта би ти рекао?
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Брате за такво "православље" ми се чини да си промашио религију (хришћанство)

Za mene je hrišćanstvo vera, a vi biste hteli da ga pretvorite u moralističku religiju, dobro si rekao!

Подели на овим сајтовима

Христос није каменовао грешнике. Никада није био ни близу тога. Не би био што јесте да је тако шта учинио.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Koji vladika? Irinej ili Porfirije? Šta misliš šta bi mi koji rekao?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Koji vladika? Irinej ili Porfirije? Šta misliš šta bi mi koji rekao?
Обојица ,јел би ти рекли браво или би ти рекли,јел бре шта сам ја рекао у званичном сопштењу синода  facenew22222222
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...