Jump to content

Поставите питања везана за еволуциону биологију

Препоручена порука

Ma da specijalno za tebe ću to da uradim ;)

Nisam autor teme i ne menjam tuđe da bih tebi dala prostora da kopiraš i pastuješ.Nemoj više to da radiš!

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Imaš novosti iz sveta nauke.Pretpostavljam da se odnosi tema na NAUKU a ne na kvazinauku.Pa idi tamo i pastuj do mile volje.Mada ne znam čemu i ko će te kreacionističke još na engleskom " članke" da čita.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Mislio sam na clanke koji se odnose na TE a ne na nauku uposte. Inace The Scientist i Sience Daily su izuzetno jaki kreacionisticki casopisi. A sto se tice ICR posle cega

je automatski usledila tvoja reakcija se poziva na sekularne casopise u ovom slucaju Science.

Подели на овим сајтовима

Tebi je bolje da se pripremas za raspravu sa Pedjom jer se nisi bas pokazao.

Ti pokusaj bolje to da odradis, ja sam dao sve od sebe. Ne ceni Pedja ni tebe mnogo cim verujes da se vino pretvara u krv nakon nekakvog bajanja, barem je tako nekako odgovorio Petru kada te je naveo kao primer modernog pravoslavca :P

Подели на овим сајтовима

Ti pokusaj bolje to da odradis, ja sam dao sve od sebe. Ne ceni Pedja ni tebe mnogo cim verujes da se vino pretvara u krv nakon nekakvog bajanja, barem je tako nekako odgovorio Petru kada te je naveo kao primer modernog pravoslavca :P

Nije prevashodno zbog pretvaranja nego da se hleb istovremeno i pretvara u "meso" i nepretvara. Ali lik je toliko zakucan u svoju

pricu da nece da skonta da tu raspravu nije vodio samnom nego sa Solomonom Kane. Oni su diskutovali na tu temu i u toj diskusiji

je nastalo to sto je on posle pricao ka vrhunac gluposti zru. A mene je pomesao sa Solomonom najverovatnije zato sto je Petar veoma

cesto mene navodio kao primer hriscanina koji prihvata naucna saznanja.

Подели на овим сајтовима

@@Aquilius Cratus,

Ma to me ne interesuje. Kazes da nisam bio dobar u raspravi sa njim. Eto ti pokusaj da to odradis bolje od mene. Bice mi cast i zadovoljstvo da to pratim. Slobodno udji na tu nasu temu, ispravi moje greske, pa onda osipaj argumentima da se svi radujemo i jos da nesto i naucimo.

Подели на овим сајтовима

@@Aquilius Cratus,

Ma to me ne interesuje. Kazes da nisam bio dobar u raspravi sa njim. Eto ti pokusaj da to odradis bolje od mene. Bice mi cast i zadovoljstvo da to pratim. Slobodno udji na tu nasu temu, ispravi moje greske, pa onda osipaj argumentima da se svi radujemo i jos da nesto i naucimo.

A ti kao ne znas moj stav da to nije moguce uraditi sto ti tamo pkusavas da uradis?

Подели на овим сајтовима

A ti kao ne znas moj stav da to nije moguce uraditi sto ti tamo pkusavas da uradis?

Ne pisem ja tamo zbog Predraga niti da njih tamo ubedim nego da objasnim neke osnovne stvari o kojima nista ne znaju. A ti me kritukjes kako se nisam dobro pokazao. Mozda, ja sam lepo i njima rekao da nisam teolog i da ne znam sve. Ali ajde ti to odradi bolje, barem bolje od mene da vidim gde se to nisam pokazao i kako bi trebalo da se pokazem. Ti si mnogo nacitan i pametan covek i jos si mi brat po veri, pa pomozi mi kao bratu. Ili ako nisi u stanju nemoj drugome da pronalazis mane.

Niko nece da odgovori na lazi i neistine, i da udje u osinje gnezdo i to jos sam, Nego ja jedina budala pokusavam nesto. Ma necu bre vise da budem budala. Kada se vi pametni i mnogonacitani ne trudite necu ni ja vise. Zezaju me oni, sad i vi. Zasto onda da razbijam glavu i ulazem trud. Aaaaaa nece vise Ignjatije to da radi.

Подели на овим сајтовима

@@Ignjatije,

Iggy, nisi ni trebao da radiš, postoji i uzaludan posao.A,to što si ti tamo radio to i jeste.Jednostavno neki ne žele da čuju i tačka.I neka je tako, ali zato se i ne treba upinjati objašnjavati.Nikad neću da razumem ljude koji idu tamo da bi nešto objasnili.Piši propalo i pre nego što počneš. :D

Подели на овим сајтовима

Piši propalo i pre nego što počneš.

Pisao sam ja propalo vise puta sa njima. Nego sam se nadao barem nekom razumevanju, ne prihvatanju, ne da poveruju u pricu, nego da shvate to na nacin na koji ja shvatam. Cim on ne moza da shvati da se ozbiljna licnost ne menja sa promenom spoljasnjeg izgleda- odela, pisi propalo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...