Odahviing Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Nismo ništa bolji od ostalih samo smo se bolje snašči i prilagodili Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Ja bih rekao iako nisam baš mnogo stručan, ali moje mišljenje je da nam je palac dao ogromnu prednost u odnosu na ostale. Mogli smo da držimo stvari i koristimo ih kao oruđe, a pomoću tog oruća smo počeli da doiniramo na planeti. Mada ima životinja koje nisu po inteligenciji bolje, ali imaš životinje sa mnogo boljom memorijom itd. Mi dominiramo umom....i majmuni imaju palac pa nisu zadominirali..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 A imam jedno pitanje, kako na primer druge zivotinje nisu uspele da evoluiraju u neko stvorenje slicno nama, nego je samo majmun to uspeo? Ima jos pametnih zivotinja, cak pametnijih od majmuna, pa nisu evoluirale? Zato što apsolutno ništa u teoriji evolucije ne podrazumeva da će druge životinje da evoluiraju u stvorenje slično nama. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Mi dominiramo umom....i majmuni imaju palac pa nisu zadominirali..... Da ali oni sad i ne bi mogli da se razviju i napreduju od nas. Ima ona hipoteza da na jednoj planeti ne mogu da žive dve intelignete vrste. Samo što ako pogledaš primati su među najinteligentijim životinjama. Mi dominiramo umom to jeste, ali zamisli da neki pas ima našu intelignciju, objasni mi kako bi on napravio bilo šta što smo mi do sada uradili. Da ima inteligenciju 50 puta veću od naše, džaba mu jer ne može da je iskoristi ne može da uzme oruđe i koristi se njime. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Da ali oni sad i ne bi mogli da se razviju i napreduju od nas. Ima ona hipoteza da na jednoj planeti ne mogu da žive dve intelignete vrste. Samo što ako pogledaš primati su među najinteligentijim životinjama. Mi dominiramo umom to jeste, ali zamisli da neki pas ima našu intelignciju, objasni mi kako bi on napravio bilo šta što smo mi do sada uradili. Da ima inteligenciju 50 puta veću od naše, džaba mu jer ne može da je iskoristi ne može da uzme oruđe i koristi se njime. Um je najace orudje....ima ona japanska izreka um je kao voda,voda uvek nadje put..... :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Um je najace orudje....ima ona japanska izreka um je kao voda,voda uvek nadje put..... Jeste najače, ali ako ne postoj način da ga upotrebiš džaba ti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Da je kicma dizajnirana, izgledala bi kao niz kostiju namenjenih da drže vertikalnu težinu. Dakle, slično kostima nogu. Sa četiri ili pet kratkih kostiju strukture slične femuru i zglobovima manje pokretnim od kolena mogao bi da imaš u principu istu pokretljivost tela - ali sa DALEKO manje problema, daleko većom sposobnošću da se iznese težina, i daleko boljom efikasnošću. Da li neko moze da mi ovo prevede na engleski? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ацо Конатар Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 према Дарвину човјек је настао од мајмуна. Епа вјековима човјек интелектуално напредује док је мајмун исти као и некада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 према Дарвину човјек је настао од мајмуна. Епа вјековима човјек интелектуално напредује док је мајмун исти као и некада. Prema Darvinu, čovek nije nastao od majmuna. Tako da je ova druga rečenica besmislena. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ацо Конатар Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 rep-darvin.jpg (800×414) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 rep-darvin.jpg (800×414) Ta slika je totalno netačna predstava evolucje čoveka iz mnogo razloga iako se koristi kao jedan od simbola iste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Овакве теме су непотребне човеку који верује у Бога... Знамо да нас је Он створио из љубави и то нам је што се тиче еволуције доста СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Овакве теме су непотребне човеку који верује у Бога... Знамо да нас је Он створио из љубави и то нам је што се тиче еволуције доста Ajde ovo znamo koje je diskutabilno da preskočim da ne pitam ništa za to. Ali zašto je čoceku koji veruje u Boga nepotrebo da se upozna sa svetom u kome živi i sa procesima koji važe u njemu? Ili eventualno na koji je način Bog uradio to što je uradio, ako je to on uradio. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Овакве теме су непотребне човеку који верује у Бога... Знамо да нас је Он створио из љубави и то нам је што се тиче еволуције доста Ti lepo zaobidji teme koje te ne interesuju i budi miran. A taj svoj totalitarni mentalitet po kojem bi zabranjivao sve sto smatras nepotrebnim nosi sa sobom u brda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 према Дарвину човјек је настао од мајмуна. Епа вјековима човјек интелектуално напредује док је мајмун исти као и некада. A Darvin je nesto pisao o nuznosti paralenog razvoja svih vrsta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука