Маша Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Види се из авиЈона bleh.gif' class='bbc_emoticon' alt='ne_shvata' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 даааа, фотке су невероватне. bleh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 ????????, ?? ?? ?? ??? ????? ????? ?????????? ? ???????? ????? ??? ?? ???? ???????, ??? ????? ?? ??? ????? ?? ?????? ??????????? ???? ?????? (????? ?????), ?????????? (??????, ????.... ??? ???? ?? ?????) ? ????? ?? ???????????.... Da, doradjivane u u fotosopu jer danas se skoro sve fotografije doteruju zbog dalje reprodukcije (WEB, stampa...) Ja koristim canon S3 , mali kompakt aparat. Za snimanje ove fotke koristila sam blic jer je bilo jako oblacno i 319.gif je padala, blenda je imala vecu vrednost (ne znam koliko 319.gif ) zbog manjka sunca. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 Има ли и нешто из свакодневице ? Мислим урбани амбијент? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 ja nemam 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 Штета, мислим за нас,,, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 mozda bude...jednog dana :smiley: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 Predivne fotografije Danijela... 0442_feel My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 hvala! bice jos fotki sa ovog groblja. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 A gde je to groblje ako nije tajna i ne znam da li si spominjala ranije...meni je do sada najlepsa ona sa krstom... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 groblje je u selu Donja Kravarica kod Guce. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 groblje je u selu Donja Kravarica kod Guce. ?, ???? ?? ?????, ?????????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2009 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука