-Владимир- Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Ova mi nešto baš i ne liči na feministkinju. И није феминисткиња . Шта је, то ни она сама не зна . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Ova mi nešto baš i ne liči na feministkinju. To je Tvrtko neka pusirajotkinja koja uživa u medijskoj pažnji i ulozi žrtve. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Твртко брате одакле си ти, да отворим четверо очију кад будем пролазио тим крајем да ме не превари нека спнзрш-а? Нисам ја зарадио мој Ауди Q7, дуплекс у центру, неку кућицу на Милочеру, викендицу на Копу и нешто уштеђевине у Швајц банци да би ме нека тамо гледала кроз то и занемарила моју добру душу. Данче*, Лапис Лазули, Neša_ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 , a da bijemo te grozne zene sto jure postene nevine i naivne muskarce da ih upropaste i napadnu do poslednjeg dinara? Odma spremih kutlacu, kako bre one smeju da jure momke s parama sram da ih bude! Sto samo ja da se mucim Neša_, Лапис Лазули and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Твртко брате ни оженио се још ниси, а већ си у разводима и издајама. Uh nije baš za post/valjda neće banovati/ ali za Tvrtka ko poručena Neša_ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Ahahahahaaa jao ja sve zaobilazim ovu temu misleci,jao neki smor,ozbiljno kuknjava,problemi,a ono komedija,ziva se ismejah ,ludi ste trista na sat! Neša_, Снежана, Војвода7 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Rapso bre, ko bi se ovome od tebe nadao Рапсоди and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 A novac je toliko moćan argument, da može premostiti gotovo svaki nedostatak koji žena može naći nekom muškarcu. Joooooj sto to nije istina Do sad bih imala 10oro dece...Da si ti ziv i zdrav,coveka samo Bog moze da "premosti"...a te kombinacije sa parama,to je trgovina ,te zene i ne gledaju tog coveka,sutra da ostane bez para ode "premoscavanje" ko lanjski sneg...a ona ode na drugu tezgu da se prodaje,pa opet ko daje vise...Tuga i jad. Sanja Т., milijan75, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Rapso bre, ko bi se ovome od tebe nadao Нека друга ја . /Un altra te /ramazzotti/ Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 “Brak nalikuje na stavljanje ruke u vreću punu zmija sa nadom da ćemo izvući samo jegulju.” Leonardo da Vinči Tvrtko ne gubi nadu. Зорица Бубало, Јелена011 and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Ma super si ti, bas takva kakva jesi nego bih ja Tvrtku drugu pesmu stavila da je odslusa i nastavi dalje u zivot, a to je od Kerbera Bolje da sam druge ljubio mnogo dobra pesma . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 samo napred Tvrtko, navijam za tebe i da nadjes zenu koja ce te iskreno voleti , zivela iskrena ljubav jer ce ona pobediti Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Tvrtko neodoljivo si me podsetio na slucaj Снежана, Neša_ and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Odma spremih kutlacu, kako bre one smeju da jure momke s parama sram da ih bude! Чекај! Стани! Не делај исхитрено, полако с том кутлачом. Него већ 20ак сати како сам се излануо да сам добростојећи а ни једна приватна порука, ни једном ми није зазвонио мој Samsung Galaxy S6, где ми је теленорова картица, а ни iPhone 6 где обично држим випову, а оба држим у овогодишљм моделу bottega veneta торбице... Твртко бураз овде изгледа нема спонзоруша, дотерај се, намести фризуру, седи испред монитора и у напад јуначе Neša_ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Чекај! Стани! Не делај исхитрено, полако с том кутлачом. Него већ 20ак сати како сам се излануо да сам добростојећи а ни једна приватна порука, ни једном ми није зазвонио мој Samsung Galaxy S6, где ми је теленорова картица, а ни iPhone 6 где обично држим випову, а оба држим у овогодишљм моделу bottega veneta торбице... Твртко бураз овде изгледа нема спонзоруша, дотерај се, намести фризуру, седи испред монитора и у напад јуначе ...тврде пазар ...разрађују стратешки план, како да све изгледа као да су спонтано налетеле на тебе Фидер and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука