Bernard Написано Април 5, 2021 Пријави Подели Написано Април 5, 2021 America’s Frontline Doctors White Paper On Experimental Vaccines For COVID-19 https://img1.wsimg.com/blobby/go/99d35b02-a5cb-41e6-ad80-a070f8a5ee17/SMDwhitepaper.pdf Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 5, 2021 Пријави Подели Написано Април 5, 2021 пре 7 часа, Avocado рече Jedan moj poznanik pojeo prženice i dva dana kasnije umro, sa 69 godina. Nije imao prethodne bolesti i naravno pouzdano niko sad ne zna da li je u vezi sa prženicama. Сличан случај са једним мојим познаником, појео прженице и три дана касније умро са 69 година... У болници га турили у списак умрлих од короне... нико да окриви масне прженице!? Avocado је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 5, 2021 Пријави Подели Написано Април 5, 2021 пре 2 часа, dragisa рече istraživanja istraživanja su takođe pokazala da u 2006 1/3 svih objavljanih studija o kanceru ima direktan konflikt interesa. Čak 2/3 nema konflikt interesa? Pa to je sjajno.... пре 2 часа, dragisa рече pored ovoga utvrđeno je da je broj istraživanja finansiran od strane države (USA) opao za 1/4 a istovremeno broj istraživanja finansiran od industrije porastao za 1/2. industrija farmacije nema nikakav razlog da sprovodi vrlo skupa istraživanja koja će rezultirati slabom ili nikakvom profitabilnošću, što je svakako normalno. Naravno, zato nas najviše interesuju istraživanja koja ne sponzoriše ta industrija i koja nemaju konflikt interesa. пре 2 часа, dragisa рече kada se gore navedeno sabere stižemo do onoga što čini našu sadašnjicu: istraživanja sama po sebi i ne moraju biti ne tačna, ali su gotovo sigurno sa sklonošću - namerom (eng.: bias), istraživanja koja se rade "sa sklonošću" koliko got tehnički bila ispravna, ne mogu dati prave odgovore. Ne moraju biti tačna, a na ona sa bias-om treba da budemo naročito podozrivi... mogu da daju i prave odgovore ali interes često može da prevagne... a srećom, većina istraživanja nema konflikt interesa. Dakle, skoro potpuno se slažemo... za istraživanja... e sad mi samo objasni zašto ne primenjuješ isti aršin za doktore koji se samopromovišu na YT, sajtovima i blogovima? Valjda je očigledno da imaju finansijski interes da promovišu svoju privatnu praksu, svoje tretmane i da (ako su loši ljudi) lažu da njihov tretman radi iako ne radi ili da pogreše u proceni jer nisu statistički ništa ni obradili? Zašto jednima ne veruješ kad imaju konflikt interesa iako su sve stavili na papir i drugi mogu da ih provere, a drugima koji isto imaju konflikt interesa veruješ na "keve mi"? (tj. ne kažu čak ni keve mi) А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Април 5, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2021 пре 1 сат, Avocado рече Čak 2/3 nema konflikt interesa? Pa to je sjajno.... možda je tebi sjajno ali meni je to ogroman alarm koji crno na belo dokazuje (i to u "zvaničnom" narativu) da ono što je meni osnov za moje odluke i te kako faktička i istraživanjem dokazana činjenica. пре 2 часа, Avocado рече Valjda je očigledno da imaju finansijski interes da promovišu svoju privatnu praksu, svoje tretmane i da (ako su loši ljudi) lažu da njihov tretman radi iako ne radi ili da pogreše u proceni jer nisu statistički ništa ni obradili? naravno da ću da verujem kliničarima, dakle ljudima koji dnevno rade sa pacijentima, koji pri tome imaju značajne rezultate i koji sasvim sigurno nemaju finansijski interes jer javno objavljuju protokole (ili algoritme protokola) dakle nemaju nikakvu dobit od toga (ili su lekovi odavno poznati ispitani i jeftini ili je reč o penny sredstvima, npr C vitamin je smešno jeftin). koji finansijski interes ti tu vidiš? ali bitno da u ovome drugom ne vidiš interes, aplauz. пре 2 часа, Avocado рече Zašto jednima ne veruješ kad imaju konflikt interesa iako su sve stavili na papir i drugi mogu da ih provere, a drugima koji isto imaju konflikt interesa veruješ na "keve mi"? (tj. ne kažu čak ni keve mi) zato što na papiru upravo piše da prioritetni cilj prilikom trial perioda nije ni bio pad mortaliteta niti onemogućavanje zaraze. sa druge strane poznati lekovi koji su odavno u primeni, pokazuju dobre rezultate i u lečenju i u preventivi. na sve ovo dodaj očiglednu politizaciju vakcina i novu podelu sveta prema vrsti vakcine koju odabereš, i ti sad pitaš zašto ne verujem da je na papiru moje zdravlje prioritet? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Април 5, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2021 пре 2 часа, Avocado рече Zašto jednima ne veruješ kad imaju konflikt interesa ovo ću staviti u potpis da me podseća na to da treba vremena dok se čovek navikne na tvoju genijalnost Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 5, 2021 Пријави Подели Написано Април 5, 2021 пре 28 минута, dragisa рече možda je tebi sjajno ali meni je to ogroman alarm koji crno na belo dokazuje (i to u "zvaničnom" narativu) da ono što je meni osnov za moje odluke i te kako faktička i istraživanjem dokazana činjenica. To što 2/3 istraživanja nema konflikt interesa je osnov za tvoje odluke da ih sve ignorišeš... divim se tvojoj genijalnosti... пре 28 минута, dragisa рече naravno da ću da verujem kliničarima, dakle ljudima koji dnevno rade sa pacijentima, koji pri tome imaju značajne rezultate i koji sasvim sigurno nemaju finansijski interes jer javno objavljuju protokole (ili algoritme protokola) dakle nemaju nikakvu dobit od toga (ili su lekovi odavno poznati ispitani i jeftini ili je reč o penny sredstvima, npr C vitamin je smešno jeftin). koji finansijski interes ti tu vidiš? Taj što ljudi koji ih gledaju smatraju da su u pitanju vrsni lekari te idu kod njih na terapiju ako žive blizu... za nekog ko se bavi time, nema veći interes od toga... пре 28 минута, dragisa рече ali bitno da u ovome drugom ne vidiš interes, aplauz. Jok, vidim... i napisao sam ti da vidim... džabe praviš te projekcije... пре 28 минута, dragisa рече zato što na papiru upravo piše da prioritetni cilj prilikom trial perioda nije ni bio pad mortaliteta niti onemogućavanje zaraze. Na papiru ti piše šta su testirali i to je razlog da ne veruješ autoru papira, nego da veruješ liku sa Youtuba? пре 28 минута, dragisa рече sa druge strane poznati lekovi koji su odavno u primeni, pokazuju dobre rezultate i u lečenju i u preventivi. Rekao ti lik koji ih primenjuje na Youtube klipu, a likovi na Youtube nikad ne lažu o svojim rezultatima? пре 28 минута, dragisa рече na sve ovo dodaj očiglednu politizaciju vakcina i novu podelu sveta prema vrsti vakcine koju odabereš, i ti sad pitaš zašto ne verujem da je na papiru moje zdravlje prioritet? Ne pitam te to... valjda umeš da čitaš... pitam te zašto u situaciji gde ti A i B nešto tvrde, i oba imaju konflikt interesa, ti rešiš da veruješ onom ko ima slabije dokaze za svoje tvrdnje... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 5, 2021 Пријави Подели Написано Април 5, 2021 пре 38 минута, dragisa рече ovo ću staviti u potpis da me podseća na to da treba vremena dok se čovek navikne na tvoju genijalnost Slobodno... navikao sam i na funkcionalno nepismene i na jadnike koji misle da su nešto postigli ako iseku moju rečenicu i prave se da nastavak ne postoji i da ne razumeju šta ih pitam... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Април 5, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2021 ja tebe odlično razumem, ali ti ne razumeš da je izbor lečenja lična stvar i da je svako uslovljavanje ili segregacija linija koja se ne sme preći. nemam ništa protiv edukacije, rada na razjašnjavanju činjenica ili razmeni mišljenja ali odluka koju donese svaki pojedinac ponaosob mora biti poštovana. ja tebe ne smatram niti glupim niti ozračenim, poštujem tvoj izbor i ne pada mi na pamet da (npr) kada dođeš u moj biznis tebi naplatim 30% veću cenu u odnosu na nekog meni sličnom istomišljeniku. isto tako apsolutno je ne dopustivo da meni neko naplaćuje 30% veću cenu zbog mog izbora. zakon o zaštiti potrošača jasano govori da je to kažnjivo delo. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 5, 2021 Пријави Подели Написано Април 5, 2021 пре 52 минута, dragisa рече ja tebe odlično razumem, ali ti ne razumeš da je izbor lečenja lična stvar i da je svako uslovljavanje ili segregacija linija koja se ne sme preći. Taj deo odlično razumem i nikom ne branim da se leči kako god želi... Цитат nemam ništa protiv edukacije, rada na razjašnjavanju činjenica ili razmeni mišljenja ali odluka koju donese svaki pojedinac ponaosob mora biti poštovana. Da i ne (zavisno od semantike)... odkluka mora biti poštovana u smislu da te niko ne prinudi na drugačiju odluku... odluka ne mora biti poštovana u smislu da svi moraju da misle sve najbolje o toj odluci... Цитат ja tebe ne smatram niti glupim niti ozračenim, poštujem tvoj izbor i ne pada mi na pamet da (npr) kada dođeš u moj biznis tebi naplatim 30% veću cenu u odnosu na nekog meni sličnom istomišljeniku. isto tako apsolutno je ne dopustivo da meni neko naplaćuje 30% veću cenu zbog mog izbora. zakon o zaštiti potrošača jasano govori da je to kažnjivo delo. Ovde ne razumem o čemu pričaš... ko ti šta naplaćuje 30% skuplje? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Април 5, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2021 Пре сат времена, Avocado рече Ovde ne razumem o čemu pričaš... ko ti šta naplaćuje 30% skuplje? Vesić: Popusti za pozorišta i festivale do 30 odsto za vakcinisane građane VESTI Autor:FoNet, RTS Izvor: Beoinfo Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da revakcinisanim građanima treba polako omogućiti povratak normalnom životu i najavio od sledeće sedmice popuste za pozorišta i festivale do 30 odsto za tu kategoriju stanovništva. Treba omogućiti građanima koji su se revakcinisali da polako počnu da se vraćaju normalnom životu. Pogrešna je dilema da se ljudi ovakvim merama dele, jer oni koji su se vakcinisali pokazali su se odgovornim prema sebi, porodici i društvu. Građani koji ne žele da se vakcinišu pristaju da žive pod drugačijim uslovioma dok traje pandemija, istakao je Vesić za RTS. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ovaj genije kao da je uzimao privatne časove kod tebe: "ne mi ne delimo ljude, samo su jedni odgovorni a drugi ne odgovorni" majke ti? a ko si ti da mene ocenjuješ i procenjuješ? mada je nastavak u sledećoj rečenici još bolji: "ne vakcinisani su pristali da žive pod drugačijim uslovima", jel, stvarno, ...ti ćeš meni samom da dešifruješ šta sam ja pristao ili ne pristao... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 5, 2021 Пријави Подели Написано Април 5, 2021 пре 44 минута, dragisa рече Vesić: Popusti za pozorišta i festivale do 30 odsto za vakcinisane građane VESTI Autor:FoNet, RTS Izvor: Beoinfo Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da revakcinisanim građanima treba polako omogućiti povratak normalnom životu i najavio od sledeće sedmice popuste za pozorišta i festivale do 30 odsto za tu kategoriju stanovništva. Treba omogućiti građanima koji su se revakcinisali da polako počnu da se vraćaju normalnom životu. Pogrešna je dilema da se ljudi ovakvim merama dele, jer oni koji su se vakcinisali pokazali su se odgovornim prema sebi, porodici i društvu. Građani koji ne žele da se vakcinišu pristaju da žive pod drugačijim uslovioma dok traje pandemija, istakao je Vesić za RTS. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ovaj genije kao da je uzimao privatne časove kod tebe: "ne mi ne delimo ljude, samo su jedni odgovorni a drugi ne odgovorni" Svašta... ja otvoreno delim postupke na odgovorne i neodgovorne... a svima naplaćujem isto... tačnije bogatima malo više... ne znam gde si našao sličnost... Цитат majke ti? a ko si ti da mene ocenjuješ i procenjuješ? Ljudima je gotovo neizbežno da ocenjuju druge ljude, a naročito njihove postupke... Цитат mada je nastavak u sledećoj rečenici još bolji: "ne vakcinisani su pristali da žive pod drugačijim uslovima", jel, stvarno, ...ti ćeš meni samom da dešifruješ šta sam ja pristao ili ne pristao... Jel smemo da ocenjujemo Vesića i njegove moronske izjave? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Април 6, 2021 Пријави Подели Написано Април 6, 2021 Scientists Challenge Health Officials on Vaccinating People Who Already Had COVID Scientists warn vaccinating people who already COVID could potentially cause harm, or even death. Scientists Challenge Health Officials on Vaccinating People Who Already Had COVID • Children's Health Defense CHILDRENSHEALTHDEFENSE.ORG Scientists warn vaccinating people who already COVID could potentially cause harm, or even death. Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Април 6, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2021 @Avocado ti odgovaraš samo da bi odgovorio... ne vidim ništa konkretno u tvojim rečenicama. tako da ajde u zdravlje. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Април 6, 2021 Пријави Подели Написано Април 6, 2021 Americans Can Handle an Open Discussion on Vaccines—RFK, Jr. Responds to Criticism from His Family By Robert F. Kennedy, Jr. CHD NOTE: In early May 2019, Politico Magazine published an article written by three of Robert F. Kennedy, Jr.’s relatives, criticizing his advocacy for safe vaccines. Mr. Kennedy wrote a letter to his family outlining the facts and need for vaccine safety. After numerous requests, Politico magazine has refused to publish his response. Download a PDF of this article in English or Spanish. Americans Can Handle an Open Discussion on Vaccines—RFK, Jr. Responds to Criticism from His Family • Children's Health Defense CHILDRENSHEALTHDEFENSE.ORG RFK, Jr. responds to his family’s recent criticism of his advocacy for safe vaccines, with facts and research on the lack of safety testing, Federal conflicts of interest, distorted data and media... Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Април 9, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2021 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука