Аурор Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Комунисти нису само атеисти. Они си АНТИтеисти, богоборци. Атеисти су људи који не верују у Бога, али који немају намеру да прогоне оне који у Бога верују. Треба правити разлику. Komunisti su ateisti/antiteisti, nisu svi ateisti/antiteisti komunisti. Treba li da vam se crta? Ne treba jer ako nam bude trebalo tu si ti, ali hvala na pitanju! Kao da govoriš sa nekakvom dozom omalovažavanja, bolan mlad si ne nerviraj se ako ti treba smirenje apaurin 2mg i bit će ok!Ali ako se već mora crtati onda druže učitelje crtaj kolko hoš.Vidim ja da ti voliš crtanje, samo ti! gringrin :cheesy: :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Evo malo edukativnog materijala, ovo je pravi edukativni materijal, nije Kuran: A ovi monstrumi koji su ovo uradili NISU NIŠTA TRAŽILI DA NE BI TO URADILI NITI SU IŠTA DOBILI ZA TO ŠTO SU URADILI. Zvonko je i našao stihove koji apologiraju NASILJE. Zato Islam ima status religije nasilja, religije terora, religije ubistva, religije SMRTI. Drug mog oca koga sam obožavao kao mali je otišao na Kosovo 1999. kao policajac. Želiš li da ti pričam kako je ubijen? I posle dolaziš ti koji priča: "ALI ŠTA STE VI PROČITALI O ISLAMU?" Što rekoše Englezi, give me a break. A evo jednog komentara na ovo: "After Beslan the Chechen independence cause was finished. The world has abandoned Chechnya and now Russia has a free hand to do whatever it wants. I think it's fair. If the Chechens thought the Russians were committing war crimes they should be held themselves to a higher standard. " Nema sumnje da je ubijanje civila nasilje koje se nesmije tolerisati ovi koji su to uradili islam je čist od tog postupka.Međutim idi u Kambođu u kojoj su crveni kmeri ubili 500000 muslimanskih vjernika samo zbog toga što se Bogu mole i što nejedu svinjetinu.Ali nebitno, teška je to tema... Pa dobro, koristicu tvoj princip - ateizam je cist od toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Evo malo edukativnog materijala, ovo je pravi edukativni materijal, nije Kuran: A ovi monstrumi koji su ovo uradili NISU NIŠTA TRAŽILI DA NE BI TO URADILI NITI SU IŠTA DOBILI ZA TO ŠTO SU URADILI. Zvonko je i našao stihove koji apologiraju NASILJE. Zato Islam ima status religije nasilja, religije terora, religije ubistva, religije SMRTI. Drug mog oca koga sam obožavao kao mali je otišao na Kosovo 1999. kao policajac. Želiš li da ti pričam kako je ubijen? I posle dolaziš ti koji priča: "ALI ŠTA STE VI PROČITALI O ISLAMU?" Što rekoše Englezi, give me a break. A evo jednog komentara na ovo: "After Beslan the Chechen independence cause was finished. The world has abandoned Chechnya and now Russia has a free hand to do whatever it wants. I think it's fair. If the Chechens thought the Russians were committing war crimes they should be held themselves to a higher standard. " Nema sumnje da je ubijanje civila nasilje koje se nesmije tolerisati ovi koji su to uradili islam je čist od tog postupka.Međutim idi u Kambođu u kojoj su crveni kmeri ubili 500000 muslimanskih vjernika samo zbog toga što se Bogu mole i što nejedu svinjetinu.Ali nebitno, teška je to tema... Pa dobro, koristicu tvoj princip - ateizam je cist od toga. da ateizam je čist između ostalog i od pameti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Сазнање сводите на рационализам. Све што нема математичку извесност, по вама, није истинито. Или грешим? Racionalizam, empirizam, senzualizam, misticizam, intuicionalizam. Ja mislim da si hteo da kažeš LOGIČKU izvesnost. Pa hajde navedi primer nečega što je tačno a nije logično na neki način. Koji je to izvor? Prihvatam ali pojasni. Samo kratko: Sta znace u medicinskom podrucju "medicinska cuda"? Ona se desavaju ali nisu logicki objasnjiva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 @Eniz Teorija ima mnogo vecu tezinu od cinjenice. Cinjenica je samo empirijski podatak. Teorija daje smisao grupi cinjenica tako sto ih objasanjava i predvidja sta ce se desavati sa njima. Teorija je sav cilj i smisao nauke. Kao prvo sta je teorija Evo izvod iz Oksfordskog rjecnika 1. A set of statements or principles devised to explain a group of facts or phenomena, especially one that has been repeatedly tested or is widely accepted and can be used to make predictions about natural phenomena. 2. The branch of a science or art consisting of its explanatory statements, accepted principles, and methods of analysis, as opposed to practice: a fine musician who had never studied theory. 3. A set of theorems that constitute a systematic view of a branch of mathematics. 4. Abstract reasoning; speculation: a decision based on experience rather than theory. 5. A belief or principle that guides action or assists comprehension or judgment: staked out the house on the theory that criminals usually return to the scene of the crime. 6. An assumption based on limited information or knowledge; a conjecture. Cinjenica (facts) information used as evidence or as part of a report or news article Kao sto vidimo teorija ne moze imati vecu tezinu nego cinjenica.Cinjenica je odredjeni dokaz baziran na realnoscu. Teorija je skup odredjenih spekulacija koje moraju biti dokazane.Kada budu dokazane onda prelaze u definiciju. Cinjenica se ne dokazuje, ona pokazuje realnost odredjene situacije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Да, и рајска насеља препуна жена, које чезну баш за тобом. То му дође попут неког напредног претече Фројда. A da li bi ti to volio? Da mi u Raju ćemo imati žene. Ево да одговорим иако није мени упућено питање. Не бих. Хришћанска и исламска есхатологија се разликују у огромној мери. Под један, нисам сигуран, да ли ви имате постојање у телу, васкрсење у телу, или пребивате у рају попут неких астралних бестелесних бића ("душа")? Осим што наша есхатологија учи о васкрсењу у телу (дакле "целих" људи), она се најчешће приказује сликама Очеве трпезе тј. односа "свих са свима" у Христу. "Све што је тајно постаће јавно" у најбуквалнијем смислу те речи, одвојеност људи односно фактичка немогућност успостављања стопроцентног односа једних са другима неће више постојати, свако биће ће бити потпуно "огољено" (у духовном смислу) једно пред другим. Када се то узме у обзир престаје "потреба" за односом мушко-женско и замењује се односом један-сви и обратно. Друга веома важна ствар, без које оваква "надочовечанска" веза (јер овоземном палом човеку је фактички немогуће да ступи у пун однос са једном другом личношћу, а камоли са свима) не би била могућа, је "ексклузивно" хришћански појам обожења (Θεωσις). "Бог је постао човек да би човек постао бог", св. Атанасије Велики. А то значи да ће наш ум, срце, свест, перцептивна моћ итд. бити прожети нествореним божанским енергијама и "раширени" до у бескрај, па ће нам на тај начин и овакво "надљудско" општење бити и жељено и могуће. Циљ овоземног живота хришћанина је да се што је могуће више приближи стању у коме када "све што је тајно постане јавно" неће доживети као пакао, као нешто неподношљиво, као тиранију, него као благослов и као коначно испуњење онога за чиме сви током својих живота грчевито трагамо, а то је потпуна заједница личности односно коначни престанак одвојености. Предукус ове заједнице осећамо најчешће у браку са вољеном/вољеним или у односу са својом децом, али чак и у овим односима постоји зјапећа одвојеност ма колико ми мислили да смо "блиски". Е управо то ће престати доласком "Осмог дана". Едит: извињавам се за офф сад сам приметио да је тема "ODNOS ATEISTA PREMA ISLAMU" 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Znam da medij ima ogroman uticaj na ljude odredjenih sposobnosti.Znamo da medij servira mnogim ljudima (za mene ljudima koji ne koriste razum i ne ispituju sve informacije na njihovu istinitos) oderdjene stvari koje ljudi bez pogovora i preispitivanja prihvataju. Ljude koji su ili lijeni ili ne zele sami da citaju i provjeravaju istinitost informiacija koje tv i ostali medij ne treba prihvatati kao ozbiljne sagovornike. Ljude koji zele da govore o(protiv) islama a svoje misljenje i znanje o islamu zasnivaju samo na mediju a nemaju pojma sta stoji u Kuranu kao Bazi islama ne mozes prihvatiti kao validne sugovornike. Kako da ja pricam sa jednim biologom o zivotu odredjenih ptica ako nisam upucen u definicije, cinjenice dokaze u vezi tih ptica.Kako da ja pametujem tom biologu na osnovu nekih divljih informacija koje kruze a ja onako lijen uzmem te informacije kao istinite. Ateizam : atheism Disbelief in, or denial of, the existence of a god. disbelieve 1. trans. Not to believe or credit; to refuse credence to: a. a statement or (alleged) fact: To reject the truth or reality of. deny 1. To contradict or gainsay (anything stated or alleged); to declare to be untrue or untenable, or not what it is stated to be. 2. Logic. The opposite of affirm; to assert the contradictory of (a proposition). 3. To refuse to admit the truth of (a doctrine or tenet); to reject as untrue or unfounded; the opposite of assert or maintain. 4. To refuse to recognize or acknowledge (a person or thing) as having a certain character or certain claims; to disown, disavow, repudiate, renounce. Ateizam zahtijeva na svakom polju realnost,cinjenice, dokaze, nauku. Sve to zahtijeva proucavanje mnogih vjerodostojnih knjiga. Znaci da bi jedan ateista razgovarao o islamu onda mora da se pozabavi proucavanjem baze te vjere tj. Kurana i Hadisa. Bez toga a na osnovu odredjenih laznih informacija koje medij daje razgovor sa ateistom uopste nije na nivou na kojem treba da bude. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Evo malo edukativnog materijala, ovo je pravi edukativni materijal, nije Kuran: A ovi monstrumi koji su ovo uradili NISU NIŠTA TRAŽILI DA NE BI TO URADILI NITI SU IŠTA DOBILI ZA TO ŠTO SU URADILI. Zvonko je i našao stihove koji apologiraju NASILJE. Zato Islam ima status religije nasilja, religije terora, religije ubistva, religije SMRTI. Drug mog oca koga sam obožavao kao mali je otišao na Kosovo 1999. kao policajac. Želiš li da ti pričam kako je ubijen? I posle dolaziš ti koji priča: "ALI ŠTA STE VI PROČITALI O ISLAMU?" Što rekoše Englezi, give me a break. A evo jednog komentara na ovo: "After Beslan the Chechen independence cause was finished. The world has abandoned Chechnya and now Russia has a free hand to do whatever it wants. I think it's fair. If the Chechens thought the Russians were committing war crimes they should be held themselves to a higher standard. " Nema sumnje da je ubijanje civila nasilje koje se nesmije tolerisati ovi koji su to uradili islam je čist od tog postupka.Međutim idi u Kambođu u kojoj su crveni kmeri ubili 500000 muslimanskih vjernika samo zbog toga što se Bogu mole i što nejedu svinjetinu.Ali nebitno, teška je to tema... Pa dobro, koristicu tvoj princip - ateizam je cist od toga. 319.gif da ateizam je čist između ostalog i od pameti. Islam je cist od razuma i civilizacije. smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 da ateizam je čist između ostalog i od pameti. slam je cist od razuma i civilizacije. Па и нису вам неки аргументи... Оваквом "аргументацијом" нећете далеко стићи. zru u-eshatonu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 da ateizam je čist između ostalog i od pameti. slam je cist od razuma i civilizacije. Па и нису вам неки аргументи... Оваквом "аргументацијом" нећете далеко стићи. ovo je zagrijavanje ne brini Aleksandre Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Ko da ste argumentaciju ucili u mracnjakovoj skoli internet komunikacija... JA prema islamu imam isti odnos kao i prema svakoj drugoj religij. BEsciljno mi je ulaziti u duboke analize povoga ili onoga, razlike izmedju islama i/ili bilo koje druge religije jer su u startu sve pogresne... A zapravo ateista i bilo koji vernik su mnogo slicniji nego dva vernika razlicitih religija, zato sto ne verujemo u iste bogove... evo da pojasnim Ateizam i islam (mada je ova sema primenljiva na svaku religiju, islam sam ovde uzeo ilustrativno): Ateista ne veruje u hriscanskog boga Musliman ne veruje u hriscanskog boga Ateista ne veruje u budu Musliman ne veruje u budu Ateista ne veruje u jehovu Musliman ne veruje u jehovu Ateista ne veruje u manutua Musliman ne veruje u manitua Ateista ne veruje u zevsa Musliman ne veruje u zevsa ... i gtako u nedogled... tako da eto, i nismo toliko ralziciti kao sto pricate... iako eniz kaze da je ateizam cist od pameti onda to mora biti i islam takodje... :group111: Enize, ima da se slozis sa mnom ili cu sad da ti nacrtam muhameda ovde! 0409_feel пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Ko da ste argumentaciju ucili u mracnjakovoj skoli internet komunikacija... JA prema islamu imam isti odnos kao i prema svakoj drugoj religij. BEsciljno mi je ulaziti u duboke analize povoga ili onoga, razlike izmedju islama i/ili bilo koje druge religije jer su u startu sve pogresne... A zapravo ateista i bilo koji vernik su mnogo slicniji nego dva vernika razlicitih religija, zato sto ne verujemo u iste bogove... evo da pojasnim Ateizam i islam (mada je ova sema primenljiva na svaku religiju, islam sam ovde uzeo ilustrativno): Ateista ne veruje u hriscanskog boga Musliman ne veruje u hriscanskog boga Ateista ne veruje u budu Musliman ne veruje u budu Ateista ne veruje u jehovu Musliman ne veruje u jehovu Ateista ne veruje u manutua Musliman ne veruje u manitua Ateista ne veruje u zevsa Musliman ne veruje u zevsa ... i gtako u nedogled... tako da eto, i nismo toliko ralziciti kao sto pricate... iako eniz kaze da je ateizam cist od pameti onda to mora biti i islam takodje... Enize, ima da se slozis sa mnom ili cu sad da ti nacrtam muhameda ovde! Moš nacrtati ali ćeš biti banovan i to na trajno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Evo malo edukativnog materijala, ovo je pravi edukativni materijal, nije Kuran: A ovi monstrumi koji su ovo uradili NISU NIŠTA TRAŽILI DA NE BI TO URADILI NITI SU IŠTA DOBILI ZA TO ŠTO SU URADILI. Zvonko je i našao stihove koji apologiraju NASILJE. Zato Islam ima status religije nasilja, religije terora, religije ubistva, religije SMRTI. Drug mog oca koga sam obožavao kao mali je otišao na Kosovo 1999. kao policajac. Želiš li da ti pričam kako je ubijen? I posle dolaziš ti koji priča: "ALI ŠTA STE VI PROČITALI O ISLAMU?" Što rekoše Englezi, give me a break. A evo jednog komentara na ovo: "After Beslan the Chechen independence cause was finished. The world has abandoned Chechnya and now Russia has a free hand to do whatever it wants. I think it's fair. If the Chechens thought the Russians were committing war crimes they should be held themselves to a higher standard. " Nema sumnje da je ubijanje civila nasilje koje se nesmije tolerisati ovi koji su to uradili islam je čist od tog postupka.Međutim idi u Kambođu u kojoj su crveni kmeri ubili 500000 muslimanskih vjernika samo zbog toga što se Bogu mole i što nejedu svinjetinu.Ali nebitno, teška je to tema... Pa dobro, koristicu tvoj princip - ateizam je cist od toga. greengrin da ateizam je čist između ostalog i od pameti. Islam je cist od razuma i civilizacije. 0409_feel WOW Kako "dubokoumne" kratke i bez ikakvog osnovnog znanja donesene definicije Da vidimo tu cistocu od razuma i civilizacije: Kuran "Zbog toga smo Mi propisali sinovima Israilovim: ako neko ubije nekoga ko nije ubio nikoga, ili onoga koji na Zemlji nered ne čini - kao da je sve ljude poubijao; a ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva, - kao da je svim ljudima život sačuvao. Naši poslanici su im jasne dokaze donosili, ali su mnogi od njih, i poslije toga, na Zemlji sve granice zla prelazili." (Prijevod značenja El-Maide, 32.) "Ima ljudi čije te riječi o životu na ovom svijetu oduševljavaju i koji se pozivaju na Allaha kao svjedoka za ono što je u srcima njihovim, a najljući su protivnici. Čim se neki od njih dočepa položaja, nastoji da napravi na Zemlji nered, ništeći usjeve i stoku. - A Allah ne voli nered! A kada mu se rekne: 'Boj se Allaha!' - on onda iz inata griješi. Njemu je dosta Džehennem, a on je, doista, grozno boravište." (Prijevod značenja El-Bekara, 204-206.) Hadisi "Najveći grijeh je činjenje širka Allahu, ubistvo, neposlušnost roditeljima i lažno svjedočenje". (Buharija, 6871; i Muslim, 88.) - Prenosi Ubade b. Es-Samit, radijallahu anhu, da su oni –Ensarije- dali prisegu Allahovom Poslaniku, sallallahu alejhi ve sellem, da neće činiti širk Allahu, krasti, zinaluk činiti, ubijati onog koga je Allah zabranio, pljačkati i griješiti; da ako to ispune da zaslužuju Džennet, a ako nešto od toga ne ispune, Allah će u tome presuditi." (Buharija, 6873; i Muslim, 1709.) - "Onaj ko podigne protiv nas oružje, nije od nas." (Buharija, 6874; i Muslim, 98.) - "Kada se dva muslimana sukobe sabljama, i ubica i ubijeni će u Vatru", pa je rekao Ebu Bekrete, radijallahu anhu: "Dobro ubica, al' zašto ubijeni?!" A odgovor je bio: "Jer je i on nastojao da ubije njega". (Buharija, 6875; i Muslim, 2888.) "Ko ubije mu'aheda (kjafira sa kojim se ne ratuje) neće osjetiti miris Dženneta, a njegov miris se osjeti na udaljenosti od četrdeset godina." (Buharija, 6914.) Razum Izraz koji upućuje na razum i razmišljanje u Kur'anu Časnom upotrijebljen je 49 puta Kuran ... za one koji imaju pameti. (El-Bekare,164) ... i pruža vam dokaze Svoje da biste shvatili. (El-Bekare,73) Mi vam iznosimo dokaze, ako pameti imate. (Ali Imran,118) Zašto ne razmislite? (El-En'am,50) "Oni pameti (qulub) imaju - a njima ne shvaćaju.U stvaranju nebesa i Zemlje i u izmjeni noći i dana su, zaista, znamenja za razumom obdarene (ulil-elbab)." (El-'Araf,179) "To su dokazi za one koji pameti maju (uli-nnuha)." (Ta ha,54) "Zar to pametnom (zi hidžr) zakletva nije...?" (El-Fedžr,5) "Knjiga koju ti objavljujemo blagoslovljena je, da bi oni o riječima njenim razmislili i da bi oni koji su razumom obdareni pouku primili." (Sad,29) "On tebi objavljuje Knjigu, u njoj su ajeti jasni, oni su glavnina Knjige, a drugi su manje jasni." (Ali Imran,7) Skupljanje Znanja: musliman je duzan da se obrazuje sto u vjeri sto u ovosvjetskom Tako Poslanik s.a.v.s kaže: Bilježi Buharija od Muavije, radijallahu anhu, da je rekao: Čuo sam Allahova Poslanika, sallallahu alejhi ve selleme, da je rekao: ''Kome Allah želi dobro, pouči ga razumijevanju vjere.'' Bilježi Muslim od Ebu Musaa, radijallahu anhu, da je Poslanik, sallallahu alejhi ve selleme, rekao: ''Primjer upute i znanja, s kojima me je Allah poslao, jeste kao primjer (obilne) kiše koja padne na zemlju (različite kvalitete). Dobra (plodna) vrsta zemlje primi vodu, te iz nje izraste bujna trava i bilje. Neplodna zemlja primi i zadrži vodu, pa Allah od nje da korist ljudima, te je oni piju, poje (stoku) i (zalijevaju) biljke. (Treća vrsta) jesu doline i ponori koji, niti vodu zadržavaju, niti na njima trava raste. To je primjer onoga koji je podučen i upućen u spoznaju vjere Allahove i koji se okoristio onim s čime me je Allah poslao, pa ga je spoznao i (druge) podučavao, kao i primer onoga koji zbog toga nije ni glavu podigao i nije prihvatio Allahovu uputu s kojom sam poslat.'' Bilježe Ebu Davud i Tirmizi u hadisu koji je hasen od Ebu Derde, radijallahu anhu, da je rekao: Čuo sam Poslanika, sallallahu alejhi ve selleme, da je rekao: ''Ko bude išao putem traženja znanja, Allah će ga uputiti na jedan od džennetskih puteva. I doista meleki svojim krilima natkriljuju učenika koji traži znanje, i doista za učenjaka traže oprosta oni koji su na nebesima i oni koji su na zemlji, pa čak i ribe u vodi. A prednost učenjaka nad pobožnjakom je kao i prednost punog mjeseca nad ostalim zvjezdama. I doista su učenjaci nasljednici poslanika, a poslanici nisu ostavili iza sebe ni dinara ni dirhema, već su ostavili znanje, pa ko ga uzme, uzeo je obilnu sreću.'' Bilježi Muslim od Ebu Hurejre, radijallahu anhu, da je Poslanik, sallallahu alejhi ve selleme, rekao: ''Kada umre čovjek, njegova djela se prekidaju osim u tri slučaja: ako je ostavio trajnu sadaku, ili znanje kojim se drugi koriste, ili lijepo odgojeno dijete koje moli za njega.'' Alija, radijallahu anhu, rekao je: ''Znanje je bolje od imetka, znanje te čuva, a ti čuvaš imetak. Znanje je sudija, a bogatstvu se sudi. Umrli su oni koji su gomilali bogatstvo, a ostali su oni koji su sakupljali znanje, oni su nestali, ali sjećanje na njih živi u srcima ljudi.'' (Edebud-Dunja ved-Din, 48) Prenosi se od Ibn Mes'uda da bi govorio kada bi vidio mladiće kako traže znanje: ''Dobro došli izvori mudrosti, svjetiljke tame, u pohabanoj odjeći, nova srca, kućni zatvorenici, mirisi svakog plemena.'' (Džamiu bejanil-ilmi ve fadiletihi, 1/52) Hasan el-Basri, rahimehullahu, rekao je: ''Da naučim jedno poglavlje iz nauke i da poučim jednog muslimana draže mi je nego da dobijem sav dunjaluk na Allahovom putu.'' (El-Medžmu'a, 1/21) Imam Šafija, rahimehullahu, rekao je: ''Nakon farzova nema ništa bolje od traženja nauke.'' (El-Medžmu'a, 1/22) Na kraju sta drugo nego da se kaze moj Darko nego "Islam je cist od razuma i civilizacije" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 el znas da ces tesko da nadjes clana foruma koji ce da ti procita ovolki tekst... sam sebi udaris cajper svaki put kad u post stavis sabrana dela lava tolstoja... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 el znas da ces tesko da nadjes clana foruma koji ce da ti procita ovolki tekst... sam sebi udaris cajper svaki put kad u post stavis sabrana dela lava tolstoja... Kratke misli su plitke misli. Kad se necim bavis ne mozes to da radis povrsno. A posebno kad se radi o islamu i vjerovanju. Tu nema nista povrsnog. U Islamu Uzviseni Allah trazi od nas da se sve objasni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука