Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Kako ... ovaj Dragi :rolleyes: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Katarina ja bih te zamolila da prestaneš sa psovanjem.Nije fer da moramo konstantno da ispravljamo tvoje postove. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ok , mada je ovo bilo dobronamerno, cisto da covek ne zivi u iluziji . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Приметио сам задњих дана да поједини чланови дубоко загризли са псовкама у различитим темама па и овде ! Сами знате да : 1. то није нимало пристојно , 2. није у духу сваког верника па и неверника , 3. није лепо да се овакве речи виде и читају на православном форуму . Свако будуће Псовање биће санкционисано без икаквих опомена , ова порука је последња опомена и немојте се после чудити зашто вам је подигнут степен упозорења! Ето толико да знате! obi-wan, Crveni Baron, Таша and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 (измењено) I ne samo sa psovkama, nego i sa osionim i neljudskim ponasanjem prema drugima u toku razgovora... i to ce da udje u ovo sto je Martirije rekao... Измењено Фебруар 21, 2012 од Martirije Мартирије "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 I ne samo sa psovkama, nego i sa osionim i neljudskim ponasanjem prema drugima u toku razgovora... i to ce da udje u ovo sto je Martirije rekao... Tako treba! Ne bih da zvuci kao da se uplicem u poslove administracije ili da govorim sta neko da radi, ali bih hteo da pravila vaze za sve. Eto toliko! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ако треба да пазимо и да преправљамо све те речи - онда нашта реба да личимо?! Будимо људи ... Схватам да свакоме може нека таква реч да излети тежа или лакша псовка , мени првом излети али никада нисам овде на форуму написао такву реч! Опасноје када се опустимо и изгубимо компас на место где се налазимо а неко ће овакве ствари да прочита и онда после нашта ће мо сви овде заједно да личимо?! И после људи се овако зашто се таке ствари овде допуштају и то још на православном форуму! То је то што имам да кажем - нећу више да спамујем!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 драги, тебе данас продувала промаја ... мада, да не спамујем тему, сматрам да је срамота да дијаспора има право гласа у матици. толко о хришћанству дијаспоре према матици, да не кажем љубави према ближњем. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1329849064' post='588221] драги, тебе данас продувала промаја ... мада, да не спамујем тему, сматрам да је срамота да дијаспора има право гласа у матици. толко о хришћанству дијаспоре према матици, да не кажем љубави према ближњем. Да, јел дозволити Србима ван Србије да гласају на изборима у Српској држави је опасно близу..................етнофилетизму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Да, јел дозволити Србима ван Србије да гласају на изборима у Српској држави је опасно близу..................етнофилетизму. ајде ми сад ко из пушке брзо наведи ко може и како да добије пасош државе Србије, која су то документа потребна? пс. и немој да се понашаш као трол, пошто не знаш ни на једно питање да ми одговориш а дођеш тако и спрдаш се бесмислено. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Не мора, али ако му јачу емоцију стварају патриотски осјећаји, онда и није неки хришћанин. колико емоциобела треба да ми ствара Хришћански осећај...а колико Србски...да нисам етнофилитиста... било ко да ми одговори? а ако Цариградска Патријаршија није етнофилитзмом затрована...онда ја да истетовирам СРБИН по читавом телу...нисам ни близу...етнофилитизма.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Да, јел дозволити Србима ван Србије да гласају на изборима у Српској држави је опасно близу..................етнофилетизму. па нама Србима из окупираних делова Србије...Медени и копанија би заранили и да дишемо...да могу а не да једемо Србијанки лебац...како су нам често у избеглиштву набијали на нос... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 колико емоциобела треба да ми ствара Хришћански осећај...а колико Србски...да нисам етнофилитиста... било ко да ми одговори? ајде не драми, знаш и сам да треба увек да ти буде Христос и припадност изабраном народу пре територије и припадности земаљском народу ... једини је проблем што се то превише повезује и меша, уместо да је дистанцирано по вертикали и приоритету. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 па нама Србима из окупираних делова Србије...Медени и копанија би заранили и да дишемо...да могу а не да једемо Србијанки лебац...како су нам често у избеглиштву набијали на нос... и за тебе важи исто питање: https://www.pouke.org/forum/topic/7665-%d0%b4%d0%b0-%d0%bb%d0%b8-%d1%85%d1%80%d0%b8%d1%88%d1%9b%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bd-%d0%bc%d0%be%d1%80%d0%b0-%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%b8-%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bd/page__view__findpost__p__588236 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1329849919' post='588236] ајде ми сад ко из пушке брзо наведи ко може и како да добије пасош државе Србије, која су то документа потребна? пс. и немој да се понашаш као трол, пошто не знаш ни на једно питање да ми одговориш а дођеш тако и спрдаш се бесмислено. Какво питање такав и одговор. Мислио сам да, ако је могуће, ублажим твоје баљезгарије.....али, не иде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука