Гости Guest Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Мени је 27.априла Диван дан - само да се зна bleh , мој заштитник свети исповедник Мартин папа римски! Екуменисто! bleh bleh bleh bleh stadaradim папа је Папа и то још Свети shuntavilo2 Немој сад да се вадиш! 0110_hahaha Мој диван дан је 11.фебруара односно на дан Св.Игњатија Богоносца, како ми се чини и он је био римски папа! 4chsmu1 ц,ц,ц ... , зар и ти сине Екумениста , е није феееер smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 http://acmilan-serbia.blogspot.com/2010/09/najlepse-zelje-predsedniku-milana.htmlпросто се изненадим понекад колико умеш да промашиш тему shuntavilo2 0110_hahaha stadaradimпа овде треба да честитамо форумашима, а не тамо неким левим епизодним ликовима bleh Otkad sam te predložio za najinteligentnijeg, opustio si se malo ...Ili , ti to (inteligentno) koristiš moj 4chsmu1 da bi ostalima precizirao svrhu ove teme ? Aj' , kaži da je tako , pa de se ne razočaram u tebe ! p.s. Tip nije epizodista, bez obzira šta misliš o njemu! (a i DESNIČAR je ...) još jedan P.S. pogledaj ko je napisao to ... tamo ! smej.gif http://acmilan-serbia.blogspot.com/2010/09/najlepse-zelje-predsedniku-milana.html . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 мени је сутра 11 годиница 0205_whistling 0110_hahaha 0110_hahaha А сад остаје вера, нада, љубав, ово троје; али је љубав највећа међу њима. Коринћанима посланица прва, глава 13, стих 13 http://www.trsic.org/kalendar/index.php?date=2010-9-30 занимљиво је да ме је стих пре преобратио у веру, одговоривши на моје питање које сам предуго постављао и нико није знао одговор: пошто никад не видимо свој одраз како треба, већ у огледалу, како да знамо шта јесте ? Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам делимично, а онда ћу познати као што бих познат. Коринћанима посланица прва, глава 13, стих 12 још је занимљивије да нисам сам бирао датум крштења, већ ми га је свештеник одредио 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 мени је сутра 11 годиница smej.gif 0110_hahaha smej.gif А сад остаје вера, нада, љубав, ово троје; али је љубав највећа међу њима. Коринћанима посланица прва, глава 13, стих 13 http://www.trsic.org/kalendar/index.php?date=2010-9-30 isus-sinai занимљиво је да ме је стих пре преобратио у веру, одговоривши на моје питање које сам предуго постављао и нико није знао одговор: пошто никад не видимо свој одраз како треба, већ у огледалу, како да знамо шта јесте ? Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам делимично, а онда ћу познати као што бих познат. Коринћанима посланица прва, глава 13, стих 12 још је занимљивије да нисам сам бирао датум крштења, већ ми га је свештеник одредио smej.gif Срећна годишњица унапред! smej.gif "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 hvala сестро hvala isus-sinai smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Дивно је кад имамо прилику да неком нешто и честитамо. ekstra Па, Медо, ЧЕСТИТАМ! crvenilo ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Дивно је кад имамо прилику да неком нешто и честитамо. Па, Медо, ЧЕСТИТАМ! ekstra Придружујем се честикама crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 мени је сутра 11 годиница 0442_feel А сад остаје вера, нада, љубав, ово троје; али је љубав највећа међу њима. Коринћанима посланица прва, глава 13, стих 13 http://www.trsic.org/kalendar/index.php?date=2010-9-30 crvenilo занимљиво је да ме је стих пре преобратио у веру, одговоривши на моје питање које сам предуго постављао и нико није знао одговор: пошто никад не видимо свој одраз како треба, већ у огледалу, како да знамо шта јесте ? Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам делимично, а онда ћу познати као што бих познат. Коринћанима посланица прва, глава 13, стих 12 још је занимљивије да нисам сам бирао датум крштења, већ ми га је свештеник одредио 1405_love Свако добро од Господа!!! ekstra 0442_feel 1405_love Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 hvala joooj joooj да вас све чврсто загрли клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Sretno i sve najbolje Medooooo! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Срећан рођендан Медо Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Живео, живео и срећан нам био!!! Срећан рођендан! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Мени сад нешто није јасно. Меда јуче написао да му је данас 11 годиница, али није поменуо рођендан. А ви сви честитате рођендан. Да ли је Меда крштен пре 11 година? Да ли је 11 година срећно заљубљен? Да ли је 11 година у истој фирми? Свеједно, ја ти Медо честитам ту 11. годину! shuntavilo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Мени сад нешто није јасно. Меда јуче написао да му је данас 11 годиница, али није поменуо рођендан. А ви сви честитате рођендан. Да ли је Меда крштен пре 11 година? Да ли је 11 година срећно заљубљен? Да ли је 11 година у истој фирми? Свеједно, ја ти Медо честитам ту 11. годину! мени је сутра 11 годиница :group111: klapklap klapklap ................................ још је занимљивије да нисам сам бирао датум крштења, већ ми га је свештеник одредио slava3 klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Кад овако пажљиво читамо, све ти је јасно како возимо кола! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука