Hidegkuti Nándor Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Djomla рече: Hidegkuti Nándor рече: ?????, ?????, ?? ????????! ??????? ??? ??????? ? ??? ???????? ?? ?? ???????? ?????, ???? ?? ??? ?????? ???? ?????????? ??? ??? ????? ??????????? ??? ?????? - ???? ??? ?? ???????? ?? ?????? ???? ?? ? ???????: "???? ?? ???????? ?????? ?????? ???????, ???????, ?? ???? ?? ??? ??? ?? ????? ??? ?? ???????? ???? ? ????." ?, ???, ??? ?? ?? ?? ?????, ??? ?? ???? ????? ??????? ??????? ???????? ??? ?? ?? ??? ?? ????????? ????????, ?? ??? ? ???????? ?? ??????? ??????. ????? ?? ?? ?? ???????? ???? ? ?????? ??????, ??? ???... ?? ?? ????? ????? ?????? ?? ??????? ?? ?? ????? ?? ??? ???????? ???? ??????????. '???? ???? ??????: ??????? ????? ?? ?????? ????? ? ???? ?? ??????? ?? ?? ??????? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ????. ???? ?? ?????? ???? ?? ???. ??? ??????? ???? ????, ????? ?? ?????? ???? ?? ?? ???????, ? ???? ???? ?? ???? ???? ?? ?? ?? ???? ?? ?????????. ???, ?????? ?? ??????? ?? ??????? ?????. ?? ?? ?????; ?? ????? ?? ?? ?? ?????? ??? ??????, ??? ??? ?? ?????? ?? ???? ?? ???????. ???????? ????: ??????????? ?? ???? ?????? ?????? ? ??? ?? ?? ????????? ?????? ????????? ?? ????? ????? ?????????, ??? ?? ? ????? ?? ?????? ????? ???? ???????????? ? ????????? ?? ? ??? "?????????? ??". ???? ???? ?? ??????? ?? ??????? ? ????????? ?????????? ?? 14. ????, ? ? 16, ???? ?????? ??? ????? "????? ?? ????? ???? ????? ?? ?????????? ????? ?????? ????? ??? ???? ?????? ????? ????????????? ?????? ???? ?? ?? ???? ????? ??? ????, ??? ??? ???????? ????????? ????????? ??, ?????? ?? ??????? ? ??????? ?????." ?????, ??? ????? ?? ?????? "??????? ??????? ? ?????????..." ? ??? ?????? ??? ?? ???????? ??????. ??? ??? ???? ??? ??????? ????????? ? ??????? ??????? ???? ?????, ???? ???? ?????, ? ?????? ?? ???? ????? ??? ???????? ? ???? ?? ???? ?????? ??? ??? ??? ?????????. ? ??? ???????????: ?? ????? ?? ??? ???? ???? ????? (??? ???? ??????), ??? ?? ????????? ???????? ???? (????????? ?? ??? ??????? ?? ????? ?? ????????? ????????? ?????? ???? ? ?? ????? ???????), ??? ???? ???????? ???? ?????????? ? ???? ???? ????????, ??? ?? ????????? ??? ??????????, ??? ?? ????????? ?? ????? ?? ?? ?? ???? ???? ? ??? ???????? ???? ??? ?? ??? ???????????. ?? ?????? ??? ? ?? ? ?????????? ???????, ?????? ?? ????? ????? ?????? ???? 20-?? ?????? ?? ???????? ??????? ?? ?? ????????, ? ??? ?? ???? ?? ????? ???? ?????? ??????? ?? ????? ?????? ??? ????????? ?? ?? ??????????... ?? ??? ?? ????????? ????????? ?? ??. ??? ?? ??? ????? ????????? ?????, ???? ?? ???? ????????? ??? ????... ??? ?? ? ???? ??????? ?? ??????? ?????????? ????????? ? ?????, ??????? ???, ???? ??? bold-????. ??????? ??? ????????. ????? ??? ??????! Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Izida рече: Ja sam se pricestila u nedelju. 0102_laugh ? ??, ? ??! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Я не хотел, и вы не будете знать, когда будет Δεν είχα, και δεν θα ξέρουν πότε να Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Malo mi je tema.. ne znam.. zar to ne treba svako cuvati za sebe?? 0102_laugh 0202_238 ne "pjevusiti" na sva usta o pricesti? jer prije svega ne pricescuje se covjek zbog drugih.. no sebe radi 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 konstantin рече: ? ?? ?????, ? ?? ?? ?????? ?????, ????? ????? ??? ????, ??? ??? ?? ?????? ???? ?? Kosta, Kosta :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Tavita,duso,mislim da je Alef imao dobre namere.Da jedni s drugima ovde delimo radost.Kao i da onima,koji se ne pricescuju pomognemo da sto pre pocnu.I da ljude oslobodimo nekih farisejskih predrasuda o pricescivanju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 ?????? рече: Malo mi je tema.. ne znam.. zar to ne treba svako cuvati za sebe?? 0202_238 klapklap ne "pjevusiti" na sva usta o pricesti? jer prije svega ne pricescuje se covjek zbog drugih.. no sebe radi crvenilo ?? ??? ???? ?????? ?? ?? ????? ? ? ??? ???? ?? ???? ?????????? ???? ?? ?? ????? ?? ?? ??????? ???? ?? ??????? ????? ? ??????????? ?????? ?????? ?? ?? ?????? ?????? ... ??????? ?? ?? ?????????? ? ???? ??????, ????? ???? ???? ?????? ??????? ? ?????????? ??????? ??? ?? ?? ???? ??????? ???? ? ?????????, ???? ?? ????????? ????? ????? ????????? ??? ?? ????? ? ????, ?????????? ???????, ???? ?? ???? ??? ??????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Jesam jutros.Slava Gospodu! 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 ја се надам четвртку, шта Бог да. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 ?????? рече: Malo mi je tema.. ne znam.. zar to ne treba svako cuvati za sebe?? 0205_whistling 0102_laugh ne "pjevusiti" na sva usta o pricesti? jer prije svega ne pricescuje se covjek zbog drugih.. no sebe radi confused ???????, ?? ?? ?? ????? ?? ????????? ?? ?? ??????.?? ???? ????? ?????, ?? ????? ?? ?? ????? ??? ?? ?? ???? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 ako mi ne pričamo....kamenje će početi da peva Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Ja ne mogu u cetvrtak.Do Vavedenja mogu samo nedeljom.Tako mi rekao duhovnik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Ако мене неко пита .а надам се да да, О Васкрсу ја сам се причестила... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 или магарице да проговоре 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 EVO DA PROGOVORIM......jesam se pričestio.....upravo dodjoh sa liturgije.............. 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука