Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

?? ?????? ? ??????????? ?? ???? ?? ??????? 4 ?????? ????? ...? ?? ????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ???? ?????????? ??? ????  319.gif ???? ?? ???, ?? ?? ?? ????? ?????? ?????????? ??? ???? ??? ?

????? ?? ?? ??????? ????????, ??????? ?? ?? ?? ????? ???? ?????????? ? ?? ???? ???? ?????? ?? ??? ??????.

????? ?? ????????  0913_sport ???? ??? ? ?? ????????? ??????? ?? ?? ???????? ??? ?? ???? ?? ?????  0102_laugh

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

?? ?? ????????? ? ?????? :)

?? ?????? ? ??????????? ?? ???? ?? ??????? 4 ?????? ????? ...? ?? ????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ???? ?????????? ??? ????  0442_feel ???? ?? ???, ?? ?? ?? ????? ?????? ?????????? ??? ???? ??? ?

Ja sam pitala mog sveštenika i on mi je rekao da se trebam pri?eš?ivati samo u toku ?etiri posta. Sad ni meni ništa nije jasno...

PS. A da li mogu da postim samo 7 dana u toku velikih postova i onda da se pri?estim? :)

????????? ?? ???? ???????? ????????????????, ????? ?? ???? ?? ????? ??? ???????????  dada

??? ?? ?????????? ?? ?????? ????????????, ??????? ?? ?????? ??????? ?? ?? ????? ????????????, ? ??? ?? ??? ???????????? ???? ?? ??????? ?? ???.

??????????? ???? ??????? ???? ?????? ???????? ?? ?? ????? ? ????? ??? ?? ???? ?? ?? ? ????? ??????. 8084.gif

???????, ?????? ?? ??????? ??? ??????? ???? ?????? ???????, ????? ?? ????? ???????????? ? ????? ??????????? ??? ?????????? ??????? (?????? ?? ???? ? ?????? ?????? ????????? ???? ?? ?????? ? ????????? ?????), ???? ? ???? ????? ? ???? ?? ????? ??? ?????? ???????.

????, ??? ???? ??? ?????????? ?????????? ? ????? ???????????? ? ???? ??? ?? ???? ???? ? ??????? ?? ?? ???? ???????????.

?????????, ????????, ??????? ?? ???????? ????????? ?????? ???? ? ??? ???? ?? ?? ??????? ?? ????? ...

??????? ???? ??????????? ?? ???? ??? ? ???? ? ??????? ????????, ???? ?? ????????? ?? ????????????.

??????? ????? ???? ?? ??? ? ???? ????????, ??? ? ???? ?? ??????? ? ?? ???? ?? ???????? ????????, ?? ??? ? ??????? ???????????, ?? ? ??????, ?????? ?? ?? ???? ???? ? ?? ?????? ??? ????.

??? ??? ??? ?? ????????, ????? ?? ?? ???? ????? ??????? ?????:

1. ????? ????????? ?? ?????? ???? ????.

2. ?????????????? ?? ????????????; ??? ???? ?? ??????? ?? ?????????????? ??????? ?????? ?? ?????.

3. ????????? ?? ????? ??? ?? ??? ? ???? ???????, ???? ?????? ?? ???????? ???? ??? ?? ??? ? ???? ? ????.

4. ??????? ?? ???? ??? ? ?????, ? ??????? ????????? ?? ???? ?????; ? ????????? ? ?????????????? ?????? ???.

5. ?? ?????? ???????????; ?????? ????????? ???? ??? ?????. ??? ?? ????: ???? ?? ????????, ???? ?? ?? ???? ?????????;

6. ???? ?? ????? ????????: ?????? ?? ??? ????????, ? ???? ?? ??????; ??? ?? ?? ??????? ??????

7. ????????? ?? ?????? ??????? ???? ??? ???????? ??? ??????; ???????? ?? ???????? ??????? ???????, ? ????????? ?? ?? ???? ??????.

8. ???? ??????? ???? ?? ? ????? ???? ???? ? ?????.

9. ? ????? ???? ? ???????? ?? ?????????; ??? ?? ????? ????????? ?????????? ????, ? ?? ??????, ?? ????? ?? ????? ??????? ??? ???? ??????? ? ????.

10. ?????, ???, ????? ?? ??? ??? ?? ????? ????? ???? ????? ???????.

11. ??? ????? ???????? ??? ????? ???????? ??????????? ? ??????? ?? ?????, ???? ?? ?????? ??????? ????? ??????.

12. ???? ????, ?? ?????? ????? ????? ??????, ????? ????? ????????.

13. ???? ????? ?? ???????? ? ???? ????? ??????, ?????? ?????? ???????.

14. ??? ???? ?????? ????? ???? ?? ??????, ???? ??????? ???? ???? ?? ????.

15. ???? ????, ?????, ?? ?????? ????????? ???? ????? ?????, ?? ???? ???? ????? ???? ???????? ??? ??????.

16. ? ????? ?????? ? ?????? ????????? ?? ????????????; ??? ?? ?????? ??????? ????? ????.

17. ???????? ??????? ????? ? ??????????? ?? ??, ??? ?? ??? ??????? ?? ???? ????, ??? ???? ?? ???? ???????, ?? ?? ? ??????? ????, ? ?? ????????; ??? ??? ??? ?? ??????.

18. ?????? ?? ???? ?? ???. ??? ?? ?????? ?? ????? ????? ??????, ????????? ?? ? ????? ????? ?? ??????.

19. ? ?????? ????? ?????? ???, ?? ??? ?? ??? ?????? ? ????.

20. ? ??? ????, ???? ?????? ?? ?????? ??????? ??????? ??????, ????? ?????? ??????, ??????? ????? ????? ??????,

21. ?? ??? ?????? ? ?????? ???? ??????, ?? ??????? ???? ??????, ?????? ? ???? ??? ?? ?????? ???? ????, ???? ????? ??????, ???? ????? ?? ??? ????. ????.

22. ????? ??? ???, ?????, ??????? ??? ???????; ??? ??????? ??????? ? ?????? ???.

23. ?????? ?? ?? ?????? ??? ???? ????????, ? ?????, ??? ????? ????, ?????? ???.

24. ?????????? ??? ??????? ????? ? ??? ?????. ??????????? ??? ????? ???? ?? ?? ??????????.

25. ???????? ?? ????? ????. ????.

????????? ????????? ??. ???????? ?????, ????? 13.

Подели на овим сајтовима

уместо за славу за Аранђеловдан, пошто сам се преварио да стрпам у губицу славски колач ПРЕ Литургије по доношењу у кућу, причестио сам се јуче, на светог Стефана Дечанског  0110_hahaha

класична блиц непријатељска акција, клизећи у шеснестерцу. joooj

од сад не излазим из цркве после освештавања колача, макар блејао два сата у цркви. 319.gif

код мене је доста рано освештавање колача, креће од 7 ујутру, а Литургија је од 9, због масовности слављења.

Подели на овим сајтовима

cool...samo ko je kome udario klizeći ...onaj o kome ti misliš tebi ili ti sebi tj. Crkvi...time što se nisi pričestio -zbog kore leba...nisi primio HLEB ŽIVI KOJI SIDJE S NEBA......izvini...znam da sam .........

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

cool...samo ko je kome udario klize?i ...onaj o kome ti misliš tebi ili ti sebi tj. Crkvi...time što se nisi pri?estio -zbog kore leba...nisi primio HLEB ŽIVI KOJI SIDJE S NEBA......izvini...znam da sam .........

Постављена слика

???? ?????, ???????? ?? ??????? ?? ?????, ?? ??? ???? ...

???????? ??????? ??????? ?? ?????? ??? ???????? ???? ? ... ?? ???? ???? ? ???? ?? ?????  0703_read

?? ???? ????????, ?? ?? ?? ???? ?? ??????? ? ???????  navijanje

???? ?? ????? ?????? ????????? ? ???? ??? ?????? ?????, ???? ?? ????? ????? ? ???? ???????? ????? ??? ?????????? ?????????? ? ???? ?? ???? ?? ?? ???????? ??????, ? ???? ??? ? ????????? ? ?????? ??????.

???? ??? ? ???????? ?????, ????? ?? ?? ?? ?????? ?? ????  klapklap confused navijanje

Подели на овим сајтовима

haj još jednom da kažem i neću više...slava je apstraktan pojam,ja stvarno ne znam šta znači ta reč...na toliko se načina slavi da ......

inače,nije ušla slava u tvoju porodicu nego Hristos....velika razlika...slave ulaze i izlaze...a Hristos ostaje s tobom-uvek...

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

JESAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM....SLAVA BOGU :drugarstvo:

upravo stigoh...kakav speed od liturgije...dinamika par ekselans....za manje od sat vremena...a izgledalo je kao da je trajala 12 minuta............otac Miroslav iz Rudara služio....uskoro ćemio na fejsu otvoriti stranu  o crkvi u Rudaru i svemu tamo pa ćete moći da virnete... :)

Постављена слика

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...