Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

Ja se jutros nisam pricestila, ali sam htela na ovoj temi nesto drugo da podelim sa vama 0110_hahaha

Danas u toku Liturgije sam osetila kao da sam sa svima vama, kao da smo svi tu, u mojoj crkvi  0104_cheesy Puno mi je srce bilo radosti. U trenutku kad je pocela Liturgija oglasenih, setih se Mede (postalo mi je to uobicajeno poslednjih nedelja) i malo je falilo da pogledam po crkvi da li on negde vec poceo da cupka   0104_cheesy

Nazdravlje i na spasenje onima koji se pricestise, i svima vama 0110_hahaha praznik!

Подели на овим сајтовима

Ja se jutros nisam pricestila, ali sam htela na ovoj temi nesto drugo da podelim sa vama 0110_hahaha

Danas u toku Liturgije sam osetila kao da sam sa svima vama, kao da smo svi tu, u mojoj crkvi  0104_cheesy Puno mi je srce bilo radosti. U trenutku kad je pocela Liturgija oglasenih, setih se Mede (postalo mi je to uobicajeno poslednjih nedelja) i malo je falilo da pogledam po crkvi da li on negde vec poceo da cupka   0104_cheesy

Nazdravlje i na spasenje onima koji se pricestise, i svima vama 0110_hahaha praznik!

Подели на овим сајтовима

Danas u toku Liturgije sam osetila kao da sam sa svima vama, kao da smo svi tu, u mojoj crkvi  0104_cheesy Puno mi je srce bilo radosti. U trenutku kad je pocela Liturgija oglasenih, setih se Mede (postalo mi je to uobicajeno poslednjih nedelja) i malo je falilo da pogledam po crkvi da li on negde vec poceo da cupka   0104_cheesy

????? ?????,????? ????????? ?? ?? ? ??,??? ? ?????? ??????? ???? ??????,??????? ???????? ? ?????,????? ???????? ?????????...

?????????,??????????? ? ????????? ?? ?? ?????????? ???????,??????? ???? ????? ?????????? ? ????????? ????,?? ?????????? ?????? ?? ??? ???? ??????...

?????? ????? (??????????)????????????? ?? ?????? ???????,??? ????? ????????? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ????...

??? ???? ???? ???? ????,??? ????? ?????? ????? ????? ????? ? ?????,??????????,???? ?? ????? ?????????...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Brate i na forumu su prisutne licnosti ,nije  bitan toliko vid komunikacije koliko osecaj jedinstva sa ljudima !

Na Svetoj Liturgiji se svi od Sidneja do Los Andjelesa stapamo ,sjedinjujemo u jedan Bogocovecanski organizam jer ne zivimo vise mi nego HRISTOS u nama !!!

Подели на овим сајтовима

????? ?????,????? ????????? ?? ?? ? ??,??? ? ?????? ??????? ???? ??????,??????? ???????? ? ?????,????? ???????? ?????????...

?????????,??????????? ? ????????? ?? ?? ?????????? ???????,??????? ???? ????? ?????????? ? ????????? ????,?? ?????????? ?????? ?? ??? ???? ??????...

?????? ????? (??????????)????????????? ?? ?????? ???????,??? ????? ????????? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ????...

??? ???? ???? ???? ????,??? ????? ?????? ????? ????? ????? ? ?????,??????????,???? ?? ????? ?????????...

Hahahaha... e slatko me nasmeja  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Maks, evo prestadoh da se smejem...

Pretpostavljam da si jedan od onih ljudi koji se osecaju pozvanim da svima i o svemu sude... Vec znas i da sam zavisna, i da se ne radujem ni onima koji su svaki dan sa mnom u crkvi... ali nisi mi ni oci video  0104_cheesy

Rado bih da pricamo o tome, ali znam da nema svrhe.

Hehehe, ma ziveo ti meni! 0110_hahaha ti praznik! 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

klapklap ништа те не разумем,ни за онај необуздани смех,ни за ову реплику... 0110_hahaha

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...