Гости Guest Izida Написано Децембар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Ja jesam jutros,slava Gospodu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ja se jutros nisam pricestila, ali sam htela na ovoj temi nesto drugo da podelim sa vama 0110_hahaha Danas u toku Liturgije sam osetila kao da sam sa svima vama, kao da smo svi tu, u mojoj crkvi 0104_cheesy Puno mi je srce bilo radosti. U trenutku kad je pocela Liturgija oglasenih, setih se Mede (postalo mi je to uobicajeno poslednjih nedelja) i malo je falilo da pogledam po crkvi da li on negde vec poceo da cupka 0104_cheesy Nazdravlje i na spasenje onima koji se pricestise, i svima vama 0110_hahaha praznik! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ja se jutros nisam pricestila, ali sam htela na ovoj temi nesto drugo da podelim sa vama 0110_hahaha Danas u toku Liturgije sam osetila kao da sam sa svima vama, kao da smo svi tu, u mojoj crkvi 0104_cheesy Puno mi je srce bilo radosti. U trenutku kad je pocela Liturgija oglasenih, setih se Mede (postalo mi je to uobicajeno poslednjih nedelja) i malo je falilo da pogledam po crkvi da li on negde vec poceo da cupka 0104_cheesy Nazdravlje i na spasenje onima koji se pricestise, i svima vama 0110_hahaha praznik! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ja se jutros nisam pricestila, ali sam htela na ovoj temi nesto drugo da podelim sa vama 0110_hahaha Danas u toku Liturgije sam osetila kao da sam sa svima vama, kao da smo svi tu, u mojoj crkvi 0104_cheesy Puno mi je srce bilo radosti. U trenutku kad je pocela Liturgija oglasenih, setih se Mede (postalo mi je to uobicajeno poslednjih nedelja) i malo je falilo da pogledam po crkvi da li on negde vec poceo da cupka 0104_cheesy ????? ?????,????? ????????? ?? ?? ? ??,??? ? ?????? ??????? ???? ??????,??????? ???????? ? ?????,????? ???????? ?????????...?????????,??????????? ? ????????? ?? ?? ?????????? ???????,??????? ???? ????? ?????????? ? ????????? ????,?? ?????????? ?????? ?? ??? ???? ??????... ?????? ????? (??????????)????????????? ?? ?????? ???????,??? ????? ????????? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ????... ??? ???? ???? ???? ????,??? ????? ?????? ????? ????? ????? ? ?????,??????????,???? ?? ????? ?????????... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Mакс,а шта ти радиш друго на овом форуму.То што се појављујеш као дух, не значи да ниси присутан,виш колко имаш порука. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Brate i na forumu su prisutne licnosti ,nije bitan toliko vid komunikacije koliko osecaj jedinstva sa ljudima ! Na Svetoj Liturgiji se svi od Sidneja do Los Andjelesa stapamo ,sjedinjujemo u jedan Bogocovecanski organizam jer ne zivimo vise mi nego HRISTOS u nama !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ja se jutros nisam pricestila, ali sam htela na ovoj temi nesto drugo da podelim sa vama 0110_hahaha Danas u toku Liturgije sam osetila kao da sam sa svima vama, kao da smo svi tu, u mojoj crkvi 0104_cheesy Puno mi je srce bilo radosti. U trenutku kad je pocela Liturgija oglasenih, setih se Mede (postalo mi je to uobicajeno poslednjih nedelja) i malo je falilo da pogledam po crkvi da li on negde vec poceo da cupka 0104_cheesy ????? ?????,????? ????????? ?? ?? ? ??,??? ? ?????? ??????? ???? ??????,??????? ???????? ? ?????,????? ???????? ?????????...?????????,??????????? ? ????????? ?? ?? ?????????? ???????,??????? ???? ????? ?????????? ? ????????? ????,?? ?????????? ?????? ?? ??? ???? ??????... ?????? ????? (??????????)????????????? ?? ?????? ???????,??? ????? ????????? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ????... ??? ???? ???? ???? ????,??? ????? ?????? ????? ????? ????? ? ?????,??????????,???? ?? ????? ?????????... Hahahaha... e slatko me nasmeja 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ili ovako Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Maks, evo prestadoh da se smejem... Pretpostavljam da si jedan od onih ljudi koji se osecaju pozvanim da svima i o svemu sude... Vec znas i da sam zavisna, i da se ne radujem ni onima koji su svaki dan sa mnom u crkvi... ali nisi mi ni oci video 0104_cheesy Rado bih da pricamo o tome, ali znam da nema svrhe. Hehehe, ma ziveo ti meni! 0110_hahaha ti praznik! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 klapklap ништа те не разумем,ни за онај необуздани смех,ни за ову реплику... 0110_hahaha "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Ja sam se jutros pricestila.Slava Gospodu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 ЈЕСААААААААААААААААААААААААААААААААААААМ,jutros spavanje1 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 И ЈА! spavanje1 А код нас данас на Литургији био и Владика липљански, игуман дечански Теодосије... Ееееех радости http://www.kosovo.net/images/teodosije2.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 kod mene bio vlaci 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 kod mene bio vlaci 0104_cheesy ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука