Милан Меденица :) Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 не знам да ли се сећате тог догађаја, али 2002. године Чикаго Трибјунал је грешком објавио вест стару 6 година да је чикашка авио компанија Јунајтид Ерлајнс банкротирала без временске одреднице кад се то уствари десило и у следећих 10 минута од објављивања вести су акције те фирме пале на потпуни банкрот због нагле продаје и нагли суноврат вредности акција је изазвао буку која је трајала недељама и донети су силни закони и амандмани који ће предупредити тако нешто да се деси некоме другоме од неке стране. после извињења у року од сат времена и после дебеле тужбе лист Чикаго Трибјунал се извукао само са специјалним додатком који ће о њиховом трошку да их популарише бесплатно и да части наградну игру са бесплатним путовањем на егзотично острво за један пар, али и да плати разлику која је настала у вредности пада акција. Судије Врховног Суда САД су то сматрали прилично јефтином и праведном осудом. радило се о милионима долара, само у разлици вредности акција. а сад размислите колико тешко је оклеветан један свештеник на правди Бога, колико је нанесена Цркви штета и колико треба да финансира и популарише тај лист свештеника, његову породицу, парохију у којој служи, овај сајт као његов пројекат и Цркви најмање извињење од стране Курира у оној мери и величини у којој су и подигли буку, да не помињемо углед једног породичног човека коме је ИМЕ и УГЛЕД све у његовој служби. ево како је изгледала вредност акција, замислите да је ово углед нашег свештеника и Цркве којој служи. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 @Meda Kažem da sam na kraju i pogledao snimak jer sam čitao ovu temu, , a i pisao na njoj , pa da vidim o čemu se radi , jer, neki su komentarisali taj snimak ... Da me je zanimalo da to gledam , pogledao bih još u početku. Iza svega što sam rek'o o tom popu i dalje stojim ! Normalno , podrazumeva se da je taj na snimku stvarno pop i da je stvarno radio one stvari sa nekom ženom ! Ti se stalno vataš za to što je neko snimao , što je neko pustio u javnost , što nekoga interesuje to , što neko gleda taj snimak ... a , još nam ne reče šta misliš o popu koji ljudima "priča lepe priče" , a , u slobodno vreme "j... po kućama"! njega će najuriti iz službe , verovatno , tako da nema potrebe da izbegavaš da se složiš da se KAO POP , nije lepo ponašao !!! Kao verniku ti , verujem , nije drago da imate takve tipove u svojim redovima , i možda bi "preferirao" da za takve slučajeve javnost ne sazna ... ali , to je već tvoj problem ! Ti treba da razmišljaš zašto tako razmišljaš ... ako tako razmišljaš ! p.s. Ako ja kažem da me tračevi ne interesuju - onda me stvarno ne interesuju !!! A , ti nemoj mnogo da mudruješ , pa da mi otkrivaš da sam pogrešno procenio sebe ! ili , da zaključuješ da lažem !!! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Цитат не знам да ли се сећате тог догађаја, али 2002. године Чикаго Трибјунал је грешком објавио вест стару 6 година да је чикашка авио компанија Јунајтид Ерлајнс банкротирала без временске одреднице кад се то уствари десило и у следећих 10 минута од објављивања вести су акције те фирме пале на потпуни банкрот због нагле продаје и нагли суноврат вредности акција је изазвао буку која је трајала недељама и донети су силни закони и амандмани који ће предупредити тако нешто да се деси некоме другоме од неке стране. после извињења у року од сат времена и после дебеле тужбе лист Чикаго Трибјунал се извукао само са специјалним додатком који ће о њиховом трошку да их популарише бесплатно и да части наградну игру са бесплатним путовањем на егзотично острво за један пар, али и да плати разлику која је настала у вредности пада акција. Судије Врховног Суда САД су то сматрали прилично јефтином и праведном осудом. радило се о милионима долара, само у разлици вредности акција. а сад размислите колико тешко је оклеветан један свештеник на правди Бога, колико је нанесена Цркви штета и колико треба да финансира и популарише тај лист свештеника, његову породицу, парохију у којој служи, овај сајт као његов пројекат и Цркви најмање извињење од стране Курира у оној мери и величини у којој су и подигли буку, да не помињемо углед једног породичног човека коме је ИМЕ и УГЛЕД све у његовој служби. ево како је изгледала вредност акција, замислите да је ово углед нашег свештеника и Цркве којој служи. Odlicna analiza... Uopste uzev, "dnevni listovi" kao sto je Kurir predstavljaju samo i apsolutnu stetu po drustvo i pojedinca... Kad ljudi kazu da ovakvi listovi prenose "istinu", te da su objektivni i sta vec, to je isto kao kad bi neko u sobi drzao kofu balege umesto osvezivaca za vazduh, i tvrdio da je to normalno i zdravo... I da se ovo uvidi ne treba uopste mnogo pameti... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 јесам реко, него теби то није довољно. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8518.msg238095.html#msg238095 и то двапут. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8518.msg238625.html#msg238625 а што читаш селективно, па не пратиш фабулу и шта је било са тим свештеником него водиш неки монолог покушавајући да покажеш ко зна шта си ти наумио у свом крсташењу ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8518.msg238703.html#msg238703 пошто знам део приче која се водила у позадини, ја га не бих рашчинио, али теби нити било коме другоме нећу објашњавати зашто. ја на ''типове'' људи не гледам, нити на туђ морал. то се врло лако исправља или сређује ако постоји жеља а Бог је и горе уподобљивао да буду светитељи. па ко сам ја онда да им не пружим такву шансу, кад бих се ја питао. мало сам гору школу прошао, па сам и мало бољи изашао, по милости нечијој и Божјој. пс. дела звучније говоре од празних речи. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Цитат јесам реко, него теби то није довољно. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8518.msg238095.html#msg238095 и то двапут. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8518.msg238625.html#msg238625 Ti vidim , teraš svoje ... jel' ti to stvarno ne kapiraš , ili se praviš samo ? Pa , shvatili smo to odavno ! To si već rekao više puta ... dosta je ! a, za ono što te pitam (takodje - više puta !) , praviš se englez ... Цитат а што читаш селективно, па не пратиш фабулу и шта је било са тим свештеником него водиш неки монолог покушавајући да покажеш ко зна шта си ти наумио у свом крсташењу ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8518.msg238703.html#msg238703 Druže , odavde je krenulo : https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8518.msg238502.html#msg238502 pročitaj ponovo odatle pa , naredna 3-4 posta (moja i tvoja) (do onog "vita jela , zelen bor ...") ako jesi , kaži sad : da li si promašivao ? citiraš me , pa onda pričaš nešto sasvim "levo" ! Možeš da imaš svoje mišljenje , al' što mene citiraš , kada hoćeš da ga izneseš ? Цитат пошто знам део приче која се водила у позадини, ја га не бих рашчинио, али теби нити било коме другоме нећу објашњавати зашто. ја на ''типове'' људи не гледам, нити на туђ морал. то се врло лако исправља или сређује ако постоји жеља а Бог је и горе уподобљивао да буду светитељи. па ко сам ја онда да им не пружим такву шансу, кад бих се ја питао. мало сам гору школу прошао, па сам и мало бољи изашао, по милости нечијој и Божјој. Ej ... nemoj to da mi pričaš , molim te !Nisi ti tema ! Tema je : "Da li je pogrešno raskrinkati tipa kao što je taj ... tip !" Ili , nema veze što je on sveštenik ? A , može jednom , kada se popravi i ponovo da bude pop , ako mu dozvole njegovi pretpostavljeni ... Mnoge ljude ne zanima ni da li će on biti kažnjen ! Jednostavno , nervira ih (kao mene , na primer) da neko bude , kao , neka vrsta vodje , učitelja , savetnika , šta li već ... a , na drugoj strani - radi to što radi ! Pa , baš AKO je saznala javnost ! Baš volim ! Mogao je lepo da sam predje medju "obične ljude" , pa nikoga ne bi zaprepastilo šta radi u slobodno vreme ! Цитат пс. дела звучније говоре од празних речи.koja dela , majke ti ?Jel' to što kažem da me ne zanimaju tračevi a na kraju sam ipak pogledao snimak ? Pa , rekao sam ti zašto sam ga pogledao ... nemoj da si zlonameran ! Ako je tako , pedofili su i svi policajci koji pregledaju pedofilski video materijal ... tokom istrage ! pa ,majku mu , valjda treba da ima značaja zašto sam bio odlučio da pogledam to ! A , ja sam ti rekao zašto ... i ne služi ti na čast to što si napisao !!! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Bački Insajder, To je bila ironija zato što se stalno teoretiše o kojekakvim zaverama itd. a pritom postoji i taj sukob koji već eto traje duže vreme i pomalo je dosadan, zato sam napisao to u fazonu "jasno je ko je kriv". Kao kad bih rekao "tako je, judeo-masoni su krivi" i onda se javi neko kao "sramota šta pišete o nama masonima, zna se da ne učestvujemo u takvim stvarima, I am judeo-mason and I am sooo offended." Svako dobro. :cheesy: I dosta sa teorijama zavera! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
alduk Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Podrska ocu Ivanu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Цитат Podrska ocu Ivanu! Ja ga zovem Dobri Ivo ! jesam šlihtara ali baš me briga slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 U Srbiji a uverio sam se i u Poljskoj, novinari su vam "lešinarski" ljudi. Ja sumnjam da su namerno izabrali sliku našeg brata o. Ivana, njima je eto svaki sveštenik kako kaže fra Niko župnik u Nišu, "uvek će da viču svi su popovi lopovi". Sve im jedno da li će da zatruju nečiji život, sve im jedno kakve će posledice da budu samo da rasprodaju priču. Pa atrakcija je bio i Midraš, slikali ga i stavljali po novinama zato što je Srbin a katolički sveštenik??? Nego Midraš bio mudriji od njih pa se nije krio i propala im atrakcija, lepo kulturno im odgovarao na pitanja i kad su videli da imaju posla sa normalnim čovekom digli ruke. Nema tu priče. Lično mislim da i ako su napali na Crkvu da su totalno kontraproduktivno uradili, mnogo su opasniji i podmukliji oni iz peščanika, ovo će još poznajući narod u Srbiji da isprovocira simpatije prema tom svešteniku. A ove iz Kurira treba najbolje Enizu i meni dati. Pa malo inkvizicija pa kamenovanje, onaj vaš dušanov zakonik mnogo je brate human. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Цитат A ove iz Kurira treba najbolje Enizu i meni dati. Pa malo inkvizicija pa kamenovanje, onaj vaš dušanov zakonik mnogo je brate human. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Dobro nema razloga za 4chsmu1, dajte nam žensku Eniz i ja će mo već da isteramo đavolčića iz nje :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Сад да се помолимо за нашег оца Ивана да се избави од искушења среброљубља. isus-sinai Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Одери их о.Иване! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Цитат Одери их о.Иване! ko svinju za 29. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука