Jump to content

Који је ауто добар, економичан и издржљив?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

А па да, тотално ирационално. Разумљиво... На крају ћеш пазарити неку сасвим трећу класу аутомобила чија ти се боја буде највише свидела :)))

hahahahhahah

ne brini se

neću :D :D :D

mada razmišljam i o :

191945_testpolovnjak307sw033foto-a-isako

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Lancia_Lybra_SW_front_20080328.jpg

lancia lybra sw

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

"- Die beste . 

- Di beste , di beste . Najbolji , nemačka medecina je najbolja na svetu !"

Ista stvar je i sa automobilskom industrijom !

• Волим 1

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

lancia lybra sw

Дуго смо је тражили да је купимо, али није их било у пристојном стању за разумне новце тада. Један од најбоље опремљених аутомобила у том ценовном рангу, кажу да је то италијански мерцедес...

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Konkretno po nekom mom misljenju najisplativiji su prvenstveno japanski proizvodjaci Honda i Toyota, zatim Ford i Chevy i na kraju francuski prozivodjaci... pa zatim idu nemacki i na kraju - italijanski.

Italijani se cesto kvare i vrlo su nepouzdani, japanci su pouzdani.

Fordovi automobili su po pouzdanosti odmah ispod japanskog, mislim da je i chevyu tu negde.

nemacki mogu biti i ne moraju zavisi od modela, ali su jako skupi za odrzavanje. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Old school japanci, oni i kad se pokvare mozes stici kuci.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

кажу да је то италијански мерцедес

пре бих рекао да је Мерцедес немачка Ланчија  :)

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Trabant, taj preživi i raketni napad. Čehoslovačkopoljski osmočlani s tim trabantima proputovao Afriku i južnu Ameriku. Na kraju klipa na tom mostu kažu: Poljaci nek idu prvi, hahahaha. O tom je 2014. snimljen odličan dokumentarni film. Sami o sebi kažu da bi njih sve trebalo poslat u ludnicu a njihova auta, te trabante na šrotište, groblje starih auta.

Trabantem až na konec světa - trailer

O filmu:

http://www.csfd.cz/film/358267-trabantem-az-na-konec-sveta/

Подели на овим сајтовима

hmm nije lancia neki auto.. bar ne danas.. imala je legendu relija delta integrale.. ali je jako nepouzdana.. 

:229:  шта то рече па жив остаде...... све ми дирај, али ланчу не  :D  :D  :D

до 15. маја прошле године сам и ја имала ланчу и то ову 

cac91b3aebde5319cb0a2908f2a95436.jpg

http://c105344.r44.cf3.rackcdn.com/large/cac91b3aebde5319cb0a2908f2a95436.jpg

али ето, остала паркирана испред стана и поплава је "среди"

Искуства са ланчом; добро, стабилно и јако ауто, комфор за 10, али није много економично и скупа регистрација, да рикнеш. Не знам колико сам километара прешла са тим аутомобилом, али ме никад није издала. 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...